Şimdi Ara

GLASS BELTIM KAYIP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KUSURUNA BAKIYOM ISTE
    NE DUPE NE HILE

BIRAK DUPEYI BEN HAYATIMDA KOXP BILE ACMADIM OLYMPIADA OLANLAR BILIRLER BUTUN HILECILERE ANA AVRAT KUFUR EDERIM BEN

1.5 YILLAK EMEK VE SENIN DUSUNEMYECEIN KADAR COK PARA ILE SAHIP OLDUM O ITEMLERE
    YASIM 31 BOYLE SACMA YORUMLARI KAALE BILE ALMIYORUM
    BEN BU OYUNU SADECE AKSAM ISTEN GELINCE BIRAZ KAFA DAGITAYIM DIYE OYNUYORUM AMA ARTIK ONUDA YAPMICAM.
  • AYRICA O ITEMLER DUPE DIYOSUN BIRAZ DUSUNEREK KONUS EGER DUPEYSE ONLAR NEDEN SILINMEDI.
    AMA BUNU DUSUNEMEYECEK KADAR ......... SIN.
  • @_CRAWLER_

Senin acını anlıyorum çünkü bende yaşadım...
    Bende Glass Belt kadar iyi bir ıtemı caldırdım
    Şimdi ıtemi solemek istemiorm çnkü bazı ßeße ler No SS No Güven dieceklerini biliyorum
    Umarım Geri gelir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1croStyle -- 3 Ocak 2007; 16:36:58 >
  • sizin evin orada şöyle soğuk buz gibi bi akarsu var mı?
  • Şifreni kimse bilmiyosa silinmiştir başka açıklaması olamaz.Ama Glass Belt li bir ss istemişler yukarda sen item show yapmaya çalışmışsın o kadar item göstermişsin Glass Belt yok ilginçtir

(şimdi silindi nasıl koyayım deme.Glasbeltin bi ss sini almış olabilirsin...)
  • quote:

Orjinalden alıntı: duff

FORUMA BAK YA
    HERKES NO SS NO GUVEN DIYO BILIYOSAN BISEY YARDIM ET BILMIYOSAN YAZMA BOSBOSUNA NO SS NO GUVEN DIYE BI DE BUTUN LWL LERINI Nİ TOPLASAN 110 U GECMIYOR DIYOSUN SANANE

110 u demiyo 100 ü düyo

• LEM O KADAR ITEMI OLAN BI ADAM GLASS A SAHIP OLAMAZMI ONU GOSTERMEYE CALISTIM.

AYRICA BI TARAFIMAMI SOKACAMKI DURUP DURUKEN GLASS LI SS ALIM

YOK GLASS LI SS AMA SATIN ALDIGIM ADI VAR KI BENIM IYI ARKADASIMDIR. ONA SORABILIRISINIZ

ADI G0LDLLH1K0

YA BENDE NEDEN SIZE BISEY ISPATLAMAYA CALISAYIM SADECE MANTIKLI BI ACIKLAMA ISTEDIM BILENLER YERINE EZIK KISKANCLAR YAZIYO ANLAMADIMKI

NEYSE ARTIK UMRUMDADA DEGIL ZATEN SATCAM CHARI
    DEDIMYA KUCUK BEYINLI ADAMLAR ANCAK BOLE YORUM YAPAR. O ITEMLERE SAHIP OLMAYANLAR OLANLARI KISKANIP WAY BE NASIL OLUR DIYOLAR
    PEKI SIZ HAYATINIZDA KAC TANE BOSS KESTINIZDA ITEMINIZ OLSUN
    WORM KESEREK ITEM KASCANIZI SANIYOSANIZ DAHA COK BEKLERSINIZ

ONCE KASIN BIRAZ SONRA BOSS KOVALAYIN GUZEL ITEMI OLAN HERKESE CAMUR ATMAYIN.
    O ZAMAN BU OYUNDA IRON BELT IRON NECKLACE TAKANA KIMBILIE NE DERSINIZ SIZ.
    SANKI BOSS LARDAN CIKMIYO BUNLAR
    SENDE GIT BENIM GIBI SAGLAM CLANIN OLSUN PASO TALOS KOVALA, SQ KOVALA BAK NASIL ITEMIN OLUYO
    YOKSA SENIN GIBI KEILAN KESMEKLE (HADI TROL OLSUN) ITEM KASAMAZSIN.
    SIZ YATIP 3-5 EX KAYBEDICEZ DIYE TIRSANLARDANSINIZ NSAIL ITEM SAHIBI OLMAYI BEKLIYONUZ.
    BIZ DAHA 58-60 LVL KEN TK YA DALARDIK, EET PASO YATIRIRDI BIZI AMA OLE YADA BOLE KESERDIK.
    SEN HAYATIINDA TK GORDUNMU?????????

• bence arkadas larin soymus

cunku dupe wipe felan yok :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_love_you_ksk

no ss no guven nerden bilelim senin oyle bi iteminm olup olmadıgını hava atmaya calısıosun ama hayatında kastıgın butun charların lvl toplamı 100 u gecmiodur eminim ss koy oyle yorumn yapalım

Ne diyosun sen ya aklını mı oynattın adam Glass Belt'im gitmiş diyor.Giden itemin ssini nasıl çekip göstercekHerşeye no ss no güven demeyin

• arkadaş soymasına pek benzemiyor;
    adam işten geldikten sonra oyalanmaktan bahsediyor yani cafe charı değil sanırım,
    o halde id ve pass çaldırma ihtimali az, bir de üstüne gizli soru bilinecek,
    haydi birileri (arkadaş,kardeş,trojan vs...) bir şekilde buldular diyelim, orada çalınacak tek item gb mi?
    rollback pürüz iş diye duydum ama yine de çok fazla bilgim yok, bence de yapabileceğin tek hamle ticket atıp cevap beklemek...

geçmiş olsun.
  • ISTE BUDUR YA SAOL ARKADASIM
    ADAM GIBI YORUM BOLE OLUR
    EET HAKLISIN BUGUNE KADAR BENIM PC DISINDA BU CHAR HICBIR YERDE ACILMADI.
    YANI ID CALINMA IHTIMALI SIFIR
    TROJAN OLMA IHTIMALIDE SIFIR
    CUNKU BENIM ISIM NETWORK VE GUVENLIK ZATEN, BEN BILGI ISLEMCIYIM.
    SADECE ANLAMAY CALISTIGIM BU BILINCLI YAPILMIS BI DUPE WIPE OPERASYONUMU YOKSA OYUNUN BI APTALLIGIMI?
    MESELA DUN OLE APTALLIKLAR OLDUKI COK SASIRDIM
    BU CHARIN YAN CHARI OLARAK 2 TANE 46 LVL CHAR VAR ONLARDA FP FALAN VAR NORMALDE, AMA ONLARLA OYUNA GIRDIGIMDE USTLERINDE FULL SHELL GORUNUYODU :)
    OYUNDA BIRINE SORDUM USTUMDE NE VAR DIYE FULL SHELL SIN DEDI SASIRDIM.
    ONDAN SONRA KENDI KENDINE DUZELDI.
    KISACASI BU BIR HATAMI YOKS BILINCLI BIR SEKILDEMI SILINDI ITEMIM TEK SORDUGUM BUYDU BU KONU HAKKINDA YORUM BEKLEDIM.
  • inş banlanırsın amiin
  • SALI GUNU BANA ROLLBACK GELDI SANADA OLMUS OLABILIR CIKARDIGIM ITEMLER VE NP LER SILINMISTI SENDEDE AYNI SORUM OLMUS OLABILIR SALI GUNU MU CIKARMISTIN ITEMI VEYA SATIN ALMISTIN???
  • quote:

Orjinalden alıntı: I_love_you_ksk

quote:

Orjinalden alıntı: duff

FORUMA BAK YA
    HERKES NO SS NO GUVEN DIYO BILIYOSAN BISEY YARDIM ET BILMIYOSAN YAZMA BOSBOSUNA NO SS NO GUVEN DIYE BI DE BUTUN LWL LERINI Nİ TOPLASAN 110 U GECMIYOR DIYOSUN SANANE

SEN ON UN AVUKATIMISIN BEN BU FORUMDA KO OYNAMIOAN ADAM TANIM BE

sus be geri !!!! her şeye no ss no güven yok daha neler yani he

• Arkafdaşlar sakin olalım, diğer formlarda da okudum bir çok kişinin itemleri silinmiş bugün, kimisinin birkaç tane kimnin ise bir, herkes itemlere yanıyordu. atta bazıları kendi upladığı itemlerin bile silindiğinden bahsediyordu. bazılarıda silinen itemlerle ilgili K2'nin e-mail gönderdiğini belirtmişler
  • ARKADASIM BEN BANLANIRSAM SENI ELINE NE GECECEKKI :)
    BELLI SENDE OLMADIGI ICIN CATLIYOSUN :)))

YASIN COK KUCUK SENIN BELLI OLUYO LUTFEN BU TOPIC E BI DAHA YAZMA
  • yan charların öyle görünmesi normal (yani normal değil elbette ama olağan diyelim)
    lunar savaşı başladığında tüm zırhlar shell olarak görünüyor (KO yeniliği) eh bazı yönlerden iyi denebilir ama gereksiz diyenlere de karşı çıkmam :)

bayramdan birkaçgün önce gelen bir patch ile +9hp küpem silinmiş, oysa ki 9 tane Flame Ring satın alıp yaptığım +2 FR duruyor. (çok ucuza almıştım, neredeyse emindim dupewipe da silineceğine)
    dün gece Maintenance oldu, geçen hafta bu gb silinmediyse dün silinmesi çok anlamsız. yani "bunu unutmuşuz haydi silelim" denmez.
    çalışma şeklinden çok anlamam ama datalarda bir bozulmamıdır, oynamamıdır neyse artık, bu tip acaiplikler oyunun gerçeği..
    soyulan arkadaşlardan rollback isteği kabul edilenler oldu, chitinlerin yerine fp kondu, shardların yerine cleaver kondu; bunları da gördük.
    sanırım yapılacak şey ticket; tabi ispatlamaya çalış derler, .ksc resim yolla diyecekler (noSSnoGUVEN derler mi bilmiyorum :) hasılı pürüz iş diyorum ben.
    sağlık olsun deyip yola devam etmeye hazır olmak gerekebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: _CRAWLER_

AYRICA O ITEMLER DUPE DIYOSUN BIRAZ DUSUNEREK KONUS EGER DUPEYSE ONLAR NEDEN SILINMEDI.

bak kardesim sakın ama sakın benle konusurken gizli konusma kotu olur bu 1
    2 bence dedim seni siklemez
    3 sen o itemleri emekle yaptım dion bence deil ki olması da zor
    4 31 yasındayım diosun AKIL YASTA DEİL BASTAdır bu
    5 ben sana belt war yok no ss flan zart zurt demedim o itemler bana reel gelmedi!!!!

hem sanane lan benim dusuncemden sen kımsın benim dusuncemi sınırlacan
  • quote:

Orjinalden alıntı: killerguero

quote:

Orjinalden alıntı: _CRAWLER_

AYRICA O ITEMLER DUPE DIYOSUN BIRAZ DUSUNEREK KONUS EGER DUPEYSE ONLAR NEDEN SILINMEDI.

bak kardesim sakın ama sakın benle konusurken gizli konusma kotu olur bu 1
    2 bence dedim seni siklemez
    3 sen o itemleri emekle yaptım dion bence deil ki olması da zor
    4 31 yasındayım diosun AKIL YASTA DEİL BASTAdır bu
    5 ben sana belt war yok no ss flan zart zurt demedim o itemler bana reel gelmedi!!!!

hem sanane lan benim dusuncemden sen kımsın benim dusuncemi sınırlacan

forumda konuşmanında bi adabı var
    karşındakine gerektiği saygıyı verki oda sana versin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.