arkadaslar su autorun.inf den superantyspyware ile taratıp kurtuldum yeniden baslatma istedi...şu regedit te oluşan MOUNTPOİNTS girdisinin kendi kendine geri gelmesini çözemedim bi türlü..bir de şu win.parite.32 mi dir nedir o da kendini bütün .exe lere yapıstırıyor.avast ve nod32 onardım diyor ama hikaye.gelismeleri burdan aktarmaya devam edecegim cozemediklerinizi yazmaya devam edin
ahh o bittorent ten az mı çektik lanet olsun
Teşekkürler konu için , inşallah bu akşam deniyecem sorun hal olur uyuz oldum
Çok teşekkürler.Bende de C: D: açamama sorunu vardı.şimdi sorun kalmadı
arkadaslar merhaba.... bell,i baslı sistemlerde bahsedilen autorun.exe,inf yada güncel olan ckvo.exe,,, amvo.exe gibi virüsleri kaspersky gibi anti-virüs programları bulup silmeye calışıyorlar ama kimi zaman yetersiz kalıyorlar... ama combofix gibi küçük ama çok ama çok yararlı anti-trojen programı ile sisteminizi taratırsanız daha yararlı olucağını düşünüyorum..
not: güncel bir anti-virüs prog. ile sisteminizi taratın daha sonra combofix kullanırsanız daha yararlı sonuç alabilirsiiniz...
benim anlamadığım bu virüs kaspersky veya nod 32 görmüyor usb disk security programı yüklü flash belleği her söküp taktığımda bu autorun.inf virüsü buluyor
SİL.BAT YADA GİZLİAKTİFOLSUN.BAT DENEDİM SİLDİM AMA DOSYALAR YİNE GELİYOR
arkadaşlar internette amvo olarak bilinen gizli dosyaları göster secenegini secmemize ragmen her defasında yeniden gösterme olarak değiştiren virus suan c: , d: ve taşınabilir 500gb harddiskimin içinde auyorun.inf ve 1t6yxlxx.cdm olarak çalıoşmakta.
avast, kasper, nod32 ile tarattım hepsi buldu sildim dedi ama hiçbiri silemedi. format atıp tum sürücülerimi sildim.
c,d temizlendi. ama tamamı dolu olan 500gb hdd im içinde hala virus var. actığım gibi c ve d ye kopyalıyor kendini. 500gb olduğu için antivirüs ile taratmam 18saatimi alıyor. 1 haftadır denemediğim yol kalmadı.
500gb hdd içinde bulunun ve kendini saniyesinde gizleyen 1t6yxlxx.cmd vew autoruninf dosyalarını tamamen nasıl silebilirim.
çalıştır cmd attrib -a -s -h -s 1t6yxlxx.cmd
del 16tyxlxx.cmd diyorum ama olmuyor bu sistem de işe yaramıyor.
yerini biliyorum isminide biliyorum nasıl kurtulacağımı bilemiyorum. Direk adres ve dosya ismini gireceğim ve yok etmemi sağlayacak bir program ismi rica ediyorum.
SİL.BAT YADA GİZLİAKTİFOLSUN.BAT DENEDİM SİLDİM AMA DOSYALAR YİNE GELİYOR
arkadaşlar internette amvo olarak bilinen gizli dosyaları göster secenegini secmemize ragmen her defasında yeniden gösterme olarak değiştiren virus suan c: , d: ve taşınabilir 500gb harddiskimin içinde auyorun.inf ve 1t6yxlxx.cdm olarak çalıoşmakta.
avast, kasper, nod32 ile tarattım hepsi buldu sildim dedi ama hiçbiri silemedi. format atıp tum sürücülerimi sildim.
c,d temizlendi. ama tamamı dolu olan 500gb hdd im içinde hala virus var. actığım gibi c ve d ye kopyalıyor kendini. 500gb olduğu için antivirüs ile taratmam 18saatimi alıyor. 1 haftadır denemediğim yol kalmadı.
500gb hdd içinde bulunun ve kendini saniyesinde gizleyen 1t6yxlxx.cmd vew autoruninf dosyalarını tamamen nasıl silebilirim.
çalıştır cmd attrib -a -s -h -s 1t6yxlxx.cmd
del 16tyxlxx.cmd diyorum ama olmuyor bu sistem de işe yaramıyor.
yerini biliyorum isminide biliyorum nasıl kurtulacağımı bilemiyorum. Direk adres ve dosya ismini gireceğim ve yok etmemi sağlayacak bir program ismi rica ediyorum.
ComboFix'i bir uzman ya da bilirkisi tavsiyesi olmadan calistirmani onermem. Ama benim yeteri kadar bilgim var diyorsan deneyebilirsin. Yine dehttp://forum.donanimhaber.com/m_9478084/tm.htm bu konuya bir log gondermeni tavsiye derim.
sağol arkadaşım güzel paylaşım
bende çalıştı. kurtuldum şu virüsten. güzel paylaşım
valla bende zamanında combofix falan fistan denedim am bir işe yaramadıbulaşmış herşey formatlanmalı aynı anda
büyük bi problemden kurtardınız sağolun
benim başım autorun.inf virüsü ile dertte flash belleği her taktığımda su virüsü buluyor
http://kahtametem.meb.k12.tr/sil.rar bu linkteki verilen programı yükledim bilgisayar açılır gibi oluyor ama açılmıyor yeniden format atmak zorunda kaldım
Bunlardan kurtulmanın yolu hiç yakalanmamak. Çözüm bilinçli kullanıcı olmaktan geçiyor. ..