Şimdi Ara

Gizli OP Championlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
2
Favori
2.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8+ yaş konusu cidden zaten konuyu açan kardeşimizinde bi çok konusu siliniyor :)
  • Trundle, İrelia
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bladexile

Değil mi yoksa zaten oynanıyo mu anlamadım

Neredeyse her oyun banlıyorlar :) demekki insanlar op olduğunun farkında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRK Sigorta -- 14 Temmuz 2014; 15:46:42 >
  • Evil Chuck kullanıcısına yanıt
    Heroyu tam olarak öğrenip BOTRK Youmuu Sheen Infinity Trinity şeklinde build yap, ayrık ittir, ölme, kill topla free win kazan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turk StaR

quote:

hangi division bu bende banlanmıyorda pek oynayan bile görmüyorum doğru dürüst
  • quote:

quote:

quote:

Euw Gümüş. Blitz falan banlamazlar prolar ya doğuştan refleksleri var. Gerçi genelde bana geliyor firstpick

• Olm gizli op şampiyon mu olur. Olsaydı zaten o kadar takım var kesin birileri kullanırlardı.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Euw Gümüş. Blitz falan banlamazlar prolar ya doğuştan refleksleri var. Gerçi genelde bana geliyor firstpick

0.3 ban rate varmış euw silver çöp oldu bu sezon iyice geçen sezon iyiydi biraz daha goldda bile binbirçeşit adam var artık
    ki hani geçen sezon gold plat olabilen direk konu açıyordu westte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 14 Temmuz 2014; 16:02:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ultrahako

Olm gizli op şampiyon mu olur. Olsaydı zaten o kadar takım var kesin birileri kullanırlardı.

Alakası yok ahri dünya şampiyonası öncesi hiç alınmıyordu fizz falanda öyleydi bir anda popi olup nerf yediler ,gragas değişeli 1 ay oldu heralde ama topta ki op luğu yeni farkedildi her lcs maçı topta var şimdi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

8+ yaş konusu cidden zaten konuyu açan kardeşimizinde bi çok konusu siliniyor :)

yanlış anlaşılan bazı egoist insanlar yüzünden bir tane konum kendi istegim ile silindi lütfen güzel bir konuda boş yapma buda diger konuya benzemesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DangerTuRK

8+ yaş konusu cidden zaten konuyu açan kardeşimizinde bi çok konusu siliniyor :)

Sen 8+ yaşta değil misin?
  • olaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ

WW top denmemiş :( Mahvolmuş ve off tank itemleri ile 1 v 3 giriyor

Hkt de ww solo top ww yuzunden verdik maci :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xerath tabiki de. Yüksek menzilli,ap oranları çok iyi skillerin.muazzam harrasa sahip, cc si var.. bi hero tek eksiği kaçış mekanizmasının olmaması yoksa Ziggs volume 2.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alborjon

quote:

Orijinalden alıntı: Xecutioner_QQ

WW top denmemiş :( Mahvolmuş ve off tank itemleri ile 1 v 3 giriyor

Hkt de ww solo top ww yuzunden verdik maci :(

Gerçekten late de baya etkili bir şampiyon
  • ANNİE
  • Karşıma her swain ve viktor geldiğinde korkmuşumdur
  • Poppy harbiden OP W'sinin pasifiyle düz vuruş yaparken coşuyo resmen +15 AD +15 ARMOR kasıyo cüce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vel'koz. Zaten benim mainim. Öyle op damage atıyor ki. Tamam mobil değil ama zed'den baron'dan itibaren 1. kuleye kaçmışlığım var. Eğer e skilini doğru anda kullanırsan çok kolay kaçabilirsin. Ultisiyle birlikte damage'i çok yüksek. Ama atman gereken yeri zamanı bilmen gerekiyor.
  • vel'koz bilmiyorum ya son gelen champlara baktıgımızda neredeyse hepsi metada veya ban yiyior bitek vel'kozu göremedik :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.