yardm arkdaşlar şimdi bu yzdıklarmı bile okuyomu diye çok korkuyorum inanın geçenlerd e pederin rafa koydugu paralar çalınmış bi kaç kere daha olduydu nese peder ben aldım sanıp güm diye kapıyı tekmeleyerek girdi niye aldın lan paraları dedi ne parası ya dedim ne alması diye çıkıştım yaptıgının iftira oldugunu hatırlattım nese bi oldu iki oldu derken peder sürekli 50lilik paraların gittiğine kanaat getirdi derken dedem bunu bir cinin yapabileceğini söledi ben puahahha diye yarıldım dedem evde gusulsüz köpekgibi dolaşırsan cinde girer hırsız da diyerek gözlerimin içine baktı ve üstüme yürüdü peder araya girdi bunu sonra görüşcez dedi şimdi konumuz farklı dedi kıpkırmızı oldum mahçup bi şekilde önüme eğildim ve geceleri kapıyı kilitlemem gerektiği kanısına vardım nese peder cinmi deilmi diye test etmek icin 50 liranın fotokopisini çekmiş bide bi hocadan cin duası almış sonra defterin arasına koymus iki gün sora bide bakmıski bütün pralar fatura bide duayla birlikte gitmiş sadece fotokopi kalmıs dedem konusma esnasında cininde gizlice bizi dinlemiş olabileceğini söledi babamçok üzülmüştü ortam yumusasın diye bari faturayı yatırsa hazır almısken puahahah diye yarıldım dedem git apdes al cenabet herif dedi ve balgam attı eve daha güçlü dua alalım dedi babamda çelikkasa alalım diyo dedemde cinleri kontrol ederek bizim paralarımızı alan birisinin oldugunu düşünüyo cinler bu şekilde para çalarlarmı gerçekten bu cin normalmi siz ne düşünüyosunuz önerlerinizi bekliyorm
ne diyo læ bu
forumun seviyesini dusuruyosun git gide..
quote:
Orijinalden alıntı: StreetGlow66
ne diyo læ bu
rahatsız arkadaşım bu fazla üzerine gitmeyin doktor kendi haline bırakın dedi
cin parayı ne yapsın la, ne alacak TL ile
edwırd bir kahramandı. ve Kahramanların 2. Asla Olmaz
yeter lan
ilkokul terk, mantık hatası değil mantık yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme