Şimdi Ara

Gizli OP Championlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 4.11de nerf yedi. gerçek gizli OP karakterlerden biriydi
  • kesinlikle darius, oynaması kolay ama neyi nerde yapacağını tfye ne zaman katılacağını kime focuslanacağını iyi bilen bi dari taşır.

off tank gragas var bide ölümsüz free dmg :((
  • Rangesi nerf yemeden bi ara adc tresh vardi harbiden tek atiyordu 1 kere sincir havaya kaltımı çaat bide statik kasıyordum off ne vuruyodu la az trollemedim
  • Taric
  • quote:

Orijinalden alıntı: LégéndWarior

gizli değil ki her turnuvada seçiliyor.

Toplane için söylemiştim ama belirtmemişim.
  • skarner alınmamasına rağmen nerf yedi şuan alınmaya başlandı op,poppy elinizde şekillenen karekter özellikle pasifi mükemmel ,swain ,galio özellikle burst şampiyonlara karşı op.
  • Viktor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Poppy der giderim
  • Caitlyn
  • Malzahar fazla oynanmıyor yalnız hasarı çok fazla ve rahat bir şekilde düşmanı tekleyebiliyor
  • Rumble

• Bence kennen op solo da. Şimdiye kadar jax dari ve renektona karşı çok rahat kazandım ha bide yasuo.
  • xerath viktor
  • Galio

• solo top urgot,e'si %25 armor reduction kara baltayla birleştiğinde %25 daha ekleniyor yani free %50 armor reduction'la tam bi tank katili oluyor solo topta shen oynuyodum karşıma gelmişti ağlamıştım
  • Supp jung solo mid her türlü Nunu. Oynatmıyorlar picklemeye kalktığınızda bir ton laf yiyorsunuz ama e spamlanacak hali aldığında oyunu 25 asistle bitiriyorsun. Takımı hatalı tflere geçirmedikçe iyidir. Tutup ulti atacam penta atacam diye 5 kişiye girer takımı da sürüklerseniz oyunu kendiniz verirsiniz. Yarın bir gün lulu gibi katılır o da metamıza.

@Bladexile Gizli OP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 14 Temmuz 2014; 12:51:58 >
  • Değil mi yoksa zaten oynanıyo mu anlamadım

• Ahri, Vi, Orianna, Swain, Zilean, Jarvan 4
  • Amumu gizli değil açık ara en op hero

• WW top denmemiş :( Mahvolmuş ve off tank itemleri ile 1 v 3 giriyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.