Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pahalı ama güzel. Bir de güzel ama pahalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maxelll kullanıcısına yanıt
    Hocam suan n11 de satis fiyati 969TL Cek satis bolumunden 50tl lik ceki 4TL ye alabilirsiniz.
    919TL ye gelicek odemeyide enpara ile yaparsaniz 100TL iade alacaksiniz arti avatajix 5tl geri vericek , toplamda size maliyeti 818TL olur.
    Gercekten Türkiye icin uygun bir fiyat keske suan bu paraya hero3 + olsaydi :)

http://www.n11.com/go-pro-hero-3-black-edition-P12667373
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

Hocam suan n11 de satis fiyati 969TL Cek satis bolumunden 50tl lik ceki 4TL ye alabilirsiniz.
    919TL ye gelicek odemeyide enpara ile yaparsaniz 100TL iade alacaksiniz arti avatajix 5tl geri vericek , toplamda size maliyeti 818TL olur.
    Gercekten Türkiye icin uygun bir fiyat keske suan bu paraya hero3 + olsaydi :)

http://www.n11.com/go-pro-hero-3-black-edition-P12667373

aralık ayında amerikada black Friday gunu oluyor o gunde en az 50% indirime giriyor butun elektronik urunler fırsatı yakalabilirsek alınabilir az biraz daha bekleyip

Amerikada tanidik olsa cok iyi olurdu , gümrükte cok büyük ihtimalle problem civartirlar kargo ile gelirse.
  • Kısmetse önümüzdeki mayıs, haziran 3plus için sipariş vereceğim bizim emmoğluna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Kısmetse önümüzdeki mayıs, haziran 3plus için sipariş vereceğim bizim emmoğluna

Hocam o tarihlerde 4 gözle beklenen Hero 4k cikabilir
  • ürün inanılmaz pahalı. almayı çok istiyordum ama maalesef ucuz muadillerine yönelmek zorunda kaldım. aldığım kameranın fiyatı goPro aparatlarıyla aynı fiyatta.
  • quote:

Amerikada tanidik olsa cok iyi olurdu , gümrükte cok büyük ihtimalle problem civartirlar kargo ile gelirse.

amerika degilde avrupadan vergi iadesi ile almakla cok daha ucuza gelebilir . cunku elektronik urunleri avrupadan aldıgınızda turist vizesi ile giderseniz turkiyeye donuste havalaanında checkinden sonra tax refund talep edip 5%-20 arasinda geri iade alabilirsiniz. avrupadan iphone alanların geneli bu sekilde alıyor ve normal eu fiyatı 600€ ise 550€ya kadar inmis oluyor sonra turkiyede 1700 1800tl deyincede hemen satılıyor. forumda 8 tane iphone 5s getirip satan vardı bir ara.
    tum elektronik urnlerde gecerlidir bu kameralarda ozellikle ayrıca farklı urunleri bir arada alırsanız gumrukte sorun da cıkmaz. hatta hafta sonu tatiline gidip gelseniz bile ucak masrafları dahil daha ucuza gelebiliyor bazen. yurtdısından getirelim derken bu sekilde demek demistim.
    abd de bu vergi iadesi olayı pek olmuyor yalnızca bir kac eyalette gecerli . ki zaten apple storedaki fiyatlara bakınca kontratsız satın almaya kalkınca son asamada posta adresine gore vergi ekliyor. aralık ayında yılbasına dogru heryerde cok buyuk indirimler olur. genelde bi kac gunluk olur ki takip edip yakaladın mı cok ucuza alabilirsin. illede amerikadan almak istiyorsanız o zaman da gumrukte sorun olacagını dusunuyorsan avrupada bir adrese gonder kendin gidip al gel ki gumruk masrafından daha ucuza kapatabilirsin

ama gumrukte sorun olmadan gelen urunlerde yok degil mi orası da ayrı bir risk .

• İlk ciktiginda Amerikadan almistim, kullaniyorum memnunum.

Simdide +3 cikmis, pek bir farki yok. Hero 2 bile cok rahat is gorur.

Hocam bilgiler icin tesekkür ederim :)

Ocak ayinda Filipinlere gidecegim oradan alacagim Amerika ile ayni fiyattan satiliyor

Ufak bir sorum olacak , anlamadigim kisim Turkiye haric herhangi bir ükleden aldigimiz ürünü fax free yapamiyormuyuz zaten ? Yani ben o ülkenin vatandasi olmadigim icin vergi vermek durumunnda degilim bildigim kadari ile.

Umarim Filipinlerden iade alabilirim , ozaman cok iyi olur
  • Güzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam bilgiler icin tesekkür ederim :)

Ocak ayinda Filipinlere gidecegim oradan alacagim Amerika ile ayni fiyattan satiliyor

Ufak bir sorum olacak , anlamadigim kisim Turkiye haric herhangi bir ükleden aldigimiz ürünü fax free yapamiyormuyuz zaten ? Yani ben o ülkenin vatandasi olmadigim icin vergi vermek durumunnda degilim bildigim kadari ile.

Umarim Filipinlerden iade alabilirim , ozaman cok iyi olur

abd de olmuyor avrupada gecerli yalnızca tabi asya ulkelerini de arastırmak lazım orada nasıl durum ama her zaman oralarda ucuz oldugundan vergi versenizde pahalı olmayacaktır

• almanyada saturnde go pro hero black 3 319 euro (surf edition)
  • Yurt dışından almanızı tavsiye ediyorum. Çok daha ucuz. Ve şu andan itibaren evimde 1 adet bu kameradan bulunuyor
  • Sevgili arkadaşlar, ben de Amerika Best Buy'dan hero 3 black aldım. 330 usd verdim, aynı anda black + 399 dolara satılmaktaydı. Yanında yedek batarya, kafa bandı ve 32 gb bir class 10 sandisk aldım.

Kameranın gerek fotoğrafları, gerekse video çekimi harika. Henüz sualtı kullanamadım, sabırsızlanıyorum. İpad ve iphone' vizor ve kumanda aracı olarak kullanmak, çekilen video, resimleri anında oradan izlemek çok güzel. Fakat bunun için wifi açık oluyor ve pil süresi kötü etkileniyor.

Kamera şarjı için iphone şarj cihazı kullanıyorum, sorunsuz. Araç çekimleri için standart telefon tutucu vantuzlu aparatlar iş görüyor.

Diğer önemli nokta ise kullanıcılar muhakkakwww.gopro.com sitesi support kısmını incelemeliler. Orada hangi hafıza kartlarının sorunsuz olduğu dahi yazıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aerospace kullanıcısına yanıt
    Hafiza karti en onemli kismi bu kamera icin , her class 10 micro sd kart ayni isi yaptigini dusunen arkadaslar hep problemler yasiyor ve bunu kameraya yukluyor aslinda sorunlarin geneli micro sd karttan cikiyor.

Kameraniz hayirli olsun bu arada
  • Kartların fiyatlarini bilen var mi, turkiyede mu daha ucuz yoksa almanyada mı

• Oppsional O kullanıcısına yanıt
    Sd kartlar Almanya ile ayni fiyatta neredeyse , buradan enpara.com kullanarak daha uyguna alabilirsiniz, hatta arti n11 ceki kullanirsaniz neredeyse yari fiyatina alabilirsiniz
  • Su altında bile çalışması çok iyi
  • Teşekkürler ilginize, turkiyeden almak daha mantıklı o zaman.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.