Şimdi Ara

Gizli OP Championlar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ao shin
  • Lucian, Morgana, Lulu, Ryze, Eve
  • jungle nunu
  • Solo Karma(anti tank)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quinn şu an ağır op
  • Lissandra solo mid cok op oluyor hem tanky hemde 1 combosuyla güzel tekliyor ulti+ zhonya ayri bir op oluyor
  • Fizz-swain -talon
  • Herkes biliyorsa o gizli olmaz, dimi ?

• Sion Tryndamere Feedlenirse Parçalıyor
  • herkesin kendine özgü, çoğu zaman düzgün oynadığı champi vardır
  • çok net skarner.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

Supp jung solo mid her türlü Nunu. Oynatmıyorlar picklemeye kalktığınızda bir ton laf yiyorsunuz ama e spamlanacak hali aldığında oyunu 25 asistle bitiriyorsun. Takımı hatalı tflere geçirmedikçe iyidir. Tutup ulti atacam penta atacam diye 5 kişiye girer takımı da sürüklerseniz oyunu kendiniz verirsiniz. Yarın bir gün lulu gibi katılır o da metamıza.

@Bladexile Gizli OP

katılıyorum ap oftank olarak e si ile karşıdaki adama eziyet çektirebiliyor dünkü nunu üst koridor oyunumda 10 - 1 - 1 gibi bir skorla oynadım karşımda zed vardı.Ama çoğu kişide Nunu üst koridor olurmu şu olurmu tarzında.

• Solo quinn: acayip bişey lanede kesmesi zor o e si ve pasifi ile her türlü dürtüyor bide üstüne kör ettiği zaman gerçekten can sıkıyor
    Jungle nunu: As,ms rünleri ve kabiliyet sayfasıyla çok hızlı hareket ediyor ve jungle temizleme hızı çok iyi. Counter jungle yaparak karşı tarafıda kurutuyosunuz. Ayrıca gank atarkende yapıştığı zaman bırakmayan bi cins. Yeni jungle itemiylede çok uyumlu, güzel bi tank oluyor oyun sonu.
    Jungle yi: Karşı takımda çok cc yoksa ve oyun başında güzel asistler veya kill aldıysanız aşırı snowball oluyor. Tflerde q ile üzerinizdeki focusu kaldırıp adcye 2-3 vursanız yerde oluyor.

Bence kayle hala op bunun dışında da opler meşhur olduğu için yazmadım. Benim oynayıpda op gördüklerim bunlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rdau -- 14 Temmuz 2014; 15:02:03 >
  • her champ opdur ztn. oynanmayan ise gizli op oluyor dolayısıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blaster.

Ahri, Urgot kadar olmasa da az tercih ediliyor ve OP.

Bu sezon başladın sanırım oyuna
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Quinn şu an ağır op

Aciklar misin?

• Poppy, Skarner, Talon değeri pek bilinmeyen herolar.
  • Quinn, graves, nami
  • vlad
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.