Şimdi Ara

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
969
Cevap
22
Favori
866.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 06cellat

nod32 kullanıyorum dün tarama yaptım yaklaşık 10 virüs buldu ve sildim virüsleri ama bazı dosyaları tarayamadı bu dosyalarda konu kilitli veya arşiv zarar görmüş felan yazıyodu
    yaa lütfen yardım edin ne yapsam düzelir bu cs oynuyamıyorum bi 5 dk sonra ekran donuyo mausta klavyede iişlemiyo mecbur res atıyom:S

Rarlı dosyalar için kilitli ya da açılamadı der. O bir sorun değil.

Ağ bağlantınızı (internet bağlantınızı) kesin ve aşağıdaki programla (programı güncelleyin, önce. Sonra ağ bağlantısını kesin) bilgisayarınzı taratınız.(tam tarama -complete tarama yapınız)

SuperAntispyware Free Edition 4.0.1154
    http://www.filehippo.com/download_superantispyware

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıdemli Yarbay -- 27 Temmuz 2008; 17:26:02 >

• Iyi ho$da her zaman i$e yaramıyor.... :)
  • GErçekten faydalı oldu saoL dostum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Peki bu dosyayı nasıl sistem dosyası yapabilirim? Virüsü temizlerken ister istemez bunlar görünür hale geldi.

Gizli Klasör-Autorun.inf ve Sürücü açılmama, birlikte aç Sorunları için Çözüm

Klasör seçeneklerinden gizli işletim sistemi dosyalarını gizlenin kutucuğunu doldurup denediniz mi?

Evet, o işaret seçili.

• DAYI VALLA ÇOK SÜPER TEMİZLEDİ BİR ŞEY KALMADI ESKİSİ GİB TERTEMİZ OLDU GERİDE KALINTI DA BIRAKMIYOR SÜPERSİN TEŞEKKÜLERRRRRRRRRR

• saol hocam valla bende de oldu o sorun verdiğin program işe yaradı indiridiğimi açtım yama var ona tıkladım bişeler çıktı tmm tmm dedim sonra sil diye program var onu çalıştırdım oldu....tşklr...
  • guzel faydalı paylasım emegı gecen herkese tsk ederım
  • Ellerine Saglık
    Konu güncel.
  • bana da işten eve gelen flash bellekte çıkıyordu. neyseki nod32 var
  • hocam gerçekten çok güzel bir paylaşım saolasın...
    bugün deneyip yarın bilgilerine başvururum inşallah..
  • bi de bunu deneyelim arkadaşım

şu an işyerindeyim eve gidince bir denemem lazım...

ilgin için saol
  • arkadaşım merhaba verdiğin bu sil rar dosyasındaki sil bilmemne batın içinde bir vbs dosyası var yanılmıyorsam. çünkü bu autorun belası için benim nette indirip de kurmadığım şey kalmadı, vbsleri çalıştırınca benden program seçmemi istiyor bu. senin verdiğin bu sil bilmemne battada aynı kutu çıkıyor sonra kayboluyor ne yapmam lazım? bundan mı acaba ne yaptıysam işe yaramıyor?
  • S.a Arkadaşlar benim yerel diskler c ve d tıkladıgımda aynı pencerede değilde yeni pencerede açılıyor bir türlü temizleyemedim klasör seçeneklerinden de olmuyor yukarıdakileri denedim fakat gene care olmadı nasıl bir virüs ise
  • Bu programın ve paylaşımın yapımında emeği geçen herkese yürekten sevgiler...
  • Selamlar arkadaşlar,

Her genel bilgisayar sorununda başıma gelen şey, bunda da başıma geliyor, ve herkesde olan program bende çalışmıyor.
    Sorunun bendeki .EXE dosyasını farklı olduğunu düşünüyorum. Sil.rar içindeki .BAT dosyasını çalıştırınca karşıma çıkan şey;

ve bilgisayardaki garip dosyalar aşağıda;

Ben bi bişeyleri yanlış yapıyorum yoksa başka bir sorun mu var;

Yardımlarınız için şimdiden tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiRjason -- 9 Ağustos 2008; 10:29:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: SiRjason

Selamlar arkadaşlar,

Her genel bilgisayar sorununda başıma gelen şey, bunda da başıma geliyor, ve herkesde olan program bende çalışmıyor.
    Sorunun bendeki .EXE dosyasını farklı olduğunu düşünüyorum. Sil.rar içindeki .BAT dosyasını çalıştırınca karşıma çıkan şey;

ve bilgisayardaki garip dosyalar aşağıda;

Ben bi bişeyleri yanlış yapıyorum yoksa başka bir sorun mu var;

Yardımlarınız için şimdiden tşkler

durum gayet normal görünüyor sirjason, bu bat programcıkları o msdos ekranında gözükenleri silmek için kodlanıyor. mesela demişki orda "foools.exe bulunamadı". yani silmekle yükümlü olduğu virüsü bulamadığını söylüyor. bulabildiklerini de siliyor olayı bu zaten. şimdi siz bu gizliaktifolsun.batı çalıştırmışsınız sonrasında ve ikinci resimde görünen görüntüyle karşılaşmışsınız c sürücüsünde. bu gizliaktifolsun.bat tüm gizli sistem dosyalarını sanki normal dosyaymış gibi görünen hale getiren bir programcık. yani o ntdetect.com ve diğerleri zaten oradaydı, ama size görünmüyordu. pc niz düzeldikten sonra normale dönecektir.

düzelti: ikinci resme tekrar dikkatli baktım orada sistem dosyaları dışında sürüyle trojan var arkadaşım :S konuda verilen yöntem işe yaramamış olmalı, ben de combo diyorum.

ve by_kalpsiz doğru diyor bu virüslerden kurtulmanın en kısa yolu combofix, en azndan bende işe yaradı. bir önceki mesajımda bahsettiğim sorun da combofixi kurup çalıştırdıktan sonra düzeldi onu da belirteyim. bu autorun çok ilerlediyse bu konuda anlatılan yöntem işe yaramayabiliyor, düşünün o kadar abarmıştı benim sistemimin sistem geri yükleme dahil birkaç sistem uygulaması çalışamaz hale gelmişti. combodan sonra düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merci -- 10 Ağustos 2008; 5:12:39 >

• combofix i çalıştırmadı makina,
    format attım C ye, sadece c dekileri temizledi ama COMBOFIX i çalıştırdı...
    o sayede kurtuldum..
    ama COMBOFIX uyguladıktan sonra tekrar FORMAT atmak durumunda kaldım

nerden girdiyse bu, çok merak ediyorum

neyse şuan sorunsuz Allahtan
  • Çok sağol böyle güzel paylaşımlara bitiyorum.
  • Combofix iyidir bana da amvo.exe bulaşmıştı flaşbellekten,onunla silmiştim
  • sayeniz de sorunu hallettim teşekkürler herkeze
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.