Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    n11 ceklerini takipte kalin :) ve enpara kartiniz yoksa hemen cikartin
  • Tmm dostum Teşekkürler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler go pro hero3+ black edition aldım bu cihaz için sd kart ne önerirsiniz? Buna yedek pil nerden nasıl temin edebiliriz?
  • Gopro hero 3 Black kullanımyorum.Samsung Galaxy S4 telefonla wi fi bağlantı kurmak istedim bir türlü kuramadım.Yardımcı olabilir misiniz.Şöyle bir haber var sorun bu mu yoksa:
    http://www.teknolojimix.com/samsung-galaxy-s4ten-kotu-haber.html
  • mc.kork kullanıcısına yanıt
    Kendi web sitesinde uyumlu kart modellerinin listesi var.
  • Arkadaşlar gopro3+black edition var elimde mail yada pm den ulaşabilirsiniz, kutusunu açmadım

• Merhaba. slr makinaya uzun zamandan beri düşkünlüğüm var ancak gopro da çok hoşuma gitti. Slr alma arifesindeyken gopro beni kendine çekti. Bisiklet paketine bakıyorum. Bir yandan fotoğrafçılığa profesyonel bir giriş var bir yandan da bisiklet maceralarımı kayıt altına almak var. Karar veremedim . Hangisine yönelsem?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemen kartımdan çektireyim 300 tl fazla vermişim ne olacak vergimi veriyimki başkanın oğlu skilere binsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdoktor

Gopro hero 3 Black kullanımyorum.Samsung Galaxy S4 telefonla wi fi bağlantı kurmak istedim bir türlü kuramadım.Yardımcı olabilir misiniz.Şöyle bir haber var sorun bu mu yoksa:
    http://www.teknolojimix.com/samsung-galaxy-s4ten-kotu-haber.html

ne gibi bir hata vermekte.Yaptıklarınızı sırayla yazarsanız sorunu bulabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mandakulağı

Merhaba. slr makinaya uzun zamandan beri düşkünlüğüm var ancak gopro da çok hoşuma gitti. Slr alma arifesindeyken gopro beni kendine çekti. Bisiklet paketine bakıyorum. Bir yandan fotoğrafçılığa profesyonel bir giriş var bir yandan da bisiklet maceralarımı kayıt altına almak var. Karar veremedim . Hangisine yönelsem?

aynı kararsızlıkta bende kalmıştım kararım goprodan oldu ve memnunum :)
  • TremoR666 kullanıcısına yanıt
    Peki fotoğraf çekimi nasıl hero3 black'in? Odaklama nasıl oluyor?

• Selam arkadaşlar. GoPro hero3+ için sandisk class10 64 gb kart aldım cihazı ilk defa açıyorum kutusundan. Update ini yapmak için siteden gerekenleri yaptım kart okuyucu ile indirdiğim dosyaları hafızaya attım ancak update i gerçekleştiremiyorum. Kartı cihaza taktıktan sonra data kablosuyla bilgisayara bağlayıp cihazı açtığım zaman şöyle bir problemle karşılaşıyorum. İnternetten bakıp bir kaç yöntem denedim ama çözüme ulaşamadım bu sorunu yaşayan oldumu başka?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 26 Ocak 2014; 11:26:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Selam arkadaşlar. GoPro hero3+ için sandisk class10 64 gb kart aldım cihazı ilk defa açıyorum kutusundan. Update ini yapmak için siteden gerekenleri yaptım kart okuyucu ile indirdiğim dosyaları hafızaya attım ancak update i gerçekleştiremiyorum. Kartı cihaza taktıktan sonra data kablosuyla bilgisayara bağlayıp cihazı açtığım zaman şöyle bir problemle karşılaşıyorum. İnternetten bakıp bir kaç yöntem denedim ama çözüme ulaşamadım bu sorunu yaşayan oldumu başka?

yanlış bilmiyorsam kartın üzerinde sürgülü bir kısım var, üzerine yazmak için açıp kapatıyorsun, ona bir bakın, kapalı konumdan açığa getirin, bahsettiğim eski sd kartlardaydı, simdi nasil bilmiyorum, bir ona bakın

• quote:

Orijinalden alıntı: Oppsional

quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Selam arkadaşlar. GoPro hero3+ için sandisk class10 64 gb kart aldım cihazı ilk defa açıyorum kutusundan. Update ini yapmak için siteden gerekenleri yaptım kart okuyucu ile indirdiğim dosyaları hafızaya attım ancak update i gerçekleştiremiyorum. Kartı cihaza taktıktan sonra data kablosuyla bilgisayara bağlayıp cihazı açtığım zaman şöyle bir problemle karşılaşıyorum. İnternetten bakıp bir kaç yöntem denedim ama çözüme ulaşamadım bu sorunu yaşayan oldumu başka?

yanlış bilmiyorsam kartın üzerinde sürgülü bir kısım var, üzerine yazmak için açıp kapatıyorsun, ona bir bakın, kapalı konumdan açığa getirin, bahsettiğim eski sd kartlardaydı, simdi nasil bilmiyorum, bir ona bakın

İlgin için teşekkür ederim. Kartın üzerinde herhangi bir kilit düğmesi yok hocam. Zaten kartta sıkıntı olduğunuda sanmıyorum çünkü kart okuyucu ile indirdiğim güncellemeyi karta atıyorum sıkıntı kartı goproya taktıktan sonra başlıyor. Gopro ile resim video çekebiliyorum kart okuyucu ile bilgisayara alabiliyorum bu verileri ama yukardada açıkladığım gibi goproya data kablosu takıp bilgisayara bağladığımda bu uyarıyı alıyorum. Bu güncellemeyi yapamadığım içinde wifi şifresini veremiyorum cihaza. Akıllı telefonumla müdahale edemiyorum yani cihaza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mc.kork -- 26 Ocak 2014; 15:49:12 >

• Sorun çözülmüştür teşekkürler...
  • quote:

gayet iyi fakat öyle zoom filan yapabilmeyi bekleme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

gayet iyi fakat öyle zoom filan yapabilmeyi bekleme :)

Yok canım o kadar da değil. Sağol.:)

• uygun fiyata satan varsa pm bekliyorum
  • go pro 3+ black edition almayı düşünüyorum ancak aklıma takılan şey bu kamera güneş altında kaç derece sıcaklığa dayanabilir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.
  • gunesin altinda direk tutmanizi tavsiye etmem. ben kokpitte kullaniyorum go pro 3 ve gunese maruz kaldiginda renkler soluklasiyor ve lens de golgelenme yapiyor. direk lens e gelmeden gunes isigi sicak bir ortamda calistirabilirsin cok problem olmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.