Şimdi Ara

GLAVİE & BLADE HANGİSİ?????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 32 level full str glavie bir char ı olan kişiyim çok uğraşmama rağmen benden 31 levelken 30 luk str blade i kesemedim şimdi aynı guilddeyiz adam la her pvp yaptığımızda blocklardan başın ağrıdı sizce nibiim blade'e mi döniim yoksa aynen devam mı ediyim?????

• glavieri açıkçası ben hiç sevmem odunun teki gibi duruyor ,,, bladerde estetik var ve resmen ölümsüz bir char tabi iyi bir build olursa ,, ama şunu söylemeliyim = kasmak için peygamber sabrı gerekir ama eğer ben geniş biriyim diyorsan direk blader kas derim hiç düşünmeden...

edit : pvpdede iyidir belki cogu zaman yatmazsın ve yatıramazsın ama intler gibide kaçmazsın ortalıkta efe gibi dolaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 18 Ekim 2007; 14:01:54 >
  • Ya bence blade kasması daha zevkli yatır-batır var combo var block var hem pvp de hemde kasmada çok faydalı ayrıca bende sabır da var
     GLAVİE & BLADE HANGİSİ?????

• bak item farkı ondandır glave benim görüşüm bladeden daha iyi sen garmet o armor giyiyo ise nasıl kescen hem 32 lvl de fazla yüksek sayılmaz bence glave devam et zaten seninlvl 36 açılıp 80 kadar kulanıcağın kafaya vurma sikilide açılmamış daha benim favorim glave
  • tekrar söylüyorum bence acilen blade yada int charlara yönel cunku bir süre sonra elinde koca bir odunla dolaşmaktan sıkılacaksın
  • BAK GLAVİER HAKKINDA DUZGUN KONUS NE ODUNU GLAVİERİN SKİLLERİNİ BİLMİONMU BN 64 LWLKEN PWPDE 2 TANE 64+ BLADECİYİ YATIRIYOM KONUSMA
    quote:

Orjinalden alıntı: t-R e X

glavieri açıkçası ben hiç sevmem odunun teki gibi duruyor ,,, bladerde estetik var ve resmen ölümsüz bir char tabi iyi bir build olursa ,, ama şunu söylemeliyim = kasmak için peygamber sabrı gerekir ama eğer ben geniş biriyim diyorsan direk blader kas derim hiç düşünmeden...

edit : pvpdede iyidir belki cogu zaman yatmazsın ve yatıramazsın ama intler gibide kaçmazsın ortalıkta efe gibi dolaşabilirsin
  • yapma trex benim 77 haybort sword çarım var beni hangi blade öldürebilirki ama glave öldürür blade kasmak ne kadar zzor herkez biliyor bunu lütfen (glave ) full str isen hiç okçu olmayı düşünmedinmi
  • quote:

tekrar söylüyorum bence acilen blade yada int charlara yönel cunku bir süre sonra elinde koca bir odunla dolaşmaktan sıkılacaksın

Ehehe valla ben elimdeki odunu milletin kafasına vurmaktan gayet zevk alıyorum, bence tercih meselesi PvP de ölmek dert değil benim için ama karşımdaki adamı ölmesem de öldürememek içime dert olur. di odun pavır
  • ya arkadaşlar ben sadece bir soru sordum niye bu kadar büyüttünüz glavie mi blade mi ben tartışın die sormadım soruyu

• noob blade gayet açıkmı

• ya ikisininde elindeki +5 ti
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofsilkroad

BAK GLAVİER HAKKINDA DUZGUN KONUS NE ODUNU GLAVİERİN SKİLLERİNİ BİLMİONMU BN 64 LWLKEN PWPDE 2 TANE 64+ BLADECİYİ YATIRIYOM KONUSMA
    quote:

glavieri açıkçası ben hiç sevmem odunun teki gibi duruyor ,,, bladerde estetik var ve resmen ölümsüz bir char tabi iyi bir build olursa ,, ama şunu söylemeliyim = kasmak için peygamber sabrı gerekir ama eğer ben geniş biriyim diyorsan direk blader kas derim hiç düşünmeden...

anlıyorum seni senin dersin yokmu ders çalış daha yararlı bi insan olursun

• BlaDé = SaBıR Ve aZim €Gér SenDe BunLaR Varsa BLaDé Ol..

• sarısın mı esmer mi diye soruyorsun...
    zevk meselesi hangisini daha cok begeniyorsan onu seç
  • @ermann17

İmzanı yiyim
  • EVET ARKADAŞLAR SİZİ DİNLEDİM VE GLAVİE OLARAK KALMAYA DEVAM ETTİM O ARKADAŞA (35 LEVEL KEN) 1500 VURDUM (BEN HALA 32 YİM) ÇOK ŞAŞIRDI SAOLUN BEN BİR ODUNLA DOLAŞMAKTAN MEMNUNUM YAŞASIN ODUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUN
  • o odunla napmazsın ki sen süper ben hala sıkılmıom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.