Öyle bir yönetmeliğin olması çok saçma olurdu. Sonuçta orası bir eğitim öğretim yuvası ise insanların kitap, dergi, gazete okuması(ders saatleri dışında) son derece doğaldır ve elden alınamaz bir haktır. Ama derste hoca gazete ile ilgilenen öğrenci görüp sınıftan atabilir veya uyarabilir, dediğim gibi ders saatleri dışında böyle bir kısıtlama getirilemez, getiren varsa şikayet etmek gerekir.
Bizim gazete bayiindeki abla geç açmaya başlamadan önce sık sık alırdım
Ama şimdiye kadar hocaların hiç biri bir şey demedi, aksine bizimle birlikte bulmaca çözüp haberleri yorumladılar.
Gazete Akşamdı...
Dostlar biri evet diyor biri hayır yok mudur u işin bir resmiyeti yoksa kitap gibi serbest mi ?
VALLA BEN GÖTÜRÜRDÜM LİSEDEYDEN KARIŞANDA OLMAZDI
Hocam gazete serbestse yönetmelikte gazete serbesttir yazmaz ki. Yasak olduğunu iddia eden varsa neye göre yasak olduğunu söylemesi lazım.
eskien bizim zamanımızda yönetmelikte yasak vardı,lisede siyasi gazeteler yasaktı ama şimdi nedir bilemiyorum.
Zaman çoğu lisede serbest hatta durum öyle bir hal almış ki neredeyse müdür tarafından dağıtılacak gazete öğrencilere. Ben lisedeyken arkadaşlarla Habertürk falan alır götürür okurduk. 5 farklı gazete olduğundan herkes farklı bir şey okuyabiliyor. Habertürk alın.
quote:
Orijinalden alıntı: Wasell
Zaman çoğu lisede serbest hatta durum öyle bir hal almış ki neredeyse müdür tarafından dağıtılacak gazete öğrencilere. Ben lisedeyken arkadaşlarla Habertürk falan alır götürür okurduk. 5 farklı gazete olduğundan herkes farklı bir şey okuyabiliyor. Habertürk alın.
hocam ben lisedeyken diye anlatıyorsun da sanki sittin sene önce habertürk 2 yıl önce cıktı, gecen yıl desene suna
liselerde gazete yasak değil, ama siyasi gazete alırsan ve beğenmezlerse laf yaparlar, hocaları gıcık etmemek lazım
Benim okuduğum lisede kitap götürmek yasaktı.Yani kitabı götürebilirdin fakat okul içerisinde okunmasına izin verilmiyordu.Sebep siyasi içerikli olabilirmiş ^^
Ne yasağı yahu Sınav günü alacaksın Posta'dan, koyacaksın Hoca'nın masasına, çekeceksin kopyayı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme