Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ruhname

quote:

Orijinalden alıntı: TremoR666

quote:

bende bugun itibari ile gopro3 black aldim sd kart olarak class 10 almayi dusunuyorum daha dusuk olani is gorurmu?

class 10 almanızı tavsiye ederim yüksek kalite çekimlerinizde düşük modeller takılma yapabiliyor.

claas 10 aldimsandisckin, uptade olayina gelince youtubedekivideolara bakarak yapiyom zaten ama sonunu bi turlu getiremiyom

sorun nasıl birşey onu aktarabilirmisiniz ? weya sırasıyla neler yapıyorsunuz onu da bir yazarsanız bir yerde eksiklik olmalı diye düşünüyorum.En kötü ihtimal firma garantisi var ise aldığınız yer ile görüşmeniz olacak umarım böyle birşey değildir de halledebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdoktor

1080p 60 çözünürlükte video kayıtlarında donmalar oluyor .update edildi class 10 hafıza kartı.Bu çözünürlükte GÖRÜNTÜLERDE DONMA TAKILMA YAŞAYAN VAR MI

merhaba
    donma olayı veya izlerken takılma veya sesin önden gelip görüntünün yavaş ilerlemesi gibi bir problem ise izlediğiniz cihaz ile alakalı veya izlediğiniz program ile alakalı olabiliyor.Aynı sorun bende de vardı VLC den izliyordum resmen görüntü piksel piksel ve ses önden gelip görüntü arkadan yetişmeye çalışıyordu :). sorunun program ile alakalı ve pc donanımının yeterli olmadığını gördüm.Halen aynı pcde VLC ile izlediğimde donma yapıyor fakat aynı görüntüyü windows media player ile izlediğimde herhangi bir sıkıntı olmuyor.Arkadaşımın yüksek çözünürlüklü son derece hızlı pc sinde hiç bir sıkıntı ve görüntü kaybolması olmadan izleyebiliyorum.İmkanınız var ise iyi donanımlı bir pc de deneyin tahminimce sorununuz bundan kaynaklanıyor gene de olmazsa araştırıp bir çözüm bulmaya çalışalım.Bir de 720p ve daha düşük fps de çekip deneyebilir misiniz sorun aynen devam ediyor mu? Ben 720 de çekip denediğimde hiçbir kasma olmadan VLC den izleyebilmiştim ama 1080 ve 60 fps e geçince pc kaldıramadı görüntüyü.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bende bugun itibari ile gopro3 black aldim sd kart olarak class 10 almayi dusunuyorum daha dusuk olani is gorurmu?

class 10 almanızı tavsiye ederim yüksek kalite çekimlerinizde düşük modeller takılma yapabiliyor.

claas 10 aldimsandisckin, uptade olayina gelince youtubedekivideolara bakarak yapiyom zaten ama sonunu bi turlu getiremiyom

sorun nasıl birşey onu aktarabilirmisiniz ? weya sırasıyla neler yapıyorsunuz onu da bir yazarsanız bir yerde eksiklik olmalı diye düşünüyorum.En kötü ihtimal firma garantisi var ise aldığınız yer ile görüşmeniz olacak umarım böyle birşey değildir de halledebiliriz.

sorunu hallettim uptade yaparken baktigim videolarda gopro hero3 e bakmamisim sanirim eski modellerde uptade olayi fatrkli hallettim simdi yeni firmware var wifi ismini ve sifresinide degistirebildim.

• 1080P 48 VE ALTI ÇÖZÜNÜRLÜKLERDE BAŞARILI GALİBA BİLGİSAYAR KALDIRMIYOR TEŞEKKÜRLER.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sorunu hallettim uptade yaparken baktigim videolarda gopro hero3 e bakmamisim sanirim eski modellerde uptade olayi fatrkli hallettim simdi yeni firmware var wifi ismini ve sifresinide degistirebildim.

evet onlarda farklı benimde hiç aklıma gelmemişti ona bakabileceğiniz bir yere not ediyim başka sıkıntıda olan olursa yardımcı olmuş oluruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdoktor

1080P 48 VE ALTI ÇÖZÜNÜRLÜKLERDE BAŞARILI GALİBA BİLGİSAYAR KALDIRMIYOR TEŞEKKÜRLER.

Halletiğinize sevindim birşey değil :)
  • bugun araba surerken deneme cekimleri yaptim 1080p 60 fsp de, herkeste olan bendede oldu normal windows7 dekimedia playerde donma oluyodu, mediaplayer classicte hic sorunsuz izledim goruntu ise tek kelimeile mukemmel. arabada cekim bi baska guzel olur.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Only Love

Dün akşam saatleri D&R'dan GoPro'nun Black Edition versiyonunu aldım. Araba kullanırken video çekmeyi düşünüyorum. Elimde aksiyon kamerası olarak Panasonic'in cihazı da mevcut (kafaya takılan - Mesut Çevik'in incelemesi var ofislerinde) ama GoPro 3'ü kafaya monte edemeyeceğim için yolu çekicez artık mecburen veya ona göre bir yere konumlandıracağım araba içerisinde.

Daha cihazı şarj bile etmedim. Kutu içeriği malesef zayıf ama ek aksesuarları daha sonra alırım sorun etmiyorum. En kısa zamanda su altında video çekmeyi istiyorum. Daha çok bunun için aldım bu cihazı.

IOS için yazılımını telefona kurdum. Aynı şekilde PC yazılımınıda. Daha iki programada bakmadım.

Cihaz ile ilgili şunu yap veya şunu yapma diyeceğiniz tavsiyeler varsa ve yazarsanız memnun olurum.

ilk olarak hayırlı olsun
    araba çekiminizde diğer arkadaşlarında bahsettiği kafa bandı işinizi fazlası ile görür.Benimde kullandığım su altı çekimlerinde ise bileklik almanız lazım.İlk denemelerimde direk elimle su altına inerken çok çaba sarf ettim epey yorucu olabiliyor.İkinci sayfada sualtı için kısa bir video çekimim var.Su altı ve denizde kullanacaksanız kesinlikle dalıştan sonra makinanızı normal su ile yıkamanız. Yoksa cihaz tuzlu su ile kuruduğunda ulaşamayacağınız kısımlar oksitlenip tuz parçacıklarını görebiliyorsunuz.Kabı açıp kaparken tuz çıtırtılarını duyabiliyorsunuz.

Önerin için teşekkürler. Su altı videonu izlemiştim konudan. Gayet güzel.

Kafa bandı aklımda var. Bu haftaya alabilirsem alacağım. Teşekkürler. ^_^

• arkadaşlar ilgilenen varsa gopro hero 3 makinamı satıyorum .sadece 3 defa dalış için kullanılmışdır .satış sebebim fotograf makinama lens almak için kaynak yaratmak amaçlı.gerekli açıklamalar vereceğim ilan linkden öğrenebilirsiniz

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-yedek-parca-gopro-hero3-balck-edition-136114565/detay/
  • Cok faydali bir inceleme olmus oncelikle bunun icin tesekkür ederim

Bende 1-2 ay icerisinde black versiyonu ile tanisacagim , sarjinin 30 - 45ddk araliginda oldugunu söylemissiniz bu inanilmaz az bir süre, sanirim wi-fi acik kullaniyorsunuz bu özellik bataryasini cok hizli tüketiyor. Ortalama 1 - 1,5 saat denmis sitesinde ki bence bu bile cok az. hero3-battery-life kesin olarak ek batarya sart

Bir sorum olacak tüm gün cekimi yapabilmek icin kamerayi sarja takip kullanmamiz mümkün mü ? (otalama 12 saat ve üzeri)

Bu arada videoyu izlerden bu goruntuyu nerden almislar diye bakarken ucurtma gölgesini gorunce yok artik demistim.
    Insanin cesitli spor dallari ve hobilerle ugrasan arkadaslarininda olmasi güzel birsey. Bende aggressive ve hiz paten kullanicisim.

Bir sorum daha var aslinda tüm cekimleriniz kac gun sürdü ve elinizdeki toplam kayit süresi ne idi , ve edit yapmaniz ne kadar zaman aldi ?

Simdiden tesekkür ederim.

Videonuz gercekten cok faydali oldu tesekkürler tekrardan.

• Bu arada donma problemi cogu kisinin bilgisayari ve veya video izledigi program yetersiz oldugu icin kaynaklaniyordur
  • Teşekkürler, sevindim beğenmenize :)
    Sorularınıza gelince;
    30-45 dk wifi sadece ara ara bakmama rağmen elde ettiğim süre idi,
    Bildiğim kadarıyla kamerayı şarja takıp sürekli kesintisiz bir kullanım şansı yok.
    Zaten uçurtma görüntüsü girmeden önce diyordum uçurtmaya bağladık diye :) Bir kaç kere sert düşse de bişi olmadı ama uçurtma ile uçurmak imkansız çok fazla titriyor.
    Bende patene heves etmiştim ama fırsatım olmadı, ama ben de 4 sene kaykay kaydım hala bazen kayarım.
    Tüm çekimler ne kadar sürdü emin değilim ama her arkadaşımla çekime kafadan bir gün ayırmıştım. kimisi 15 dakikada, kimisi 3-4 saatte tamamlandı. Düzenlemeye de tüm görüntüler, sunumlar, açıklama kısmında paylaştığım kısafilm falan toplamda ayırdığım süre 3-4 saat falandır.
  • Tesekkür ederim cevaplar icin

Sizi yakalamisken bir soru daha sorayim peki gün degisimini nasil cekim yapabilirim her 1 saatte batarya degistirmeden kolay yolu yokmudur
  • Video yerine Timelaps yapabilirsiniz ki çok daha mantıklı olur bana göre :) Hem fotoğraflar videoya göre daha yüksek çözünürlükte, hem o kadar uzun videoya pil yetmez, hemde aralıksız o kadar uzun video çekmeye gerek yok :)
  • Ögrenecek cok sey var Cok haklisiniz saniyede 30kare cekmek yerine 10 saniyede 1 kare cekse bana fazlasiyla yetecektir zaten
  • Emeği geçen herkezin eline sağlık öncelikle. Ben bu cihazı 4-5 ay önce kullandım. İos üzerinden indirdiğim programla görüntüyü anlık görebiliyordum ancak 3-4 saniye gecikmeli geliyordu görüntü. Bu olaya konuyu okuduğum kadarıyla kimse değinmemiş. Bununla ilgili bir iyileştirme yapıldımı yoksa aynen devam mı ediyor. Benim kullandığım gopro3 silver editiondu. Yakın zamanda black almayı düşünüyorum. İlginiz için tekrar teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc.kork

Emeği geçen herkezin eline sağlık öncelikle. Ben bu cihazı 4-5 ay önce kullandım. İos üzerinden indirdiğim programla görüntüyü anlık görebiliyordum ancak 3-4 saniye gecikmeli geliyordu görüntü. Bu olaya konuyu okuduğum kadarıyla kimse değinmemiş. Bununla ilgili bir iyileştirme yapıldımı yoksa aynen devam mı ediyor. Benim kullandığım gopro3 silver editiondu. Yakın zamanda black almayı düşünüyorum. İlginiz için tekrar teşekkürler.

merhaba
    ortalama değer o şekilde %99 herkeste de aynı ben aynı anda cihaza 1 ıphone 2 tane de note 2 bağladım tüm telefonları yan yana getirdik ve çekim yapmaya başladım 3 telefonda da ortalama 2 saniye gecikme süresi oldu sürenin değişebilceğini zannetmiyorum.
  • mc.kork kullanıcısına yanıt
    Black tede durum ayni 3-4 saniye gec geliyor youtube dan cok sayida inceleme izledim ve hepsinde ayni , tabiki ayni anda aktarsa göruntuyu daha iyi ama bence sorun degil zaten sadece ayar yapmak ve kamera nin acisini duzeltmek icin gereken bir ozellik , sürekli kullanimda sarjin cok kisa surede bitmesine sebep oluyor wi-fi.
  • Anladım umarım ileriki zamanlarda gecikme olayınada bir çözüm bulurlar.
  • Araba kiti aldım Go Pro için fakat nasıl yapacağımı anlamadım çok karışık nasıl takıyoruz go proyu araba kitine ?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.