Şimdi Ara

Glavie hakkında 1 soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    silkroada yeni basladım sayılır
    1 tane glavie char actım full str fire gidiyo char
    giyim olarak ark var sro oynayan Armor giy dedi giydim
    ama kasarken gordugum glavieciler genellikle lacivert bi giyim takıyolar ya protector ya garment
    ben neden armor takıyom armor daha cok defans verıyo onlar neden onu takıyolar ben yanlıs giyim mi giyiyorum ? sorunca cvp vermediler de size sorayım dedim

• Glavie garment veya olmadı protector giymeli. Neden diye sorarsan glavieciler ztn full str oluyolar magical defansları düşük oluyor bunu biraz olsun kapatmak için garment giyerler. Armor olursan fiziksel defansın çok iyi olur ama magic vuran moblar dağıtır seni
  • bn glavie full str yim GARMENT giyiniyorum çünkü daha sağlam oluyor bnim oturduğum şehirde herkes garment almak istiyo
  • Glavie Char Str Verdiği İçin Phy Defance Vardır.
    Düşük lvl lerde Fark Etmez Armor Giymen.
    Ama Mag. Defance Almak İçi Garment Giymen Lazım.

Hayırlı Forumlar.
  • defans dengelerini koruman için garment senin için en iyi seçimdir.

ama kastığın yerdeki yaratıklar hatta oyundaki yaratıkların üyük bir çoğunluğu psh. atack yapıyorlar. arkadaşların sana bu yüzden armor giy demiştir.
  • bence 2 türlü setin olmalı phy vuran moblar için armor,mag.vuran moblar için garment giymelisin!
    pvp ve jobda garment tercihimdir ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpongeBob_ -- 27 Ocak 2008; 13:10:27 >
  • karar veremiyoarsa o zmn pro giy
  • 80 lvl farmli bir glavie char ile uzun sure oynamis birisi olarak soyleyebilirimki,
    garment yerine protector tercih edilmelidir.
    ancak duz bir protector set degil tabiki. bol mavili ve cogunlugu +5 olan bir set.
    emin ol garment set'le int'lere dayanirsin belki ama ileride str charlara karsi basin agriyacaktir.
  • üst konuya bak
    yüzbaşıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beta -- 27 Ocak 2008; 13:20:47 >
  • şimdi şöyle yap sadece lvl kasacksan armor giy lvl 30 a falan kadar 30 dan sonra garment giy hep

armor defansı daha çoktur

ama garment intcilere karşıdır pvp de falan yani...
  • pve lerde genelde fiziksel atak verdikleri için armor un fazla zararı olmaz faydası olur fakat şöle bi eksi yönü var hız konusunda çok yavaşlarsın garmente oranla.
    pve lerdede serilik önemli olduğu için yine garment.
    pvp lerde zaten faciya magic atak yapan buildler yerden kaldırmaz seni str lere karşı çok sağlam olursun.
    işin özü garment giy
  • glavieyeci zaten full str olduundan fiziksel defansı yüksek oluo magical defansı ise çok düşük oluo bu nedenle bu eksiklii biraz olsun kapatmak için garment giymeleri gerekir
  • ortalık + 8 + 9 sun kaynıyor millete hala protec giy armor giy diyorsunuz kastınız düşük levelse eyvallah ama yok 80 lvl full farmım çokta aksiyon yaparım diyorsanız garmentten şaşmayın
  • yaw glavie armor giyerse attağı pek iyi olmaz sen garment olmadı protector giy
  • Bencede Protector giy..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.