Şimdi Ara

giyimden anlıyanlar bi baksın yardım istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler bayanlar 20 gün sonra düğün var bir akrabanın yakın akraba takım elbise giymeyi düşünüyorum 19 yaşındayım 180 boyundayım 63 kilo falanım zayıfım takım elbise yakışır mı? ve ayrıca tavsiyeniz varsa takım elbise alabileceğim bir yerler sevinirim.

• gençsin zaradan kendine bi kombin yapabilirsin
  • iceboy02 İ kullanıcısına yanıt
    blazer, kot pantolon icine tshirt,kareli renkli gomlek alta spor ayakkabi guzel gider

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Markus Schulz

blazer, kot pantolon icine tshirt,kareli renkli gomlek alta spor ayakkabi guzel gider

o dediğin ben liseli gibi durur siyah kumaş pantolon üstüne beyaz gömlek siyah kravet ceketsiz iyi gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atroce

gençsin zaradan kendine bi kombin yapabilirsin

böyle birşey umuyorum bu ola bilirmiyim bilmiyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: iceboy02

quote:

o dediğin ben liseli gibi durur siyah kumaş pantolon üstüne beyaz gömlek siyah kravet ceketsiz iyi gider.

kirli sakal birakirsan koyu renk kot pantolon giyersen mumkun degil liseli gibi gozukmezsin

• quote:

quote:

quote:

kirli sakal birakirsan koyu renk kot pantolon giyersen mumkun degil liseli gibi gozukmezsin

hacı 19 yaşındayım lanet gelsin sakal çıkmıyor ya :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iceboy02 İ kullanıcısına yanıt
    o zaman beyaz tenliysen sakal cizgin veya izi varsa hafif jiletle ustunden gec cok degil dedigim gibi, eger zayifsan benim gibi kemik torsi gibi duruyorsan keinlikle takim elbise giyme apaci gibi durursun

• quote:

o zaman beyaz tenliysen sakal cizgin veya izi varsa hafif jiletle ustunden gec cok degil dedigim gibi, eger zayifsan benim gibi kemik torsi gibi duruyorsan keinlikle takim elbise giyme apaci gibi durursun

kemikden bozma vücud çalışıyorum omuz kol göğüs hafif şişik durumda valla takım elbise harici düğünde nasıl şık dura bilirim bilmiyorum
    saçlarım reus gibi yanlar kısa üstler uzun dikiyom yukarı doğru tenim bembeyaz tasarruflu ampül gibiyim takım elbise harici günlük hayyattada giye bileceğim bişeyler olur mu
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: atroce

gençsin zaradan kendine bi kombin yapabilirsin

böyle birşey umuyorum bu ola bilirmiyim bilmiyorum :D

bir abla tavsiyesi bu kombin seni çok klasik ve zayıf gösterir
    tavsiye renk ve kombin altta
    muhakkak spor ayakkabı tigger tarzı
    ceket giyimden anlıyanlar bi baksın yardım istiyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.