Şimdi Ara

GLADE Oto Kokusu Sport 7 ml 48TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.682
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• araba icin en uzun giden ve en hoş kokulu , hem akma derdi yok .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bunu 161 liraya alan var mıymış

• Ürün bitmiş, kaçırdık. Yine de teşekkürler.

• 3 adet aldım teşekkür ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazalarda bu indirim mevcut mu acaba?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt

Sordum değilmiş hocam

• Ellerinde Mango veya Lavanta ne varsa onu gönderiyorlar seçim yapılamıyor sanırım.

• BaHaNee006 kullanıcısına yanıt

Bunlara dolum yapılıor mu acaba? 1 adet alacağım elimde koku var bitince dolum yaparım diye düşünüyordum mağaza teslim sordum o yüzden :)

• 3 adet aldık teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tomurcukk kullanıcısına yanıt

Hocam bargelloda yedek tüpler var 50ml 35tl fiyatı vardı en son. Ben onlardan kullaniyorum. Bir ufak asmalik şişe alıp yanına 50ml yedek tuplerden alın en temizi. Bittikçe doldurun. Diğer türlü 7-8ml sifirdan kokular kullanmak cebi yorar anca.

• İçine şırınga ile dolum muhtemelen yapılır

• teşekkürler

• Paetzold kullanıcısına yanıt

50 ml yedek nasıl oluyor hocam, ben bargello nun 8ml 35-tl liklerini kullanıyorum hep ama o yedek dediğinizi anlamadım.

• MegaWolt38 kullanıcısına yanıt

Şunlar hocam. Genelde ön satış raflarına 8ml şişe olanları koyuyorlar yan alt raflarda bunlardan var satış danışmanına söylerseniz yönlendirir. 8ml şişelerden 5 lira fazlaydı en son aldığımda. Yani hiç gerek yok sürekli 8ml o kadar para vermeye.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler, 3 adet aldım. İlk kez kullanacağım umarım memnun kalırım.

• Paetzold kullanıcısına yanıt
    Ben hep internetten aldığım için bunu nette hiç görmedim ama haftasonu mağazasına bakayım teşekkürler. 👍🏻

• Bu tarz kokulardan kullandım fakat maddi olarak gerçekten yorucu. Aynaya asılı olanlarda gözüme takıldığı için pek hoşuma gitmiyor. Koku toplarından alıp koltuğun altına yerleştiriyorum hem ortada gözükmüyor hem de arabada kalorifer ya da klima açılınca güzel koku veriyor. Koku topu olmadığında bir kaç kez de pisuvarlarda olan yuvarlak kokulardan da kullandım onlar çok daha iyi etki verdi arabamda

• Guzelyali kullanıcısına yanıt

Ürünün ambalajında "%40 BEDAVA" yazıyor. Bakıyorum teklisi 80 TL. 2 li sözde %40 bedavalı hali 160 TL.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.