Şimdi Ara

GL in Burgerking (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • "Gamer"ın inceliklerini yerine getirememişler. Bir kere kutularda poşette her yerde chroma ledler olacaktı. O zaman alınırdı
  • cringe
  • şimdi liseli ilkokullu çocuklar bu reklamı izleyip ohaa naru burger king reklamında ben de pro oyuncu olmalıyım bende ünlü olmalıyım kafasına girecek ve pcye daha bağımlı bi birey haline gelicek.yapmayın kardeşim böyle şeyler yiaaaa

menüye gelecek olursak yani 20 tl verip colayla dolduruyorlar doyuruculuk=0. bunun yerine 2 porsiyon adana-iskender her zaman daha iyidir not:eğer benim gibi 2 posiyon kesmeyip 4 porsiyonla kalkıyosanız masadan dışarda yememeniz tavsiye edilir.
  • Karşı midleri beslediği yetmediği gibi bizi de beslemeye başlamış artık. Ne diyelim helal olsun
  • İyide gamer menü demişsiniz oyuna dair hiçbir halt koymamışsınız? ayrıca Burger King'in menüleri eskiden ucuzdu şimdi aşırı pahalandı ya alınmaz bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grell.

Oha menünün içeriklerine bak ben bununla 2 öğün yaparım direk şunlara hitap ediyor galiba:

GL in Burgerking

1 litre kolanın tamamını yemekle beraber bitirebilenler var mı bu arada .d

Hiç Burger'dan yediniz mi bilmiyorum ama gerçek boyutlar resimdeki gibi değil. Ama kola abartı olmuş gerçekten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.