AZ ONCE OYUNA GIRDIM USUTMDE GLASS BELTIM YOK SILINMIS ITEM DUPE OLAYI OLMADINA GORE NEREY GITTI BU GLASS BELT BU OYUNA O KADAR YATIRIYORUZ AMA OLANA BAK ARTIK IYICE OYNANMAZ HALA GELDI BU OYUN KONUYLA ILGILI SALLAMA YORUM YERINE AKILLI BASLI YORUM YAPACAK VE BUNU NEDEN OLABILECEGINI YAZACAK ARKADASLARDAN CEVAP BEKLIYORUM. TESEKKURLER.
haha evet seni anlıoruz
Hocam ticket atmayı dene bence..Belki bir hata falan olmuştur...
Item dropp mu yoksa paraylamı almıştın buyük bir ihtimal dupe maldır o dupe yok diyeceksiniz belki önceden kalmadır veya yapabilen 1-2 kişi olsa dahi elbette dupe yapanlar var geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: 2Late4Escape
quote:
Orjinalden alıntı: 2Late4Escape
Ticket atmanın bir yarar sağlıyacağını sanmıyorum K2 network silinen itemler için hiçbirşey yapmıyor premiumun varsa ve siteyi tickede boğarsan rollback şansın olabilir
no ss no guven nerden bilelim senin oyle bi iteminm olup olmadıgını hava atmaya calısıosun ama hayatında kastıgın butun charların lvl toplamı 100 u gecmiodur eminim ss koy oyle yorumn yapalım
quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
no ss no guven nerden bilelim senin oyle bi iteminm olup olmadıgını hava atmaya calısıosun ama hayatında kastıgın butun charların lvl toplamı 100 u gecmiodur eminim ss koy oyle yorumn yapalım
quote:
Orjinalden alıntı: I_love_you_ksk
Yok artık:S:S...Bu nedir ya herşeye no ss no güven..:S:S:S
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
Artık Sıktı Bu No Ss No Güven Olayı AdamLAr Post Kasmak İçin Artık Konu Açmak Yerine Her Konuya No Ss No Güven Yazıyor.Adam ' ın İtemi Gitmiş NasıL Ss Koysun Hem AkıL Var Mantık Var.
quote:
Orijinalden alıntı: duff
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
İtemi aldıysan dupe dir çünki Dupe Wipe geldi bu gün.İtem dupesi hala var bi charın üstünde aynı ID de birden fazla item varsa kararıyo ve kullanılmıyo.Ama Diğer item başka charda yada Letterde olunca dupe item hala kullanılıo birini satıp diğerini üstüne alıolar sonra onu satıp letterden diğerini alıolar
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
quote:
alışkanlık yaptı bu laf artık bence bu lafa yasak getirilmeli
quote:
Orijinalden alıntı: duff
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: duff
FORUMA BAK YA HERKES NO SS NO GUVEN DIYO BILIYOSAN BISEY YARDIM ET BILMIYOSAN YAZMA BOSBOSUNA NO SS NO GUVEN DIYE BI DE BUTUN LWL LERINI Nİ TOPLASAN 110 U GECMIYOR DIYOSUN SANANE
SEN ON UN AVUKATIMISIN BEN BU FORUMDA KO OYNAMIOAN ADAM TANIM BE
quote:
Orijinalden alıntı: A fine day to die
İtemi aldıysan dupe dir çünki Dupe Wipe geldi bu gün.İtem dupesi hala var bi charın üstünde aynı ID de birden fazla item varsa kararıyo ve kullanılmıyo.Ama Diğer item başka charda yada Letterde olunca dupe item hala kullanılıo birini satıp diğerini üstüne alıolar sonra onu satıp letterden diğerini alıolar
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: clubthedevils
evet aynisini buyuk manes dupesinde yapmistim
bu arada bu gun dupe wipe mi geldi
insallah bizim itemlar silinmemistir :d gecen dupe wipe da letter daydi itemlar bise olmamisti neyse bakacaz
en kotu wp +1 gitmistir :P
ARKADASIM SANA NE HAVA ATACAM BENI BILEN BILIR, SERVER OLYMPIA. ISTE SENIN GIBI BEBELER YUZUNDEN, KENDINE BILE GUVENI OLMADIGI ICIN NO SS NO GUVEN DIYENLER YUZUNDEN, GECEN HAFTA 80 GB PARAMI CALAN HIRSIZLAR YUZUNDEN OYUNU BIRAKIYORUM VE CHARIMI SATIYORUM. SATIS BOLUMUNDE AYRICA TOPIC ACACAM. OYUN OYUN OLMAKTAN CIKTI HERKES KAVGA EDIYOR KUFUR EDIYOR KIMSE BUNUN SADECE BI OYUN OLDUGUNUNU FARKINDA DEGIL. ADAM SANKI GERCEK HAYATI OYUNDA YASIYOR, ANLAMIYORUM BOYLE KUCUK BEYINLERI
HALA NO SS NO GUVEN DIYEN KUCUK BEYINLER ICIN SS LER ALTTA SS LERDENDE ANLASILACAGI UZERE GLASS BELT YOK SON OLARAK NO SS NO GUVEN DIYENLERE BI SOZUM VAR. SIZLERIN KISKACLIK DAMARLARI KABARMIS HERKESI KENDINIZ GIBI SANIYORSUNUZ DUSUNUN BIR NEDEN SERVERLARIN HICBIRINDE YABANCI YOK ARTIK. HER TURLU GUVENSIZLIK HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK BIZLER TARAFINDAN YAPILIYOR. SIZ HALA BILDIGINIZ YOLDA DEVAM EDIN......
ARKADASIM SANA NE HAVA ATACAM BENI BILEN BILIR, SERVER OLYMPIA. ISTE SENIN GIBI BEBELER YUZUNDEN, KENDINE BILE GUVENI OLMADIGI ICIN NO SS NO GUVEN DIYENLER YUZUNDEN, GECEN HAFTA 80 GB PARAMI CALAN HIRSIZLAR YUZUNDEN OYUNU BIRAKIYORUM VE CHARIMI SATIYORUM. SATIS BOLUMUNDE AYRICA TOPIC ACACAM. OYUN OYUN OLMAKTAN CIKTI HERKES KAVGA EDIYOR KUFUR EDIYOR KIMSE BUNUN SADECE BI OYUN OLDUGUNUNU FARKINDA DEGIL. ADAM SANKI GERCEK HAYATI OYUNDA YASIYOR, ANLAMIYORUM BOYLE KUCUK BEYINLERI
HALA NO SS NO GUVEN DIYEN KUCUK BEYINLER ICIN SS LER ALTTA SS LERDENDE ANLASILACAGI UZERE GLASS BELT YOK SON OLARAK NO SS NO GUVEN DIYENLERE BI SOZUM VAR. SIZLERIN KISKACLIK DAMARLARI KABARMIS HERKESI KENDINIZ GIBI SANIYORSUNUZ DUSUNUN BIR NEDEN SERVERLARIN HICBIRINDE YABANCI YOK ARTIK. HER TURLU GUVENSIZLIK HIRSIZLIK DOLANDIRICILIK BIZLER TARAFINDAN YAPILIYOR. SIZ HALA BILDIGINIZ YOLDA DEVAM EDIN......
benimde +8 plate shieldim silinmiş seninkinin yanında komik bi item ama aldığım adam ucuza ve 2 tane koymuştu pazara birini ben çekmiştim sabah girdiğimde silinmiş öteki bendekinin düpeydisiymiş
quote:
Orijinalden alıntı: findikkiran69
valla geçmiş olsun yazık olmuş ben sen biliyorum
Alıntıları Göster
Peki SAtınmı Aldın Satın Aldıysan Dupe Olma İhtimali Vardır Yada Birisi senin Şifreni ögrenmiştir Fazla Dİkkat Cekemsin diye 1 itemi Almıştır Hani silindi Ayaklarına olmazmı Böyle Birşey Acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
Peki SAtınmı Aldın Satın Aldıysan Dupe Olma İhtimali Vardır Yada Birisi senin Şifreni ögrenmiştir Fazla Dİkkat Cekemsin diye 1 itemi Almıştır Hani silindi Ayaklarına olmazmı Böyle Birşey Acaba?
Alıntıları Göster
MAALESEF SATIN ALMISTIM 1 AY KADAR ONCE. AMA BU SON AYDA DUPE WIPE YAPILMISTI ZATEN O ZAMAN SILINMEDI BU ITEM. AYIRCA SIFREMI ALMALARINA IMKAN YOK. BI DIGER GUVENLIK OLARAKTA BENIM ITEMLERIMIN HEPSI KITLIDIR.
quote:
Orijinalden alıntı: _CRAWLER_
MAALESEF SATIN ALMISTIM 1 AY KADAR ONCE. AMA BU SON AYDA DUPE WIPE YAPILMISTI ZATEN O ZAMAN SILINMEDI BU ITEM. AYIRCA SIFREMI ALMALARINA IMKAN YOK. BI DIGER GUVENLIK OLARAKTA BENIM ITEMLERIMIN HEPSI KITLIDIR.
Alıntıları Göster
Adam sslerini zaten koymuştu önceden hemen bişe bulmuşsunuz NO SS NO GÜVEN
quote:
Orijinalden alıntı: HellLord_gs
Alıntıları Göster
ya k.bakma ama sen tam bir dupere benziosun o itemler emek weya reel pra ile alınmaz k.bakma sadece bir yorum bence o itemler dupe
quote:
Orijinalden alıntı: Akçalı.
quote:
FORUMA BAK YA HERKES NO SS NO GUVEN DIYO BILIYOSAN BISEY YARDIM ET BILMIYOSAN YAZMA BOSBOSUNA NO SS NO GUVEN DIYE BI DE BUTUN LWL LERINI Nİ TOPLASAN 110 U GECMIYOR DIYOSUN SANANE
Alıntıları Göster
quote:
quote:
mesela ben oynamıyorum ama kimse sana bişi kanıtlamak zorunda diil inanmıyosan ilgilnemezsin senin amacın polemik yaratıp post kasmak şuan ----------------------------- arkadaşım premium un warsa itemlarından bazılarının çalındığını söle rollback iste yada bi bardak su içicek artık