Şimdi Ara

Giyilebilir aksiyon kamerası GoPro Hero 3 Black Edition hakkında her şey (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
422
Cevap
21
Favori
68.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: etafaz
    Peki şarj süresi hakkında bilgi verir misiniz? Sürekli açık konumda şarjı ne kadar gider? Ve şarj olma süresi ne kadardır?

Yan sanayi şarj cihazı kullanıyorum, 3-4 saatte pil doluyor. Tek seferde batarya bitene kadar çekim yapmadım. Fakat bir şarj ile 40-45 dakikayı aşabileceğini sanmıyorum. İkinci bir pil aldım, iki pil ful vaziyette yanımda taşıdığımdan bu anlamda sıkıntım olmadı.
  • savas ucsklari kokpitinde cokca kullanilir hem cok kucuk olmasona ragmen cok kaloteli vodeo cekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: In absentia

quote:

Peki şarj süresi hakkında bilgi verir misiniz? Sürekli açık konumda şarjı ne kadar gider? Ve şarj olma süresi ne kadardır?

Yan sanayi şarj cihazı kullanıyorum, 3-4 saatte pil doluyor. Tek seferde batarya bitene kadar çekim yapmadım. Fakat bir şarj ile 40-45 dakikayı aşabileceğini sanmıyorum. İkinci bir pil aldım, iki pil ful vaziyette yanımda taşıdığımdan bu anlamda sıkıntım olmadı.

Yan sanayi batarya ve şarj cihazı Türkiye den temin edilebiliyor mu? ebay.com dan mı temin ettiniz? Teşekkür ederim bilgiler için...
  • İndirime girmiş... Havale ile 1.045 TL... GoPro Black Edition Hero3:http://www.goproturkiye.com/gopro-hero3-black-edition-yeni-stoklarda-pmu98#urun_detay_tab3
  • quote:

Orijinalden alıntı: xX_Warlock_Xx

İndirime girmiş... Havale ile 1.045 TL... GoPro Black Edition Hero3:http://www.goproturkiye.com/gopro-hero3-black-edition-yeni-stoklarda-pmu98#urun_detay_tab3

hero 3+ ciktigi icin normalinin fiyatlari yavas yavas dusecektir fakat 3+ varken normalini almak kötü bir secim olur gibi duruyor, umarim yakinda 4 cikarda fiyatlar dahada düser

• quote:

quote:

quote:

Yan sanayi batarya ve şarj cihazı Türkiye den temin edilebiliyor mu? ebay.com dan mı temin ettiniz? Teşekkür ederim bilgiler için...

Black hero3 1:30 saat , black hero3+ 2:00 saat cekim yapabilmekte, yan sanayi piller ile cekim süresi ortalama 20 dakika az oluyor.

• aliexpreste gezerken hero 3 için backscreen gördüm. çinliler yine yapmış yapacaklarını kısmen taklit etmişler

ilgilenenler için linki;

http://www.aliexpress.com/item/2013-New-arrive-OEM-gopro-accessories-go-pro-hero-3-LCD-Bacpac-for-sport-camera-hero3/751382356.html

yeni aldığım hero 3+ için aşağıdaki dste marka pillerden sipariş vermiştim;

http://www.ebay.com/itm/180894902617?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

bu markayı uzun süredir kullanıyorum. herhangi bir kalite problemi yaşamadım. diğer pillerinide tavsiye ederim.

dx.com da bazı gopro aksesurlarında indirime gidilmiş. ihtiyacı olanlar kaçırmasın derim

• Selam gopro hero 3+ ile ilgili bir tespitim var,benden başka yaşayan var mı merak ediyorum... Şimdi önceden sahip olduğum gopro hero 3 cihazımı iphone 4s cihazıma app vasıtasıyla bağladığımda ses ve görüntüyü canlı bir şekilde telefondan takip edebiliyordum. Yani kameranın gönderdiği hem ses hem de görüntü canlı bir şekilde (3 sn gecikmeli) telefona aktarılıyordu.
    Ancak şimdi sahip olduğum gopro hero 3+ cihazı telefona bağladığımda görüntü yaklaşık 1 saniye gecikmeli olarak telefona aktarılıyor ama ses artık aktarılmıyor. Yani yalnızca görüntü aktarımı oluyor.
    Acaba bu durumu başka yaşayan var mı veya bir fikri olan var mı?
    Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: vahittelli

Selam gopro hero 3+ ile ilgili bir tespitim var,benden başka yaşayan var mı merak ediyorum... Şimdi önceden sahip olduğum gopro hero 3 cihazımı iphone 4s cihazıma app vasıtasıyla bağladığımda ses ve görüntüyü canlı bir şekilde telefondan takip edebiliyordum. Yani kameranın gönderdiği hem ses hem de görüntü canlı bir şekilde (3 sn gecikmeli) telefona aktarılıyordu.
    Ancak şimdi sahip olduğum gopro hero 3+ cihazı telefona bağladığımda görüntü yaklaşık 1 saniye gecikmeli olarak telefona aktarılıyor ama ses artık aktarılmıyor. Yani yalnızca görüntü aktarımı oluyor.
    Acaba bu durumu başka yaşayan var mı veya bir fikri olan var mı?
    Teşekkürler...

Normal kosullarda sesinde gelmesi gerekmekte sizde bir problem olusmus , programi yeniden yuklemekte fayda var sanki veya ayarlardan dicem ama hicte fark etmedim sesi kapamayi.

• Programı yeniden yüklemeyi denedim sorun devam ediyor aslında biraz önce başka bir gopro hero 3 black le denedim görüntüyle birlikte seste geliyor. Yani sorun ya benim gopro 3+ ta yada bu yeni modelde aktarım hızını (gecikmeyi 3 sn den 1 sn ye indirmek için ) arttırmak için sesten fedakarlık yapılmış, tüm veri iletim hızı görüntüye yönlendirilmiş. Olabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: vahittelli

Programı yeniden yüklemeyi denedim sorun devam ediyor aslında biraz önce başka bir gopro hero 3 black le denedim görüntüyle birlikte seste geliyor. Yani sorun ya benim gopro 3+ ta yada bu yeni modelde aktarım hızını (gecikmeyi 3 sn den 1 sn ye indirmek için ) arttırmak için sesten fedakarlık yapılmış, tüm veri iletim hızı görüntüye yönlendirilmiş. Olabilir mi?

Merhaba
    Sorunuza birkaç tane cevap verebilirim.İlk olarak sanırım telefondaki program tam randımanlı çalışmıyor aynı sıkıntıları bende yaşadım mesela bana hiçbir zaman telefondan ses gelmedi sadece görüntü alabiliyordum.Sonradan gopronun şarjı azalınca görüntü vermeyi de kesiyor sadece kumanda edebiliyorsunuz.Şarjdan tasarruf için bu şekilde yapıyor ama müdahale edemedim şarj azalsa da ben görüntü almak istiyorum.Ses olayını zaten hiç almadım sanırım programla alakalı bir sorun veya ios veya android ile tam uyumlu değil.Farklı telefonlarda deneme yanılma yöntemiyle bulabiliriz tam sorunu diye düşünüyorum.

• Merhaba arkadaşlar cihazı kullanıyorum gayet memnunum extradan yurtdışından go pro 3 black edition getirmiştim almak isteyenler irtibata geçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

quote:

quote:

quote:

Black hero3 1:30 saat , black hero3+ 2:00 saat cekim yapabilmekte, yan sanayi piller ile cekim süresi ortalama 20 dakika az oluyor.

Hocam bu sizin kendi test veriniz değil anladığım kadarı ile. Hero3 ile 1,5 saat çekim yapmanız imkansız. Çekim süresini etkiliyen bir sürü faktör var. Hangi çözünürlükte kaç fps çektiğiniz vs. Eğer hiç ara vermeden pil bitene kadar çekim yaparsanız pil çok daha çabuk biter pil ısındığından dolayı. Ara vererek çekerseniz 1 saat çekime ulaşabiliyorsunuz.

Bu arada yan sanayi pilin kaliteside önemli. Bendeki yan sanayi pil orjinal pil kadar performanslı hatta biraz daha iyi diyebilirim.

• black editon hero3 900tl civarında free shoplarda. turkiyedeki fiyati ne kadar peki su anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

black editon hero3 900tl civarında free shoplarda. turkiyedeki fiyati ne kadar peki su anda

Hocam Hero3 Black in TR satis fiyati resmi sitesinde ; 1250TL
    http://www.gokamera.com/gopro-kameralar-pmk1

Marintek türkiyeye getirin resmi firmadir.

D&R da sürekli kampanya oluyor 2-3 kredi karti ile farkli hediye cekleri alirsaniz ortalama 1000TL ye getirebiliyorsunuz.
    n11 sitesinde zaten surekli 1100TL yi goruyor , ordanda kampanya hediye kuponlari ile 1000tl ve altina alabilirsiniz.

Benim sahsi fikrimi sorarsaniz eger , kesinlikle Hero3 + Black alin son cikan versiyonunu , aralarinda cok fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: siyahmurat

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bu sizin kendi test veriniz değil anladığım kadarı ile. Hero3 ile 1,5 saat çekim yapmanız imkansız. Çekim süresini etkiliyen bir sürü faktör var. Hangi çözünürlükte kaç fps çektiğiniz vs. Eğer hiç ara vermeden pil bitene kadar çekim yaparsanız pil çok daha çabuk biter pil ısındığından dolayı. Ara vererek çekerseniz 1 saat çekime ulaşabiliyorsunuz.

Bu arada yan sanayi pilin kaliteside önemli. Bendeki yan sanayi pil orjinal pil kadar performanslı hatta biraz daha iyi diyebilirim.

Hocam kendi deneme cekimim degil fakat youtube de bir cok kisi deneme cekimi yapmis elde edilen sonuclar ortalama ayni zaten gopro.com daki verilerde ayni sekilde.

Size takip ettigim bir kanali önerebilirim youtube den , Texas tan MicBergsma adli bir kisi , videolari hergun izlemekteyim ve her gün yeni bir kisaylama tanitim video yuklemekte.

Bu kanalin linki ;
    http://www.youtube.com/user/micbergsma

Bu da , batarya deneme videosu hero3 ile 3+ arasinda ki fark kesintisiz olarak tek cekim ;

http://www.youtube.com/watch?v=GQMmrWnLFtk

Bu ise yan sanayi bataryalarin kiyaslanmasi ;

http://www.youtube.com/watch?v=tXVdHKzQTqQ

Iyi seyirler

Edit: Eklemeyi unutmusum cekimler 1080p 30fps ve muhtemelen portune on

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 12 Kasım 2013; 22:18:22 >

• quote:

quote:

black editon hero3 900tl civarında free shoplarda. turkiyedeki fiyati ne kadar peki su anda

Hocam Hero3 Black in TR satis fiyati resmi sitesinde ; 1250TL
    http://www.gokamera.com/gopro-kameralar-pmk1

Marintek türkiyeye getirin resmi firmadir.

D&R da sürekli kampanya oluyor 2-3 kredi karti ile farkli hediye cekleri alirsaniz ortalama 1000TL ye getirebiliyorsunuz.
    n11 sitesinde zaten surekli 1100TL yi goruyor , ordanda kampanya hediye kuponlari ile 1000tl ve altina alabilirsiniz.

Benim sahsi fikrimi sorarsaniz eger , kesinlikle Hero3 + Black alin son cikan versiyonunu , aralarinda cok fark var.

sadece kamera mı peki yoksa digger aparatları falan da var mı

• maxelll kullanıcısına yanıt
    Hocam "digger" ile neyi kast ettiginizi anlamadim
  • quote:

diğer demek istedim de ie otomatik duzeltme yapınca digger olmus
  • quote:

quote:

diğer demek istedim de ie otomatik duzeltme yapınca digger olmus

Hocam gopro da malesefki resmen sadece kamerayi veriyorlar :) unbox videosu paylasiyim inceleyin, en buyuk 1. sorun ek olarak micro sd kart almaliniz.
    Diger ekipmanlari aliexpress ten cok uygun fiyatlara alabilirsiniz, orjinalleri ile tabiki fark var kalite olarak ama bu fark hicbir sekilde kullaniciyi etkilemiyor bence

Hero3 Back in unbox videosu icerigine burdan bakabilirsiniz
    http://www.youtube.com/watch?v=HN0b6rObl14

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.