Şimdi Ara

GİZLİCE EHLİYETE YAZDIRMIŞLAR. YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam eve sürücü kursu belgesiyle geldi şaşırdım oysa ünv. sınavına hazırlanıyorum bu tarz aktivitelere vakit ayırmamam gerek. 9 gün temel ders eğiyimi 9 da sürüşmüş demem o ki bu sürenin dışına çıkılma gibi durum olurmu A2 De var . ve şu dersleri nasıl boş bilgilerle doldurmak istemiyorum çalışmak falan gerekiyormu yardım

• Komik trajik komik hemde 18 günde alacaksın birşey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baban hayırlı bir iş yapmış ,2015 de stajerlik muhabbeti gerçek olursa babana dua et bence .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 15 Kasım 2014; 23:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Baban hayırlı bir iş yapmış ,2015 de stajerlik muhabbeti gerçek olursa babana dua et bence .

konuştum gitmek istemediğimi söyledim ,anlayışla karşıladılar üniversitede daha iyi olur eminim
  • Zaten derslere katılmana gerek yok o yüzden seni etkilemez.Üniversitede olmama rağmen yaşım daha yeni tuttu ve yarın hemen gidip kursa kayıt oluyorum. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizde 19 olduk.Staj ehliyeti girecek diyorum adam takmıyor bile birazdan gidip gene konuşucam.Keşke benimkide seninki gibi olsa üniverisitede kazandık hala ehliyet yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahPapyon -- 25 Kasım 2014; 19:21:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş zor birşey degil aynı durumdayız bende hazırlanıyorum ygs'ye . yazılı sınava hiç çalışmadım . direksiyon sınavını içinde 3 kez direksiyon eğitimi aldım vaktimi almadı zor iş değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: edoo123

kardeş zor birşey degil aynı durumdayız bende hazırlanıyorum ygs'ye . yazılı sınava hiç çalışmadım . direksiyon sınavını içinde 3 kez direksiyon eğitimi aldım vaktimi almadı zor iş değil.

konuyu kapattık hocam .yazdırttırmadım ben ünv. de inşallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.