Şimdi Ara

Gizli kamera tespit cihazları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

her tatile gitmeden önce kafamda acayip paranoyalar kuran bir kişi olarak sonunda gizli kamera tespit cihazı almaya karar verdim bir çok sitede araştırmama rağmen karar veremedim. İçinizde böyle bir cihaz kullanan, ya da tavsiye edebilecek biri var mı?

• gercekten tespit ediyomu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwas34 -- 24 Haziran 2012; 23:26:35 >
  • varmı öyle bişey
  • varsa süper :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventbora

Arkadaşlar merhaba ,

her tatile gitmeden önce kafamda acayip paranoyalar kuran bir kişi olarak sonunda gizli kamera tespit cihazı almaya karar verdim

Hocam paranoya değil hayatın gerçekleri bunlar. Çok doğru düşünmüşsünüz.
  • Anlık olarak yayın yapan bir kameraysa tespit edilir, kayıt yapan kameraysa yine boş (en azından bildiğim kadarıyla)
  • Tornavida pense takımı al yanına sıcak noktaları kurcala. Ciddiyim.
  • kendi kayıt düzeneği olan yada kayıt düzeneğine kablo ile bağlanan bir kamera ise malesef onu ancak arayarak gözlerinle bulursun.
    Yok kayıt düzeneğine kablosuz olarak görüntü aktarıyorsa piyasada frekans tarayıcılar mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gizli kamera tespit sitemizi inceleyebilirsiniz. macro3 firması olarak size her türlü bilgi verebiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cicisler

gizli kamera tespit sitemizi inceleyebilirsiniz. macro3 firması olarak size her türlü bilgi verebiliriz.

sitenizde çoklu eklenti tespiti altında virus görunuyor bilginiz olsun.
  • Teşekkürler yorumlarınız için arkadaşalar sanırım aradığım şeyi bulamadım :(( ama takipteyim bulunca sizi bilgilendiricem...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.