Şimdi Ara

GİTTİGİDİYORDAN ALIŞVERİŞ GÜVENLİ Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
10.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar kredi kartı bilgilerimizi vermek güvenli mi?

• hiç alışveriş yapmadım ama burda okuduğum kadarıyla ağzı yanan kişiler olmuş.
  • hiç alışveriş yapan yokmu?
  • alisveris yaptim ama
    internet icin kullanilan ozel kartla
    yani kendi kredi kartindan, o gun aksama kadar gecici bir limit aktardigin ozel bir kart var.

Alisverisi de hemen yapinca, limiti kullanmis oluyorsun, baskasina calacak para kalmiyor.
    Sonra gerekince, tekrar gecici limit aktariyorsun

Cogu kredi kartinda bu hak var

selamlar
  • Güvenli tabii ki. Sanal kredi kartı kabul ediyorsa, daha da güvenli...
  • bizzat sadece kredi kartı ile yani sanal kredi kartı dışında alışveriş yapan varmı?
  • ARKADAŞIM BEN GİİTİ GİDİYORDAN ALIŞVERİŞ COK YAPTIM.HEM SATIŞ YAPIYORUM HEMDE ÜRÜN ALIYORUM.AMA EŞİMİN KREDİ KARTIYLA.EŞİM ÖĞRENCİ OLDUĞU İÇİN KREDİ KARTI LİMİTİ 200 YTL CİVARINDA.YANİ KORKUM YOK.SENDE BİR ÖĞRENCİ İSEN BU CİVARDA LİMİTLİ BİR KREDİ KARTI CIKAR.KORKUNU YEN.ASLINDA COK GÜVENLİ BİR SİSTEM.BİR COK KORUMASI OLDUĞUNU DUYDUM.PARA ÖYLE BİRDEN HESAPTAN AKMIYOR.BÜTÜN İŞLEM ALIŞVERİŞİ YAPTIKTAN SONRA GİTTİ GİDİYOR CALIŞANLARININ ELİNDE.YANİ SORUN YOK.APABİLİRSİN.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mutlaka vardır.ama şüphelerin olduğu için,ya kredi kartı bilgilerini vermeyeceksin yada geçici limitli özel kart kullanacaksın.
    quote:

Orjinalden alıntı: ankarali179

bizzat sadece kredi kartı ile yani sanal kredi kartı dışında alışveriş yapan varmı?
  • Birçok alış veriş yaptım ve kredi kartı kullanarak yaptım şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım sistemin güvenliğinin iyi olduğunu biliyorum ancak internette %100 koruma diye birşey yoktur her zaman bir risk vardır önemli olan riskin ne kadar büyük olduğu dur, şunu söyleyebilirim ki satın aldığın insanın paketi yollamaması çok daha büyük bir risk, hatta deve de kulak diyebiliriz. Neyseki gitti gidiyor on da bir çözüm üretmiş paypal vari ve sistem iyi işliyor... Sonuç olarak büyük limlitlere sahip kartını kullanma geceleri uykun kaçmasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankarali179

bizzat sadece kredi kartı ile yani sanal kredi kartı dışında alışveriş yapan varmı?

Evet, tabii ki de var. Ne soracaksan direk sor, bu soruyu araya sıkıştırmana gerek yok...
  • bir problem olmaz. guvenlidir. ben cok sey alip sattim...
  • tamam arkadaşlar forumu takip edemedim.yardımlarınız için sağolun siparişimi verdim ve şu anda kargoda.yarın elime ulaşır.herkese iyi akşamlar.
  • İlk konu hortlatmam bu arada hala güvenli değilmi
  • Ben onlarca şey satın aldım sattım hiç bir problem olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: umitcaglayan

Ben onlarca şey satın aldım sattım hiç bir problem olmadı

Teşekkürler
  • kesinlikle güvenli değil arkadaşlar sıfır risk sistemi dedikleri yalan. Siz iade işlemini gerçekleştirince sıfır risk sistemi kapsamında dedikleri parayı vermiyorlar. Kendi havuzlarına aktarıp size iade etmiyorlar. Dolandırıcı bunlar kesinlikle güvenli değil. 1 aydır paramı alamadım. Zehir zıkkım olsun çoçuğunuzdan ailenizden çıksın inşallah. dolandırılmak istemiyorsanız alışveriş yapmayın.
  • Ge©eKu$u kullanıcısına yanıt
    kesinlikle güvenli değil arkadaşlar sıfır risk sistemi dedikleri yalan. Siz iade işlemini gerçekleştirince sıfır risk sistemi kapsamında dedikleri parayı vermiyorlar. Kendi havuzlarına aktarıp size iade etmiyorlar. Dolandırıcı bunlar kesinlikle güvenli değil. 1 aydır paramı alamadım. Zehir zıkkım olsun çoçuğunuzdan ailenizden çıksın inşallah. dolandırılmak istemiyorsanız alışveriş yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydgr4

kesinlikle güvenli değil arkadaşlar sıfır risk sistemi dedikleri yalan. Siz iade işlemini gerçekleştirince sıfır risk sistemi kapsamında dedikleri parayı vermiyorlar. Kendi havuzlarına aktarıp size iade etmiyorlar. Dolandırıcı bunlar kesinlikle güvenli değil. 1 aydır paramı alamadım. Zehir zıkkım olsun çoçuğunuzdan ailenizden çıksın inşallah. dolandırılmak istemiyorsanız alışveriş yapmayın.

yaklaşık 2 yıldır sürekli alışveriş yaptığım bir site bütün işlemler otomatik yapılıyor nasıl güvenli değil.
    şöyle gerçekleşiyor:
    Para Yatırılıyor Satıcıya Kargoya Vermesi İçin Sanırsam 3-5 gün arasında süre veriliyor eğer kargoya vermesse geri para size aktarılıyor.
    eğer verirse sizin 5 gün içinde ürünü onaylamanız gerekiyor bu sürenin 3 günü kargo 2 günü onaylama eğer bozuksa kargoya verilmek için 3 gün süren var.
    kargo bilgilerini girdikten ve satıcıya ulaştıkdan sonra para geri size aktarılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: zincir webmaster

quote:

Orijinalden alıntı: ydgr4

yaklaşık 2 yıldır sürekli alışveriş yaptığım bir site bütün işlemler otomatik yapılıyor nasıl güvenli değil.
    şöyle gerçekleşiyor:
    Para Yatırılıyor Satıcıya Kargoya Vermesi İçin Sanırsam 3-5 gün arasında süre veriliyor eğer kargoya vermesse geri para size aktarılıyor.
    eğer verirse sizin 5 gün içinde ürünü onaylamanız gerekiyor bu sürenin 3 günü kargo 2 günü onaylama eğer bozuksa kargoya verilmek için 3 gün süren var.
    kargo bilgilerini girdikten ve satıcıya ulaştıkdan sonra para geri size aktarılıyor.

işte o 2 günlük süre tamamen yalan. parayı kendileri havuza aktarıp iade etmiyorlar kısaca ben buna dolandırıcılık diyorum. yaklaşık 1 aydır parayı iade almaya çalışıyorum vermediler. ikametgah adresim de farklı şehirde olduğu için hakem heyetine başvuramadım. belgeleri de topladım ama tüketici kanununda tüketici işlemin yapıldı yer hakem heyeti de yetkilidir yazmasına rağmen ısrarla ikametgah adresimin bulundugu hakem heyetine vermem gerektiğini söylüyorlar kabul etmiyorlar. ülkede hukuk sistemi yok allah belasını versin hukugu böyle insanların eline bırakanlara..

• 1)Bir ürün aldık. Elimize ulaştı, kutusundan çıkardık ama belge eksik veyahut ürün eksik veya bozuk. Açılmış kutuyu iade kabul ediyorlar mı?
    2)Bir ürün aldım. Belge gelmedi ama ben işlemi onayladım. Belge için satıcı ile irtibata geçsem olur mu yoksa ürünü iade etmem mi gerekirdi?

Yardımlarınız için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.