Şimdi Ara

giyim mağazası açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
14.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • giyim üzerine bir mağaza açmak istiyorum. bulunduğum yer 40.000 nüfuslu öğrenci potansiyeli olan bir ilçedir. bulunduğum ilçenin refah seviyesi yüksektir. ben bayan gyim üzerine açmak istiyorum sermayem var 100.000 tlye kadar çıkabilirim sorun şu ki ürünleri nerden tedarik edeceyim . bir markanın bayiliğini mi alsam. yoksa ucuz tekstil alıp uygun fiyattanmı satsam . aslında benim aklımdan geçen şuydu türkiyede benim bildiğim 1 ay deneme süresi veren üç alışveriş sitesi var trendyol, morhibo, markafoni bu sitelerden markaların kampanyalarını takip edip mağazamda bir ay sergileyim satamadığımı geri göndermek. hem bu şekilde ürün elimde kalmaz hemde zevkime göre mağazamı dizayn etmiş olurum, ayrıca bir çok markanın ürününü sergilemiş olurum. bu içinde olanlardan veya fikirvermek istiyenlerin deyerli yorumlarına açığım :)

• Pm attım
  • Aman ha en son gireceğin iş olsun.Benden söylemesi 3 ay sonra anlarsın
  • Ogrenci ve giyim duyunca aklima ilk gelen colins oluyor
  • Galiba sorumu doğru soramadım aklımda üç yol var.
    1.bir markanın mağazasınımı açayım mesela colins gibi.
    2. internetten alışveriş yaparak bir çok markayla mağazayı donatayımmı :)
    3. ucuz ,markasız ürünleri satan bir mağazamı açayım meselahttp://intoko.kijiji.com.tr/f-Satiliyor-Araniyor-Giyim-Mucevherat-W0QQCatIdZ9 bu tarz yerlerden ürün temin ederek.
  • büyük bir avm'de açmayacaksan denemeyi bile göze alma. tekstik öldü.
  • Giyim mağazası açmanın çok dallanıp budaklanan bir iştir. Hedef kitlenizi çok iyi belirlemeli ve tüm istatistikleri göz önünde bulundurmalısınız. Aşağıdaki linkte çok güzel anlatmışlar tavsiye ederim:
    http://www.yeniisfikirleri.net/giyim-magazasi-acmak/
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaliteli Erkek Giyim Sitesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi markanin magazasini avmde acmak mantikli . Ama eger kucuk bir bolgede iseniz , markalarin subeleri pek yoksa adi duyulmamis urunlerle de ün yapabilirsiniz.

Addax ‘i bi arastirin derim . Bayiligi nasil alinir falan biilmiyorum ama uygun fiyata bayan giyimi cok . ve gencler tarafindan da tercih ediliyor .( Inegol )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-880781799 -- 16 Ağustos 2013; 11:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde bayilik veren tekstil firmaları Büyük şehirlerde satamadığı ürünleri küçük bölgelere gönderirler.. O yüzden küçük ilçeler ile büyük şehirlerdeki aynı mağazanın kıyafet farkı oldukça fazla oluyor.. Bir tek markaya bağımlı kalıp sadece onun iyi veya kötü göndereceği kıyafetleri satmak yerine.. İstanbul gibi Tekstil sektörünün başı çektiği yerlerdeki tedarikçilerden kıyafet alıp tabi bu konuda gerçekten bilgili ve zevkli olmanız gerekli.. Neyin gidip neyin gitmeyeceğini kestirebilecek durumda olmalısınız.. Giyim yelpazenizi oluşturarak kendi müşteri kitlenizi yaratmanız daha karlı olacaktır.. Bende küçük bir ilçede yaşıyorum ve doğru yapıldığı taktirde para bastıracak bir sektör...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.