Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aldiginiz ürün bu ise videosu ;
    http://www.youtube.com/watch?v=A5-It8Bjv5U
  • Türkçe kullanma kılavuzu çıkmak zorunda. Çıkmaması normal bir durum değil.

http://www.sanayi.gov.tr/Pages.aspx?pageID=626&lng=tr
    Tanıtma ve Kullanma Kılavuzu Düzenleme Zorunluluğu
    Madde 5- Aşağıda belirtilen mallar dışında kalan ve piyasada satışa sunulan tüm mallardan ithal edilmiş olanların bakım, onarım ve kullanımına ait tanıtma ve kullanma kılavuzlarının, bu Yönetmeliğin 6 ncı maddesinde belirtilen hususlara ve aslına uygun Türkçe tercümeleriyle, yurt içinde üretilenlerin ise bakım, onarım ve kullanılmasını gösterir Türkçe tanıtma ve kullanma kılavuzlarıyla satılması zorunludur.

• GoPro incelememde ki eleştirilerim çok etkili olmuş olacak ki :P Karşınızda yeni GoPro Hero3+ Black Edition

• Hocam simdi mail den gordum mesaj atmislar pro + die , fakat hicbir fark göremedim normali ile arasinda sizin fark ettiginiz herhangi bir özellik var mi ?
  • Çok aşırı bir fark yok zaten, değişen özellikler;
    daha ufak body
    daha hızlı wifi bağlantısı ile telefonlarda daha az gecikme
    daha iyi lens
    daha uzun pil ömrü
  • onlari gordum gopro.com dan inceledim fakat normal olanlari kaldirdiklarindan , kiyaslama yapamiyorum. resmi bir sitede normalinin boyutlari aa X bb X cc +olan aa X bb X cc gibi bir karsilastirma bulamadim , 3 ciktiginda zaten ayni oranda yenilikleri vermislerdi simdi ayni oranda tekrar mi yapildi ?

Ayin 11-17 arasinda hero 3 alacagim umarim resmi bir karsilastirma yazisi veya video su yayinlanir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 1 Ekim 2013; 21:54:23 >
  • Hero 3+

Suan tam ikna oldum , tamda kamerayi alicakken yenisinin cikmasi cok iyi oldu 1 hafta sonra cikarsalar moralimi iyi bozardi

Gopro nun kanalinda aciklamali anlatmislar ürünü
    Video link ;
    GoPro HERO3+: Black Edition and Fall 2013 Product Overview

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 1 Ekim 2013; 21:58:08 >

• Fiyatlarmı artmış? €449.00 diyor. 300 dolar civarı değilmiydi bu ürün?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Fiyatlarmı artmış? €449.00 diyor. 300 dolar civarı değilmiydi bu ürün?

Hocam 330$ civarı Hero Black 3 ün Amerıka fiyatı idi. 449€ Almanya Hero Black 3+ satıs fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

quote:

Hocam 330$ civarı Hero Black 3 ün Amerıka fiyatı idi. 449€ Almanya Hero Black 3+ satıs fiyatı.

Arada müthiş bir fark var amerikada satışa geçecekmi bu ürün?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

quote:

Arada müthiş bir fark var amerikada satışa geçecekmi bu ürün?

Hocam siz türkiyeden gopro sitesine giriş yabınca otomatik olarak avrupa satış fiyatını gösteriyor egerki aşağıdan ülke secerseniz amerikada 399$ dan satıldıgını göreceksiniz.

Hatta amerikanın sıcak fırsat sitesinde dün gece 340$ a satılıyordu hala varmıdır bilemiyorum. Türkiyede de hala 1200TL den normalini satıyorlar

Ben burdan ülkeyi değiştirdim bir bakın ;

http://gopro.com/cameras dolar fıyıtı cıkmazsa asagıda sağdan ülkeyi değiştirin

• Teşekür ederim şimdi halloldu. Eskiden google da gopro usa yazınca çıkıyodu şimdi olmayınca şaşırdım bende :)
  • 1:00-1:17 arası izleyin yeter
  • ben dün satın aldım gopro hero 3 black modelini.. müthiş bir çekim kalitesi var... ham çekimde görüntüsüde güzel , işlenmiş görüntüsü harika ötesi... türkiyede aşırı pahalı tabii.
  • aceleniz yoksa aralık ayında blackfriday olacak yine.
    orada %50ye varan indirimle belki bu urunde yakalayabilirsiniz. genelde tum elektronikler cok indirimli oluyor o tek cuma gununde aklınızda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratdoktor

1080p 60 çözünürlükte video kayıtlarında donmalar oluyor .update edildi class 10 hafıza kartı.Bu çözünürlükte GÖRÜNTÜLERDE DONMA TAKILMA YAŞAYAN VAR MI

eğer thm, lrv dosyaların yoksa 1080 - 60 fps çekiminde donma ve takılma ağır çekimde oynatma sıkıntısı bizzat oluyor. ama thm,lrv,mp4 dosyası olarak atıyorsa render yaptıktan sonra takılma olmuyor.. başıma geldi bundan dolayı söylüyorum.. sandik ultra 10 class 16 gb kullanıyorum. gopro hero 3 black kulanısıyım..
  • Normal bir el kamerası düşünen birisi de bu kamerayı tercih edebilir mi?
    Şarj süresi bakımından sıkıntı yaşanır mı?
    El kameralarına göre görüntü kalitesi daha mı düşüktür?
    Kısacası el kamerasına göre hacim olarak ufak, dayanıklı ve yavaş çekim özelliklerinin iyi olması dışında neden GoPro Hero3 tercih edilebilir? Ya da tercih edilebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: etafaz

Normal bir el kamerası düşünen birisi de bu kamerayı tercih edebilir mi?
    Kısacası el kamerasına göre hacim olarak ufak, dayanıklı ve yavaş çekim özelliklerinin iyi olması dışında neden GoPro Hero3 tercih edilebilir? Ya da tercih edilebilir mi?

Ben tercih ettim. Neden ? Handycam lazım olduğu; plaj, toz, toprak, yağmur, kar gibi hava koşullarında sıkıntılı oluyor. Titizlik göstermek, çantasına özenle yerleştirip çıkartmak gerekiyor. Bunda öyle bir dert yok. Kamera için keşke yanımda olsaydı dediğiniz çok olur, taşıması teferruatlı iştir;gopro ufak, hafif pratik. Ortalama bir kullanıcının ihtiyacına yeter derecede (hatta fazlası) kalitede bir çekim imkanıda sunuyor. Wide çekerseniz görüntüde yamulmalar oluyor fakat medium modda çekim yaparsanız handycamı aratacağını zannetmiyorum. Tabi el kamerası denilince 200 liradan onbinlerce liraya kadar kamera var. Eğer profesyonel işlerle uğraşacaksanız kaliteli handycam bakmakta yarar var, yok anı, gezi, manzara gibi amatör işler için kullanacaksanız bu tercih edilebilir. Bende her ikiside olduğu halde goprodan sonra diğerinin papucu pratik olmaması sebebiyle dama atıldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

quote:

Orijinalden alıntı: etafaz

Normal bir el kamerası düşünen birisi de bu kamerayı tercih edebilir mi?

Ben tercih ettim. Neden ? Handycam lazım olduğu; plaj, toz, toprak, yağmur, kar gibi hava koşullarında sıkıntılı oluyor. Titizlik göstermek, çantasına özenle yerleştirip çıkartmak gerekiyor. Bunda öyle bir dert yok. Kamera için keşke yanımda olsaydı dediğiniz çok olur, taşıması teferruatlı iştir;gopro ufak, hafif pratik. Ortalama bir kullanıcının ihtiyacına yeter derecede (hatta fazlası) kalitede bir çekim imkanıda sunuyor. Wide çekerseniz görüntüde yamulmalar oluyor fakat medium modda çekim yaparsanız handycamı aratacağını zannetmiyorum. Tabi el kamerası denilince 200 liradan onbinlerce liraya kadar kamera var. Eğer profesyonel işlerle uğraşacaksanız kaliteli handycam bakmakta yarar var, yok anı, gezi, manzara gibi amatör işler için kullanacaksanız bu tercih edilebilir. Bende her ikiside olduğu halde goprodan sonra diğerinin papucu pratik olmaması sebebiyle dama atıldı.

Peki şarj süresi hakkında bilgi verir misiniz? Sürekli açık konumda şarjı ne kadar gider? Ve şarj olma süresi ne kadardır?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.