Arkadaşlar eskiden glavier build revaçtaydı sevilen önerilen bi build idi. Şimdi nedir durum?
ilerki gelecek levellarda durum ne olur bilmiyorum ama bence çin karakterlerinin avrupalı karakterlerden sonra tadı zevki kaçtı. Abartı vuruş güçlerinden dolayı pvpnin de tadı kalmadı ya yatır ya da öl baska bisi degil
Rehbere bakıyorum 100 lwl glavie rehberi yok..Glavie açmayı düşünen adam ne yapacak?
zaten bu silkroad sitesi değil ki donanım sitesi gene bazılarının olması bile mucize, bence sen google'a yaz glaive 100Lv rehber ordan bak.
Mucize??Oyunu ciddi anlamda oynayan çok fazla kişi var bu forumda uzun zamandır..90 lwl rehberini yapan arkadaşlar devamını getirmemişler 100 olamadılar mı yoksa bıraktılar mı glavier build i..
glavier benim ilk göz agrım ve hiç bi zaman da sönük bi build olarak kalmaz kullanmasını bilirsen.ama EU geldiginden beri diğer chinese charlar gibi glavie kasan da azaldı baya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme