Şimdi Ara

//Gladia-tus Rehber\\(Ek Bilgiler Güncellendi) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
1
Favori
24.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • v04 den sonra server 8 için söylüyorum bıraknlar çok oldu....
  • Ben s12 ve 13te oynuyorum 13 yan char 12 deki daha 6 lvl yeni açtım güzel oyun ama müzayede salonu bıraz kötü...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Substrat

quote:

Orjinalden alıntı: Fiat

quote:

Sen antik tapınak incelemesini tamamladıktan sonra tavernaya tıklarsan görev biter

peki onu için ne yapma gerekio c.tesi gününden beri bööle bi yardım edin lütfen

Higscore altında iki tane resim war ya oradan sağdaki tıklican sonra antik tapınak yazısına tıklican sonra inceleme alanı yazısını tıklıcan öyle yapacaksın

çok sağol 2gündür nete giremiodm dirseğimi kırdımda üzerinize afiyet yardımınız için tşkler

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sen antik tapınak incelemesini tamamladıktan sonra tavernaya tıklarsan görev biter

Higscore altında iki tane resim war ya oradan sağdaki tıklican sonra antik tapınak yazısına tıklican sonra inceleme alanı yazısını tıklıcan öyle yapacaksın

çok sağol 2gündür nete giremiodm dirseğimi kırdımda üzerinize afiyet yardımınız için tşkler

çavuş oldum bunu kutlamaq lzım şimdi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Önemli değil her zaman yardım ederim

• ben server 2 de oynuyorum 57.seviyedeyim itifağımıza gelebilirsiniz itifağın ismi kop(gel9
  • şu zindan ı nasıl geçicez? bi girdim girmez olaydım adamın benim 10 katım hasarı var nasıl yenebilirim ki.

Şimdi baktım seviye 70 adam çıkmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QqDay -- 2 Eylül 2008; 10:05:07 >
  • yha sizide yoruye orum ma bişey daha sorcam arena yöneticisinde biten bi görevi çnki bn giriorm giriyorm savaşa gelmilşim gibi bir ekran çıkıyo
    bn bu oyunu çözemicekmiuyim yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: o00rapper00o

şu zindan ı nasıl geçicez? bi girdim girmez olaydım adamın benim 10 katım hasarı var nasıl yenebilirim ki.

Şimdi baktım seviye 70 adam çıkmış

Yenemezsin o adamı daha doğrusu o zindana girme en iyisi
    Bana da 650-700 hasarlı yaratık çıktı.Biz bunları hiç bir zaman yenemeyiz çünkü çıkan silahlar 20-30 hasarlı bu silahlarla mı yencez bi o kadar hasarlı yaratıkları
  • quote:

yha sizide yoruye orum ma bişey daha sorcam arena yöneticisinde biten bi görevi çnki bn giriorm giriyorm savaşa gelmilşim gibi bir ekran çıkıyo

bna yardm edebilecek biri yokmu
  • quote:

quote:

yha sizide yoruye orum ma bişey daha sorcam arena yöneticisinde biten bi görevi çnki bn giriorm giriyorm savaşa gelmilşim gibi bir ekran çıkıyo

bna yardm edebilecek biri yokmu

Fiat görevi tamamladıktan sonra arena yöneticisine git görev biter.

• quote:

• güzel konu hocam statların ne işe yaradıklarını söylermisiin mesela karizmayı geliştirdik nerede işimze yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

güzel konu hocam statların ne işe yaradıklarını söylermisiin mesela karizmayı geliştirdik nerede işimze yarar

Çeviklik=çift saldırı şansını arttırıyor
    Dayanıklılık=yaşam enerjisini arttırıyor
    Güç=hasarı arttıyor(10güç=1 hasar)
    Diğerleri şu an aklıma gelmiyor gelince bilgilendiririm
  • peki tehlike ve block degerlendirmesi ne işe yarar şimdi bi kalkan aldım üstünde ,

blok degerlendirmesi : +4

tehlike : +8 yazıo bunlar ne işe yarar
  • quote:

Orjinalden alıntı: JaSoN_

peki tehlike ve block degerlendirmesi ne işe yarar şimdi bi kalkan aldım üstünde ,

blok degerlendirmesi : +4

tehlike : +8 yazıo bunlar ne işe yarar

Kusura bakma bilmiyorum onları bende
  • nasılım arkadaşlar?:P

//Gladia-tus Rehber\\(Ek Bilgiler Güncellendi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: xceza94

nasılım arkadaşlar?:P

//Gladia-tus Rehber\\(Ek Bilgiler Güncellendi)

eğitimlerin seviyene göre düşük
  • güzel......
  • müzayedede falan bi kılıç var onu satamıorum.Şu tabloya sığmadığından mıdır nedir bi türlü kabul etmior klıcı?

Bide bu oyunu eskiden beri oynayan arkadaşım, oyunda büyük bi değişklik yapılmıştı demişti.Nasıl bir değişiklik yapıldı bilen söyleyebilirmi?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.