Şimdi Ara

Gladyatör için hangi dye ler takılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaşzamanı -- 31 Ocak 2009; 12:02:04 >

• gladiator icin
    dex+2 con-2
    dex+3 con-3
    str+4 con-4
    en uygun olr
  • Teşekkürler
  • kesın bır dıyee soylemek yanlıss olur
    beles serverların her bırı dıyerınden cok farklı oldugu ıcın kendın ayarlaman daha mantıklı olacaktır :D
    @volkanakar
    yanlıs demıyorum yanlıs alasılma olmasın
  • bliorm genelde boledir pwp serverlernde yoksa +4 -5 kulancak yada clan hall ya da bi şeklde temin etcek greater dyeleri
    low oynamadigini dusunerek soledm
  • walla simdi arkadasın dedigi dogru sole bir olay war duelistin dibine girilmes giran yanar saten ama DA yı dusun titanı dusun walla bn nasıl olsa diorm duelist spirit skill warya a.speed werior o yusden sole yapıyorum;
    Con +4 dex-4
    Str +4 dex -4
    yapıyorum en azından shield slam yersen kacarken Hp cok oldugu icin shield slam gecene kdr baya bi kazanırsn bn bole yapıyorum ama sana kalms istersen hic koymayaiblirsn
  • dex ten alirsan speed in de duser ozman DA dan asla kacamassin! gerci ben DA la daha hic gladiye kesilmedmde :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aaa mert yapma :D:D seni bi kere l2 timede sansa bala mı ne desek artık kesmistmde 27 pts ni almistim yha :D:D hos ondan snra sn beni kesip 42 pts mi almıstın ama olsn :D:D soncta sni bi kere kestim:D
  • beyler arka katılıorum dedigi gibi serverdan servera degisio örn. ben bir serverda speed yapmıstım baska bir server p attack daha onemli oldu p attack yaptım degisio yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.