Şimdi Ara

Glance ekrana hava durumu koyamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceden oluyordu. 1 2 aydır olmaz oldu. Telefon lumia 1320. Ne yapmalıyım?

• Bende de aynı sorun var,napsam koyamadım.. Bi güncelleme gelmişti sonra cıvıtmıştı diye hatırlıyorum (lumia 1320)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kilit ekranı olarak msn hava durumu uygulamasını ayarladınız mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Night Rain

Kilit ekranı olarak msn hava durumu uygulamasını ayarladınız mı ?

Evet hocam her şey aynı. Hatta önceden koyuluyordu. Ayarlar hatırımda. Ama son 1 2 aydır koyamıyorum aynı ayarlarla.
  • Ben de arkaplan resmi koyamıyrum nedense.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıslanmış tarhana

quote:

Evet hocam her şey aynı. Hatta önceden koyuluyordu. Ayarlar hatırımda. Ama son 1 2 aydır koyamıyorum aynı ayarlarla.

Kilit ekranında hava durumu çıkıyor mu ?

Eğer çıkmıyor ve mavi kalıyorsa ikinci bir konum ekleyin ve orayı ana konum yapın daha sonra ise asıl konumunuzu ana konum yapın bu şekilde kilit ekranı güncellenir ve göz atma ekranında da görülür hava durumu.

• quote:

quote:

quote:

Kilit ekranında hava durumu çıkıyor mu ?

Eğer çıkmıyor ve mavi kalıyorsa ikinci bir konum ekleyin ve orayı ana konum yapın daha sonra ise asıl konumunuzu ana konum yapın bu şekilde kilit ekranı güncellenir ve göz atma ekranında da görülür hava durumu.

Dediğiniz gibi kilit ekranında da hava durumu konulmuyor ve mavi kalıyor. Dediklerinizi yaptım ama malesef sonuca ulaşamadım yine.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefonumun Ekranına Su Kaçtı!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum arkadasın dediğini yaptım oldu. Belki sen bazı yerleri atlamış olabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayarlar > Kilit ekranı bölümünü aç hocam. Arka plan yazan yere hava durumunu seç. Altta uygulamayı aç yeri var ona tıkla. Buraya kadar olanları zaten biliyorsun hocam. Uygulamayı açtın favorilere geliyorsun istediğin şehir varsa uzerine basılı tutup ' ana konum için ayarla' diyorsun. Üstte " biricil kutu ve kilit ekranı güncelleştirildi yazacak. Geri tuşuna basarak telefon ana menüsüne gel. Birde ayarlar > göz atma ekranını aç, ordanda arka plan uygulamasını aç. Daha once hiç arka plana hava durumu koymamıştım, bunları yaptım oldu hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Ayarlar > Kilit ekranı bölümünü aç hocam. Arka plan yazan yere hava durumunu seç. Altta uygulamayı aç yeri var ona tıkla. Buraya kadar olanları zaten biliyorsun hocam. Uygulamayı açtın favorilere geliyorsun istediğin şehir varsa uzerine basılı tutup ' ana konum için ayarla' diyorsun. Üstte " biricil kutu ve kilit ekranı güncelleştirildi yazacak. Geri tuşuna basarak telefon ana menüsüne gel. Birde ayarlar > göz atma ekranını aç, ordanda arka plan uygulamasını aç. Daha once hiç arka plana hava durumu koymamıştım, bunları yaptım oldu hocam.

Ağzınıza sağlık hocam.

• Benimki de olmadı, dediğin şekilde yaptım hocam, sonra yukarıda kilit ekranı ve kutucuk güncelleştiriliyor dedi ama ne kilit ekranı güncellendi(mavi hala) ne glance ekranına geldi hava durumu

• quote:

Ayarlar > Kilit ekranı bölümünü aç hocam. Arka plan yazan yere hava durumunu seç. Altta uygulamayı aç yeri var ona tıkla. Buraya kadar olanları zaten biliyorsun hocam. Uygulamayı açtın favorilere geliyorsun istediğin şehir varsa uzerine basılı tutup ' ana konum için ayarla' diyorsun. Üstte " biricil kutu ve kilit ekranı güncelleştirildi yazacak. Geri tuşuna basarak telefon ana menüsüne gel. Birde ayarlar > göz atma ekranını aç, ordanda arka plan uygulamasını aç. Daha once hiç arka plana hava durumu koymamıştım, bunları yaptım oldu hocam.

Hocam sıkıntıyı buldum. Benim uygulama sd kart üzerine kuruluydu. Telefona taşıyınca düzeldi. İlginç valla. Herkese çok teşekkürler.

• quote:

quote:

Hocam sıkıntıyı buldum. Benim uygulama sd kart üzerine kuruluydu. Telefona taşıyınca düzeldi. İlginç valla. Herkese çok teşekkürler.

Bir de ben deneyim böyle o zaman

Edit: Telefona taşıdım kilit ekranı güncellendi açma glance'de hala yok, olsun buna da şükür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 29 Mart 2015; 1:44:32 >

• Rica ederim hocam. Arkadaşın uygulama sd karttaymış telefon hafızasına taşıyınca düzelmiş. Tabii bizim telefonlarda hafıza kartı olmadığı için pek aklımıza gelmiyor sanırım

• Ayarlar > Göz atma ekranına girince altlara doğru arka plan uygulaması tıkı açık mı? Açıksa gece modu kapalımı açık mı? Gece modundayken kullanılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 29 Mart 2015; 1:48:01 >
  • quote:

Ayarlar > Göz atma ekranına girince altlara doğru arka plan uygulaması tıkı açık mı? Açıksa gece modu kapalımı açık mı? Gece modundayken kullanılmıyor

Hocam gece modundan ötürü olmamış ya çok teşekkür ederim oldu, hatta çok güzel oldu eline sağlık bende kendi kendime herşeyi denedim diyordum güya, ne gece modu ne de hafıza kartla olmadı hiç aklıma gelmemişti

• Forumun güzel tarafıda bu hocam. Bende hiç bilmiyodum night rain yazmış bende denedim oldu. Yardımcı olduysam ne mutlu

• Valla ben de tam bu soruyu sormak içim foruma girmiştim

• quote:

Çok teşekkürler yaptım oldu

• quote:

Rica ederim hocam. Arkadaşın uygulama sd karttaymış telefon hafızasına taşıyınca düzelmiş. Tabii bizim telefonlarda hafıza kartı olmadığı için pek aklımıza gelmiyor sanırım

Hafıza kartı ve telefon hafızası farkını biz bilemiyoruz tabi.

Bizim yardımımıza da onedrive yetişiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.