dün izledim çok güzel filmmiş yaa... piskolojik gerilim filmler güzel yaavv...başka izleyen var mı?? bi de daha önce çok açıldıysa kapatabilirsiniz
heheh arnold abi mi vardı onda ne? bu tvde gösterilmedi ama çok güzeldi çıldırış, makinist tarzı bi film olduğunu bilmiyodum
quote:Orjinalden alıntı: gıcıkkk heheh arnold abi mi vardı onda ne? bu tvde gösterilmedi ama çok güzeldi çıldırış, makinist tarzı bi film olduğunu bilmiyodum Arnold Sch bilmem neyse hayatta izlemem o İsrail'i tutuyor.Onda Sylvester Stallone,Madeleine Stowe ve Anthony Quinn vardı.
aaa doru ya ben karıştırdım yine arnold vali olandı dimi... sylvesterla adlarını karıştırıyorum hep... gizli pencereyi izlemiş beğenmiş olan yok mu?
Etkileyici bir filmdi ama benzerler daha önce önce cıktıgı icin biraz geride kaldı. Yine de ben filmi begenmiştim...
quote:Orjinalden alıntı: dt.spiky nerden bildim sanıyosun bakkk yaa evet biraz geri ama...johnny deppin oyunculuğu da iyiydi ama dimi?????????
quote:Orjinalden alıntı: serseri Etkileyici bir filmdi ama benzerler daha önce önce cıktıgı icin biraz geride kaldı. Yine de ben filmi begenmiştim... evet piyasada bir suru bu tarz film oldu artik.
quote:Orjinalden alıntı: d@ndelo Filim güzeldi ya.Benzerleri olması bu filmi kötü yapmaz.Fıstık gibi bi Stephen king klasiği. bakkk yaaa dimi ama yaa... bencede!
Vasat bi filmdi bence ama finali şaşırtıcıydı bana aklıoyunları filmini çağrıştırdı. bu arada vcd'sinde Johnny Deep'i umut tabak seslendirmişti.Polat abimizin sesi.