Şimdi Ara

Global Agenda (Artık ÜCRETSİZ!) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aldiktan sonra aylik ücret ödüyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xshaon

Aldiktan sonra aylik ücret ödüyor muyuz?

quote:

P2P yani aylık ödeme yapılan üyelikle gelenler; [Temmuz ayından itibaren P2P üyelik kalktı]

İlk mesajı okusan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: xshaon

Aldiktan sonra aylik ücret ödüyor muyuz?

quote:

P2P yani aylık ödeme yapılan üyelikle gelenler; [Temmuz ayından itibaren P2P üyelik kalktı]

İlk mesajı okusan?

Tamam da nasıl yani 1 kere mi ödeyeceğiz bedava mı oldu
  • Steama üyelik olmuyor failed diyor
  • $7.49'a düştü bugüne özel. Artık almayan kalmasın şu oyunu
    http://store.steampowered.com/
  • Gerçekten güzel oyun ve bu fiyata hayatta kaçamaz.Kesinlikle alabilicek gibiyseniz hemen gidip alın durduğunuz kabahat
  • aylık ücret olayı yok dimi?
  • arkadaşlar acıl yardım edın bugun oyunu aldım ındırıyorum suan ama actıve key gırınce Invalid activation key. The key you entered may be active already or may have been entered incorrectly. Please verify that you are entering the correct value. bu cıkıyor acıl yardım lutfen :( steamden oyun ınıyor product code yazınca bu hata gelıo keyın üst tarafında da bu yazıyor (this your mutltiplayer cd key for glabal agenda.You will need to enter this key after the game has launched. write the key down or press the ''Copt to clipboard button now)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 29 Aralık 2010; 14:32:19 >
  • Hangi code dan bahsediyorsun anlamadım ama bak yapıcakların şunlar.Oyunu aldıktan sonra oyun inmeye başladığında steamden oyunların olduğu yerden global agendaya sağ tıkla. "View Game Cd Key" e tıkla sonra çıkan keyi account oluştururken kullan.Bi sorun çıkmaması lazım.
  • Forumdaki arkadaslarin bulundugu bir corp warmi ??? Exe sorununu cozdukten sonra basliyorum oyuna ... Merak ettim :D
  • yaptım sonunda sıtede sorun varmışş yarın bende aranızda olucam:D:D burdanwww.gamekeystore.net tşk ederım... arkadaşlar bu steam downloader olayını hızlandıramıyormuyuz:S 30kbs ıle ınıyor mesela blızz download gıbı hızlandırma seceneklerı yokmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 29 Aralık 2010; 16:01:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jaspersykes

Forumdaki arkadaslarin bulundugu bir corp warmi ??? Exe sorununu cozdukten sonra basliyorum oyuna ... Merak ettim :D

F2p oynayacaksan agencylere giremiyorsun.

@dellarto1919
    indirim dönemlerinde yoğunluktan hız düşüyor. geceleri ve sabah erkenden dene indirmeyi.
  • Steam'den giriş problemini hallettim.
    Farkındaysanız Global Agenda'nın forumunda bu problemi yaşayan kişilerin hepsi Türk. Steam forumunda problemle ilgili konu açtım ve gelen cevapların hepsi öyle bir problemle karşılaşmadıkları yönündeydi. Oyunu satın alan veya trial denen bütün arkadaşlarım bu problemi yaşıyordu ancak Steam istatistiklerine baktığımızda oyunu oynayanlar hâla vardı.

Sanırım yazıdan anlamışsınzıdır problem Windows'un dil seçeneğiyle ilgili. Denetim Masası'na giriyoruz > Saat, Dil ve Bölge'yi seçiyoruz > Oradan Bölge ve Dil'i seçiyoruz > Biçim'den dili İngilizce(Amerika) yapıyoruz > Oyuna giriyoruz > Dili tekrar Türkçe yapıyoruz.

Malesef her oyuna girişte bunu yapmanız gerek. Oyunun exe kodlarında Türkçe ile ilgili bir sorun olmalı. Ayarlamayı bilen varsa belki tamamen hallederiz.
  • BelieveMe nin dedıgı tarzda yaptım oyuna gırdı yanlız bu health olayı nasıl olcak lwl 5 olduk ama hp doldurma yok sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dellarto1919

BelieveMe nin dedıgı tarzda yaptım oyuna gırdı yanlız bu health olayı nasıl olcak lwl 5 olduk ama hp doldurma yok sanırım

Restore ile yapacaksın. Medicsen skillerle.
  • valla şuan lwl 6 ama hiç bir şey anlamadım gıysılerın hepsı tamıre gırmesı gerek repair kit aldık nasıl kullnılcak bılmıyoruz grup görevlerıne gırıyoruz adamlar lwl 6 sın dıye laf yapıyor sılah nerden alcaz o bellı degıl kılıcla kosturuyoz paso:D:D bır ara sılah geldı elıme kayboldu:D:D duzgun bir global agenda turkıye forumu olsa anlarızda:S solo kasmak ıstıyorum yer yok nerde kasılcak :S valla sımdıden baydı sankı oyun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellarto1919 -- 30 Aralık 2010; 23:48:43 >
  • quote:

yazımdan mı anladın? klavyem bozuk dostum ayrıca 5 sene wow 3 sene cabal onlıne oynadım ... sen tartışmamı arıyorsun? herkes düşüncesını yazabılır ayrıca burada herkesi global agendaya davet etmek yerine ilk önce talentleri veya oyunun stili , grafikler, lag olayları , savaşlar, itemler,talentlerin özellıklerı veya craft hakkında lwl kasma bunlarla ilgili bır konu sagla ... benim için önemli olan lwl kasmak rahat kasılan yerler solo veya skıll bar hakkında ve karekterler hakkında bılgı alırsam daha çabuk işi kavraya bilirim ( umarım anlamışındır )

Kusura bakma. Senin gibi 8 yıl MMO deneyimi olan agalarımızın tabeladaki "Suit & Armor" yazılarının ne demek olduğunu anlayacak kadar MMO deneyimine; (Haliyle diğer tabelalardaki)

Kaç sayfadır yazdıklarımızı yani M'ye basarak istediğin PvP, Co-op seçebileceğini okuyabilecek kadar Türkçe anlama ve okuma bilgisine;

Skill bar neye benzer, nerededir, bunu bilecek kadar MMO deneyimine (Ardından oradaki Restore'un ne demek olduğunu bilecek kadar);

Profilindeki repair simgesinin ne olduğunu görecek kadar iyi bir göze;

Şuradaki "Skill point" yazısının ne demek olduğunu bilecek kadar MMO deneyimine;

Oradaki NPC'den sonra açılan Talent tablosundaki "Pet Range", "Pet Health" gibi terimlerin ne demek olduğunu bilecek kadar MMO terim bilgisine;

sahip olacağını sanmıştım yanılmışım kusura bakma özür dilerim.

Ha ben bunları nerden bulacaktım mı diyorsun? Her MMO'da olduğu gibi başlangıçtaki questleri takip etseydin onlar sana herşeyi tutorial olarak öğretiyordu zaten.
    Yine anlamadığın olursa sor he. Sonuçta 8 yıldır MMO oyuncusuymuşsun.

• Tmam haklısınız oyun basit orası bir gerçek ama insan ilk basladığında bazı seyleri bilipte baslarsa daha faydalı olur benim düşüncem.Ama sonuçta zaten zamanla kısa sürede neyin ne olduğunu öğreniyor insan.Ben kendim öğrendim herşeyini.Biri anlatsa daha kısa sürede öğrenirsin ama solo olarakta zor bisey değil yani çözülmücek gibi değil.
  • quote:

dogru dıyorsun oyunu sildim zaten bana göre degil oyunda hiç bir etkınlık yok siz takılın bence yeni başlıyan arkadaşlar için sçylemek istiyorum vasat bir oyun .. bunun yerine genesis a.d takılın o kat kat iyi .. ben milleti inandırmaya çalışmıyorum benım sattıgım karekterlerim ve cevremdekı türk veya yabancı arkadaslar beni tanır ben kımseye bir şey kanıtlamak zorunda degılım.. ama sen daha 92 dogumlusun bence ders çalış bırak bu işleri .. wow oynamayan kaldımı diyorsun kaç kişi aylık ücret verebilir 14 dolar wow .. sen zaten oynamaya çalışma senın kafan basmaz ordaki meslek veya craft ,talent ,boss taktıklerı ,arena olaylarına
    ,

14 dolar büyük para mı da "kaç kişi oynayabilir" diyorsun? Daha oyunda bir AvA veya PvP'yi bırak co-op missiona bile katıl(a)mamışsın, oyunda etkinlik yok diyorsun ya
    Daha bu kadar basit sistemli oyunu çözemiyorsun ama lafa gelince "wowdaki sisteme kafan basmaz" he? Senin iyi basmış o zaman ne diyelim 'aga'

• quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

dogru dıyorsun oyunu sildim zaten bana göre degil oyunda hiç bir etkınlık yok siz takılın bence yeni başlıyan arkadaşlar için sçylemek istiyorum vasat bir oyun .. bunun yerine genesis a.d takılın o kat kat iyi .. ben milleti inandırmaya çalışmıyorum benım sattıgım karekterlerim ve cevremdekı türk veya yabancı arkadaslar beni tanır ben kımseye bir şey kanıtlamak zorunda degılım.. ama sen daha 92 dogumlusun bence ders çalış bırak bu işleri .. wow oynamayan kaldımı diyorsun kaç kişi aylık ücret verebilir 14 dolar wow .. sen zaten oynamaya çalışma senın kafan basmaz ordaki meslek veya craft ,talent ,boss taktıklerı ,arena olaylarına
    ,

14 dolar büyük para mı da "kaç kişi oynayabilir" diyorsun? Daha oyunda bir AvA veya PvP'yi bırak co-op missiona bile katıl(a)mamışsın, oyunda etkinlik yok diyorsun ya
    Daha bu kadar basit sistemli oyunu çözemiyorsun ama lafa gelince "wowdaki sisteme kafan basmaz" he? Senin iyi basmış o zaman ne diyelim 'aga'

SANA BEN lego alcam baba sultan 14 dolarla iş bıtmıyor:D:D bızım zamanımızda tbc paketlerı 70 ıle 110 lıra arasıydı lıch kıng paketı 90 lıraydı sımdı cata paketi çıktı bunların hepsını almak zorundasın oyun sana yaklasık zaten 160 küsür liraya gelıyor anlatmak ıstedıgım buydu ama sen özurlu oldugun ıcın:D:D kafan basmıyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.