Şimdi Ara

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
22
Favori
866.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu dosyayı telefon hafıza kartında çalıştırsam sorun olur mu?
  • Sağolsun ComboFix uğraştırmadan hallediveriyor.Ama gene de iyi yöntem.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 5kursun

Bu dosyayı telefon hafıza kartında çalıştırsam sorun olur mu?

Olmaz. Her türli harici hadili depolama birimleri üzerinde çalıştırılabilir.
  • Teşekkürler kardeş bnm laptop da da vardı virüs hallettim sayende
  • Konu bir çok arkadaşa virüsleri temizlemek için yardımcı oldu. Çok teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.excellent

Konu bir çok arkadaşa virüsleri temizlemek için yardımcı oldu. Çok teşekkürler...

Ne mutlu yardımcı olabildiysek.

Bu arada imzandaki donanım süper? bir kaç yıl daha saklarsan talipleri çıkacaktır ;)
  • öncelikle teşekkürler yanlız söylediklerini harfiyen uygulamama rağmen ilk basta olmakta ama bilgisayarı restart yaptıgımda yine aynı sorunu vermekte acil yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebrail1907

öncelikle teşekkürler yanlız söylediklerini harfiyen uygulamama rağmen ilk basta olmakta ama bilgisayarı restart yaptıgımda yine aynı sorunu vermekte acil yardım

restart yapmadan önce başlat - çalıştır - msconfig - başlangıçtan bütün işaretleri kaldır.
    sonra restart yap dene bakalım
  • Valla ellerinize saglık cok güzel bi Antvrs arsivi olmus ckvo virüsünü bununla halletim. kolay gelsin...
  • quote:

golevez33

restart yapmadan önce başlat - çalıştır - msconfig - başlangıçtan bütün işaretleri kaldır.
    sonra restart yap dene bakalım

Teşekkürler sorunu çözdüm sayenizde saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebrail1907 -- 28 Ağustos 2008; 15:20:10 >
  • Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayn flot gibi olacak ama bir şrfsz virüs denen illet flash belleğimede bulasmıs simdi bir parazit gibi yayılmakta nasıl temizleyebilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: cebrail1907

Arkadaşlar öncelikle kusura bakmayn flot gibi olacak ama bir şrfsz virüs denen illet flash belleğimede bulasmıs simdi bir parazit gibi yayılmakta nasıl temizleyebilirim

1.sayfa..
  • 1. sayfadaki öğretmen olan arkadaşımızın verdiği dosyayı kullandım ve sildim, ancak bu seferde, bilgisayarı her açtığımda, küçük bir MS DOS ekranı geliyor ve isminde ckvo.exe yazıyor.. kapatma tuşuna basınca biraz bekliyor, ve şimdi sonlandır seçeneği önüme geliyor.. şimdi sonlandır diyerek kapatıyorum.. ancak her bilgisayarı açtığımda bunun gelmesi pek hoş değil.. nasıl çözebilirim?
  • up.. yardım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

1. sayfadaki öğretmen olan arkadaşımızın verdiği dosyayı kullandım ve sildim, ancak bu seferde, bilgisayarı her açtığımda, küçük bir MS DOS ekranı geliyor ve isminde ckvo.exe yazıyor.. kapatma tuşuna basınca biraz bekliyor, ve şimdi sonlandır seçeneği önüme geliyor.. şimdi sonlandır diyerek kapatıyorum.. ancak her bilgisayarı açtığımda bunun gelmesi pek hoş değil.. nasıl çözebilirim?

başlat - çalıştır - msconfig - başlangıçtan bütün işaretleri kaldır. sil.batı çalıştır
    sonra restart yap sil.batı tekrar çalıştır dene bakalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: LiNuX

Valla ellerinize saglık cok güzel bi Antvrs arsivi olmus ckvo virüsünü bununla halletim. kolay gelsin...

Ayni sekilde bende bugun ckvo.exe den bu yontemle kurtuldum.Konuyu acan arkadasa tesekkuru bir borc bilirim.
  • Arkadşalr bu ammo virüsü flas belleğimede bulaştı bilgisayara takmayada korkuyorum bir ikincisi sizlerin vermiş oldugu yöntemler ile ilgisayarıda ammo virüsünden temizliyorum önce 3 - 5 saat gizli dosyalar görünüyor ama sonradan yine aynı sorunla karsı karsıya kalıyorum yardımk edebilirmisiniz
    şimdiden teşekkür ederim
  • arkadaşlar , benim pc de autorun.exe diye bişeyler var 3 tane. bunlar nedir bilen var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hi-fi uğur

arkadaşlar , benim pc de autorun.exe diye bişeyler var 3 tane. bunlar nedir bilen var mı?

USB Disk Security kurmuşmuydun?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fırtınam...

1. sayfadaki öğretmen olan arkadaşımızın verdiği dosyayı kullandım ve sildim, ancak bu seferde, bilgisayarı her açtığımda, küçük bir MS DOS ekranı geliyor ve isminde ckvo.exe yazıyor.. kapatma tuşuna basınca biraz bekliyor, ve şimdi sonlandır seçeneği önüme geliyor.. şimdi sonlandır diyerek kapatıyorum.. ancak her bilgisayarı açtığımda bunun gelmesi pek hoş değil.. nasıl çözebilirim?

aynı şekilde anlatılanları harfiyen yerine getirdim..ben de bilgisayar öğretmenliği okuyorum ayrıca kendi bilgisayarım da değil herşeyi de denemek istemiyorum..bunları defalarca deneyip de restart sonrası nod32 virüsü uyuz bi uyarıyla gösterip silemeyince sabırlı biri olduğuma inanmaya başlıyorum :S nedir bu autorun virüsleri diğer sürücülere bulaştığı için formatı c d e ne varsa hepsine atmak gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.