Şimdi Ara

Giuiletta almamak için 10 sebep (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
6.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Land Rover'dan sonra dunyanin en çok ariza çıkaran markasının modeli olmasi yeterli bi sebep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın teki niyeyse kendi kendine coşmuş, çıldırıyor Alfa Romeo yereceğim diye

Birazdan da logosunda müslüman yiyen yilan var diyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disco Volante -- 29 Ekim 2020; 23:45:0 >
  • Disco Volante kullanıcısına yanıt

İlk arabam Alfa 156 2.0 Selespeed ikincisi 159 1.9 jtd manuel, yerdiğim filan yok. Bu dediklerimi Giu sahibi herkes söyler, kendileri de araçlarının neresinin iyi neresinin kötü olduğunun farkında. Sanki rezalet bir araç, sürekli arıza verir, performansı rezalet konfor yok demişiz de yermişiz. Malzeme kalitesi c segmente yakışmıyor dokunduğun en çok muhattap olduğun yer alt segment araçla bir olmamalı diyoruz yermiş oluyoruz. Bunu hangi marka yapsa söyleriz.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Hatalı Bilgiler:

1. Direksiyon Fiat ile BENZEMİYOR BİLE (Deri, simit, airbag, dikişler, ergonomi, simit-kol bağlantı noktaları, kesim çizgileri, deri birleşim kısımları, deri ve plastik kalitesi, işçilik vs. benzerlik bile yok.)
    2. Anahtar Fiat ile BENZEMİYOR BİLE (Şekil, kenarlar, tuşların renk ve biçimi, gümüş dekorlar, logo, anahtarlık çemberi, plastik kalitesi, işçilik vs.)

Ben sadece duygusal ve magazinsel olmayan objektif bilgiler ortaya koyuyorum.

Diğer şehir efsaneleri

1. Pahalı yedek parça YALAN (Opar yedek parçalar ve diğer yan sanayi parçalar PSA VAG grubundan ucuz ve yaygındır.)
    2. Yetkili servis yok YALAN (Birmot Otokoç bünyesinde yetkili servis çok yaygın, neredeyse tüm büyükşehirlerde var.)
    3. İkinci elde tutulmaz YALAN (Az sayıdaki bulunmaz hint kumaşı hasar kayıtsız boyasız araçların söylentisi bile hasta Alfistileri heyecanlandırır 1 haftada satılır.)

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Hatalı Bilgiler:

1. Direksiyon Fiat ile BENZEMİYOR BİLE (Deri, simit, airbag, dikişler, ergonomi, simit-kol bağlantı noktaları, kesim çizgileri, deri birleşim kısımları, deri ve plastik kalitesi, işçilik vs. benzerlik bile yok.)
    2. Anahtar Fiat ile BENZEMİYOR BİLE (Şekil, kenarlar, tuşların renk ve biçimi, gümüş dekorlar, logo, anahtarlık çemberi, plastik kalitesi, işçilik vs.)

Diğer şehir efsaneleri

1. Pahalı yedek parça YALAN (Opar yedek parçalar ve diğer yan sanayi parçalar PSA VAG grubundan ucuz ve yaygındır.)
    2. Yetkili servis yok YALAN (Birmot Otokoç bünyesinde yetkili servis çok yaygın, neredeyse tüm büyükşehirlerde var.)
    3. İkinci elde tutulmaz YALAN (Az sayıdaki bulunmaz hint kumaşı hasar kayıtsız boyasız araçların söylentisi bile hasta Alfistileri heyecanlandırır 1 haftada satılır.)

Direksiyonun üstündeki multimedya tuşu direk aynı benzemese nolur 😀

Bir de o tuşların üstündeki yazılar silinip bembeyaz oluyor berbat bir hale geliyor direksiyon da kocaman kamyon direksiyonu gibi bir tık daha küçük olsa keşke. Direksiyondan başladık direksiyondan devam, dikişleri ve birleşim yerleri tabiki farklı olacak adam farklı göbek koyacağı direksiyonu ona göre niye şekillendirmesin? İtalyan arabası bu. Ha ama temeli aynı o 2 direksiyonun koy üst üste çapları da aynı ikisinin de derisi çabuk yıpranıyor. Anahtar zaten kasa olarak aynı ha dışı kırmızılı cafcaflı güzel, anahtara çirkin demedim zaten dobloyla aynı dedim. Şehir efsanelerine inanacak birisi olsak gidip 2 alfa üstüne de subaru almazdık.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Hatalı Bilgiler:

Diğer şehir efsaneleri

Ha bir de madem Alfa konusunda bu kadar eminsin al artık şu arabayı da her gün 30 tane hortlatılmış giu konusu görmeyelim ne dersin? Tavsiye olarak yerinde olsam multiair 170 alırım. Dizeli meh.

• Kim bu Çavuş. 5 yıldır Giulietta kullanıyorum. Söylediği herşey mi tersi olur. Marka kötülemekten başka birşey değil bu.

- spor araba alçak olur kaldırıma çıkacaksanız Ranger alın

- yakıt tüketimi dizel için şehir içi 6 litreyi geçebiliyorsanız o sizin yeteneğiniz.

- yedek parça Fiat olabilir ama kullanılan malzeme vs kesinlikle alfa kalitesi fiata binseydiniz anlardınız.

- anahtar Fiat grubuna benziyor ama kesinlikle aynı değil.

- hız performans yol tutuş dan bahsetmiyorum

• AlfaRomeoGiuSahibi A kullanıcısına yanıt

"yedek parça Fiat olabilir ama kullanılan malzeme vs kesinlikle alfa kalitesi fiata binseydiniz anlardınız." beynim yandı resmen. fiat olabilir ama kalitesi nasıl alfa kalitesi???  

bu araba özelinde bilmem ama 147 ve stilo'nun da aynı şekilde bir çok parçası ortaktı. ortak olmayan bazı parçalarda da kalite olarak da stilo'dan kötüydü (mesela hava yastığı barsak gibi dökülüyordu -istisnasız tüm 147 ve 156'larda-)

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Vay be kaptan nerden nereyeee

• masterap M kullanıcısına yanıt
    Yani ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Şimdi folksfagenci oldun sanırım onu kastetti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metufkcr -- 3 Ekim 2024; 15:34:48 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Metufkcr kullanıcısına yanıt

Söylediklerim bugün de büyük ölçüde geçerli

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.