Şimdi Ara

Glance ekrana hava durumu koyamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Onedrive olmasa napardım bilmiyorum. Bilgisayarım yok. Telefon bi çökse herşey gitti. Onedrive'a ne var ne yok yedekledim. En azından oyle kurtarırım resimleri. Yoksa halim duman olurdu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Onedrive olmasa napardım bilmiyorum. Bilgisayarım yok. Telefon bi çökse herşey gitti. Onedrive'a ne var ne yok yedekledim. En azından oyle kurtarırım resimleri. Yoksa halim duman olurdu

Onedrive benimde çok çok aktif kullandığım bir platform.

Hocam siz Glance Screen Ana Konu açarsanız bende destek olurum tüm glance soruları oradan yanıtlanır, yenilikler oradan duyurulur, glance screen ile uyumlu uygulamalar tanıtılır vs sizce nasıl olur ? Zaten diğer platformlarda pek yok ve onlarda imreniyorlar bu özelliğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 29 Mart 2015; 20:20:06 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Glance screen için ana konu çok iyi olur kimse tarafından açılmadı. Soru olursa dediğiniz gibi beraber çözüm ararız.

Bu özelliği bende çok seviyorum. Bi bakışta bildirimleri görebilmek çok iyi oluyor

• Konuyu siz mi açarsınız ben mi açayım hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whippoorwill -- 29 Mart 2015; 20:44:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen açarsan daha iyi olur. Bilgisayarım olmadığı için herhangi bir durum olursa ( resim vs. Eklemek ) basit olur. Mobilde çok uğraştırıyor istediğim gibi resimin altına yorum eklemek falan olmuyor

• quote:

Sen açarsan daha iyi olur. Bilgisayarım olmadığı için herhangi bir durum olursa ( resim vs. Eklemek ) basit olur. Mobilde çok uğraştırıyor istediğim gibi resimin altına yorum eklemek falan olmuyor

Bende sizi düşünmüştüm oysa.

• Açayım hocam o zaman. 2. Mesaj yerini rezerve edin. Resim eklemek gerekirse oraya eklersiniz. Daha iyi olur

• quote:

Açayım hocam o zaman. 2. Mesaj yerini rezerve edin. Resim eklemek gerekirse oraya eklersiniz. Daha iyi olur

Haberdar ederseniz iyi olur.

Güzel bir çalışma olacak.

• Arkadaşlar,bende dediğiniz gibi açtım glance ı,hava durumunuda koydum guzel duruyor ama,hava durumu kayboluyor,belli sure sonra,saat duruyor.sensorun üzerinden elimi geçirince hava durumu tekrar çıkıyor,özet seçeneği gibi.boylemi oluyor,sabit kalmıyormu saat gibi

• Hocam maalesef sabit kalmıyor. Göz atma ekranından daima açığı seçseniz bile, bir süre sonra kayboluyor.

• quote:

Hocam maalesef sabit kalmıyor. Göz atma ekranından daima açığı seçseniz bile, bir süre sonra kayboluyor.

Öyle olsun hocam farketmez daha az şarj harcar.ben sabit kalıyor mu diye merak ettim teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.