Şimdi Ara

Gladiator için kasabilecek Resto shaman aranıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sylvanas(alliance) serverın'da Gladiator için kasabilecek Resto shaman arıyoruz. Setup RLS yada LSD(moonkin lock resto) olacak.Aradığımız arkadaşta ortalama 2.5k xp olması gerekmektedir..

İlgilenen çıkarsa burdan pm yada oyundan yokujin'e ulaşırsanız sevinirim.

İyi oyunlar
    İyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokujin -- 16 Mayıs 2011; 22:56:38 >

• yukarı
  • Koskoca forumda 1 tane resto shaman yokmu
  • resto druidim var arena master twisting nether e gecmeyi planliyorum sizce deger mi ?nasil pvp olayi o realmde acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

resto druidim var arena master twisting nether e gecmeyi planliyorum sizce deger mi ?nasil pvp olayi o realmde acaba ?

Server'da pve yapan birçok türk guildi+ dünya sıralamasında ilk 100 de olan 2-3 tane pve guildi var..Pvp dersen ölü bir server tabi senin kasmak istediğin rating e bağlı...

Slyvanas/alliance kısmında resto shaman arayışımız sürmekte..(Karakterler şu anda stormscale'de)2-3 gün içinde slyvanas server'ına migrate ediyoruz..
  • TN de ölüyse artık hangi server canlıdır merak ettim.
  • up
  • twisting nether nasıl ölüymüş la?twisting nether da çok sağlam 2500-2600 rating de adamlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ölüm Lokumu

twisting nether nasıl ölüymüş la?twisting nether da çok sağlam 2500-2600 rating de adamlar var

Onu bırak Dünya 3v3 rating 1.leri TN Horde'da
  • 3200 rating gördüm tn hordede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Menethil

3200 rating gördüm tn hordede

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

quote:

arkadaş mümkünlüde yaşıyor galiba(mümkünlüde herşey mümkün)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kyle Butler

quote:

quote:

arkadaş mümkünlüde yaşıyor galiba(mümkünlüde herşey mümkün)

Arkadas duz hesap soylemis 3174 var twisting netherda dunya birincileri sanirim blizzconada cikmislardi elendiler ama http://eu.battle.net/wow/en/arena/twisting-nether/3v3/DNAW%20trio/

• En son atılan mesaj ile konuyu hort'latan mesaj arasında yaklaşık 5 ay olup bunun bilincinde olmadan,geçen sezon ile bu sezon arasındaki farkı görmeden(o guiddeki kişilerin geçen sezon çoğunun grimbatol,stormscale,Haomarush oynadığını ve BU SEZON'un başında Tn e migrate ettiğini bilmeden )benim adam aradığım zamandaki server'ın durumu ile şu andaki durumunu karşılaştırmadan ve koyun mantığı şeklinde sırf laf atarcasına ve bana bu mesajı yazdırırcasına cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yokujin -- 5 Ekim 2011; 13:05:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yokujin

En son atılan mesaj ile konuyu hort'latan mesaj arasında yaklaşık 5 ay olup bunun bilincinde olmadan,geçen sezon ile bu sezon arasındaki farkı görmeden(o guiddeki kişilerin geçen sezon çoğunun grimbatol,stormscale,Haomarush oynadığını ve BU SEZON'un başında Tn e migrate ettiğini bilmeden )benim adam aradığım zamandaki server'ın durumu ile şu andaki durumunu karşılaştırmadan ve koyun mantığı şeklinde sırf laf atarcasına ve bana bu mesajı yazdırırcasına cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

Ağa bir nefeste nasıl çıkardın o cümleyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 5 Ekim 2011; 13:38:06 >
  • quote:

quote:

En son atılan mesaj ile konuyu hort'latan mesaj arasında yaklaşık 5 ay olup bunun bilincinde olmadan,geçen sezon ile bu sezon arasındaki farkı görmeden(o guiddeki kişilerin geçen sezon çoğunun grimbatol,stormscale,Haomarush oynadığını ve BU SEZON'un başında Tn e migrate ettiğini bilmeden )benim adam aradığım zamandaki server'ın durumu ile şu andaki durumunu karşılaştırmadan ve koyun mantığı şeklinde sırf laf atarcasına ve bana bu mesajı yazdırırcasına cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

aynısını yazacaktım.okurken nefessiz kaldım

• quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

quote:

aynısını yazacaktım.okurken nefessiz kaldım

Başlarda yine virgül kullanılmış idare ediyorsun, sonlarda o da yok boğulacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 5 Ekim 2011; 14:57:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.