ARKADASIM SANA NE HAVA ATACAM BENI BILEN BILIR, SERVER OLYMPIA. ISTE SENIN GIBI BEBELER YUZUNDEN, KENDINE BILE GUVENI OLMADIGI ICIN NO SS NO GUVEN DIYENLER YUZUNDEN, GECEN HAFTA 80 GB PARAMI CALAN HIRSIZLAR YUZUNDEN OYUNU BIRAKIYORUM VE CHARIMI SATIYORUM. SATIS BOLUMUNDE AYRICA TOPIC ACACAM. OYUN OYUN OLMAKTAN CIKTI HERKES KAVGA EDIYOR KUFUR EDIYOR KIMSE BUNUN SADECE BI OYUN OLDUGUNUNU FARKINDA DEGIL. ADAM SANKI GERCEK HAYATI OYUNDA YASIYOR, ANLAMIYORUM BOYLE KUCUK BEYINLERI
HALA NO SS NO GUVEN DIYEN KUCUK BEYINLER ICIN SS LER ALTTA SS LERDENDE ANLASILACAGI UZERE GLASS BELT YOK SON OLARAK NO SS NO GUVEN DIYENLERE BI SOZUM VAR. SIZLERIN KISKACLIK DAMARLARI KABARMIS HERKESI KENDINIZ GIBI SANIYORSUNUZ DUSUNUN BIR NEDEN SERVERLARIN HICBIRINDE YABANCI YOK ARTIK. HER TURLU GUVENSIZLIK HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK BIZLER TARAFINDAN YAPILIYOR. SIZ HALA BILDIGINIZ YOLDA DEVAM EDIN......
bencede ticket at k2 iyice sapıttı parayı almayı biliyolar ödeme 1 gün geçsin banlıyolar ama gidip milletin dupe olmayan itemlerini haksız yere siliyolar yada oyunun hatalarından gidiyo en iyisi ticket at fazlacada para yatırmışa benziyosun geri gelecektir umarım seni tanıyorum ben senin glass beltin olduğuna inanıyorum...
drop itemleri silinenler oldu 2 haftadır bu gunlerde unıque almak pek mantıklı değil ...
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_you_ksk
no ss no guven nerden bilelim senin oyle bi iteminm olup olmadıgını hava atmaya calısıosun ama hayatında kastıgın butun charların lvl toplamı 100 u gecmiodur eminim ss koy oyle yorumn yapalım
Yok artık:S:S...Bu nedir ya herşeye no ss no güven..:S:S:S
yoq baba kardeşimiz dikkat çekmeye çalışcakya asi gençlikten o olm sen rağh forevır yapıon mu yapıosan ona dewam et bizim işimize karışma..
quote:
Orjinalden alıntı: _CRAWLER_
ARKADASIM SANA NE HAVA ATACAM BENI BILEN BILIR, SERVER OLYMPIA. ISTE SENIN GIBI BEBELER YUZUNDEN, KENDINE BILE GUVENI OLMADIGI ICIN NO SS NO GUVEN DIYENLER YUZUNDEN, GECEN HAFTA 80 GB PARAMI CALAN HIRSIZLAR YUZUNDEN OYUNU BIRAKIYORUM VE CHARIMI SATIYORUM. SATIS BOLUMUNDE AYRICA TOPIC ACACAM. OYUN OYUN OLMAKTAN CIKTI HERKES KAVGA EDIYOR KUFUR EDIYOR KIMSE BUNUN SADECE BI OYUN OLDUGUNUNU FARKINDA DEGIL. ADAM SANKI GERCEK HAYATI OYUNDA YASIYOR, ANLAMIYORUM BOYLE KUCUK BEYINLERI
HALA NO SS NO GUVEN DIYEN KUCUK BEYINLER ICIN SS LER ALTTA SS LERDENDE ANLASILACAGI UZERE GLASS BELT YOK SON OLARAK NO SS NO GUVEN DIYENLERE BI SOZUM VAR. SIZLERIN KISKACLIK DAMARLARI KABARMIS HERKESI KENDINIZ GIBI SANIYORSUNUZ DUSUNUN BIR NEDEN SERVERLARIN HICBIRINDE YABANCI YOK ARTIK. HER TURLU GUVENSIZLIK HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK BIZLER TARAFINDAN YAPILIYOR. SIZ HALA BILDIGINIZ YOLDA DEVAM EDIN......
kardeşim sen manyakmısın adambelt gitmiş diyo neyin ss ini koycak olmayan belt'inmi?
ARKADASIM SENIN DUSUNCELERIN SENI BAGLAR BU 1 IKINCISI HER DUSUNDUGUNU OLE ULU ORTA SOYLEYEZMSIN BU 2 OYLE YUMUSAK YUMUSAK LAF SOKUP BU BENIM DUSUNCEM DEYIP INSANLARA HILECI DIYE CAMUR ATAMAZSIN BU 3 EGER BOYLE BISEY SOYLUYORSAN BUNU ISPATLAMAK ZORUNDASIN BU 4 DOGRU AKIL YASTA DEGIL BASTADIR AMA AKLI BASA GETIRENDE YASTIR TECRUBEDIR BUDA 5
SON OLARAK ADAM OLMAYI OREN EFENDI KONUS, GOLGE ETME BASKA IHSAN ISTEMEM SENDEN.
KO ii ce üşüttü
Evet Salı günü bi çok kişinin itemleri silindi o kişiler arasında bende varım +9 paper hp setim gitti Herkes biliyorki bi cara rollback gelirse o kişiyle alışveriş yapan herkes madur duruma düşüyor Gm'ler bu yüzden rollback atmaya ii yönden bakmıyolar..Ayrıca itemler Reel olsun veya olmasın ben bu kişinin item dupeleyeceğine inanmıyorum.Eğer öyle olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı dimi?YTL olarak almıştır bu hiçkimseyi ilgilendirmez..Son zamanlarda gb almadım diyen adama gülerim..Oyunu tam olarak oynayan ve oynmaya niyeti olanların %90 ı ytl ile item alımı yapar bunun aksini hiç kimse iddaa edemez..Ayrıca no ss no güven diyen kişilerde artık işi cıvıttılar bence bu kişiler hayatında car görmemiş ve görmek istemişler..Ayrıca bu kişiler itemleri gördükten oyunda karşılaşıp aga item pls diyen kişiler..(benim düşüncelerim bu şekilde!!!)
quote:
Orjinalden alıntı: KiLL4YoU
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
Hocam ticket atmayı dene bence..Belki bir hata falan olmuştur...
Ticket atmanın bir yarar sağlıyacağını sanmıyorum K2 network silinen itemler için hiçbirşey yapmıyor premiumun varsa ve siteyi tickede boğarsan rollback şansın olabilir
k2 zaten hıc bıs ey ıcın yardımcı olmuyor kı?
quote:
Orjinalden alıntı: AnTiQuE_TR
Evet Salı günü bi çok kişinin itemleri silindi o kişiler arasında bende varım +9 paper hp setim gitti Herkes biliyorki bi cara rollback gelirse o kişiyle alışveriş yapan herkes madur duruma düşüyor Gm'ler bu yüzden rollback atmaya ii yönden bakmıyolar..Ayrıca itemler Reel olsun veya olmasın ben bu kişinin item dupeleyeceğine inanmıyorum.Eğer öyle olsaydı bu konu bu kadar uzamazdı dimi?YTL olarak almıştır bu hiçkimseyi ilgilendirmez..Son zamanlarda gb almadım diyen adama gülerim..Oyunu tam olarak oynayan ve oynmaya niyeti olanların %90 ı ytl ile item alımı yapar bunun aksini hiç kimse iddaa edemez..Ayrıca no ss no güven diyen kişilerde artık işi cıvıttılar bence bu kişiler hayatında car görmemiş ve görmek istemişler..Ayrıca bu kişiler itemleri gördükten oyunda karşılaşıp aga item pls diyen kişiler..(benim düşüncelerim bu şekilde!!!)
ben hıc bır zaman gb almadım ıtem de almadım ytl ıle..oyuna verdıgım tek para o da ıcım gıtsede mecbur verıyorum 8.9 usd uyelık ucretı.
gel ıtem gor char gor np gor..tezın yanlıs hocam..ytl ıle ıtem alanlar cabuk yoldan char sahıbı olmak ısteyen arkadaslarımızın tercıhı..
quote:
Orjinalden alıntı: ATSINAGI
quote:
Orjinalden alıntı: AnTiQuE_TR
ben hıc bır zaman gb almadım ıtem de almadım ytl ıle..oyuna verdıgım tek para o da ıcım gıtsede mecbur verıyorum 8.9 usd uyelık ucretı.
gel ıtem gor char gor np gor..tezın yanlıs hocam..ytl ıle ıtem alanlar cabuk yoldan char sahıbı olmak ısteyen arkadaslarımızın tercıhı..
neden reklam yapıyorsun?
geçmiş olsun benimde birfost itemim kayboldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme