Şimdi Ara

gizli numaralardan gelen çağrılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • turkcell faturalı hat kullanıyorum telefonumun modeli htc p3300 gizli numaralardan gelen aramaları kabul etmek istemiyorum ve *253# tuşladım başka telefonlardan gizli numaralardan kendimi arayamıyorum fakat beni sinir eden biri var aklına her estiğinde gün içinde en az 30 kez bana gizli numaradan çağrı atmayı başarıyor. nasıl olabiliyor bu arkadaşlar bir fikri olan var mı? ve bunu engellemek için ne yapabilirim?

• kardeş bir arkadaşın şaka niyetine senin rehberine kendi numarasını "özel numara" vb. şekilde kaydetmiş olmasın? şaka bir yana bana bir ara bunu kankam "turkcell" diye kaydederek yapmıştı. aklıma başka birşey gelmiyor yani gizli numaraları engellediğin halde nasıl arayabilir ki ?

• hocam onu eskiden arkadaşlara ben yapardım o yüzden ilk olarak rehberi kontrol ettim ama öyle bir kayıt yok.
    ah bi anlasam nasıl cağrı atıyor kimdir bu sinir bozucu bişey
  • Turkcell ile görüşün bence bir.
  • gizli numara engelli ama sizi o kişi arayabiliyor mu yani?

süreki ardarda ararsa düşürme olanağı var
  • hocam kısa süreli çaldırıp kapatıyor bi de peş peşe arasa denk getirip açıcam ama arada bikaç dakika oluyor aradığında. bunu tamamen kapatmak istiyorum arayamasın kimse bu dengesiz
  • voip üzerinden yapılabilir
  • bir santral üzerinden sizi arıyorlar gizli numara kısıtlama santral aramaları yani pbx dedigimiz voip aramaları kısıtlayamamaktadır bilgilerinize
  • skype tarzı bi yerden aranıyorsunuz veya sabit hatlarda tt nin özel olarak vermiş olduğu bazı numaralar gsm operatörlerinde gizli no veya sadece arama olarak yazar... bulunduğum bölgede büyük bi alışveriş merkezinden bikaç mağaza tarafından bu şekilde arandım... bunun kim olduğunu gsm operatörleri sana doğrudan söylemeyebilir... size savcılığa başvurun diyeceklerdir...
  • Gizli numaraları online işlemlerden engelleyebilirsiniz. Gizli numaralardan gelen çağrıları iptal eder.
  • aklıma gelen bir ihtimal de analog santralden arama yaptığıdır, onlarda da numara görünmez ve gizli numara özelliği tarafından engellenmez.
  • verdiğiniz bilgiler için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
  • haklı olabilirsiniz.
    quote:

Orjinalden alıntı: brgn

aklıma gelen bir ihtimal de analog santralden arama yaptığıdır, onlarda da numara görünmez ve gizli numara özelliği tarafından engellenmez.
  • %100 voip çağrı geldiğinde çağrı gizli numaramı yazıyor yoksa numara yok mu yazıyor
  • hocam telefonda bilinmiyor yazıyor.
  • o şekilde olabilir, normal telefondur, private yazıyordu telefonda olabilir sizin de öyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: emcinar

hocam telefonda bilinmiyor yazıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ege_Aşığı

o şekilde olabilir, normal telefondur, private yazıyordu telefonda olabilir sizin de öyle.
    quote:

Orjinalden alıntı: emcinar

hocam telefonda bilinmiyor yazıyor.

üstteki yazdığım gibi bi durum söz konusu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.