Şimdi Ara

Global Agenda (Artık ÜCRETSİZ!) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
256
Cevap
0
Favori
16.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://store.steampowered.com/app/17020/

Steam'de $14.99'a düşmüş. Artık almayan kalmasın arkadaş şu oyunu ya
  • valla az kaldı son %20 umarım ekran kartım sorun cıkarmaz ve kredı kartımı dun gece ıptal ettırdım sureklı bır fıyatsa alırım trıalden sonra bı yolunu bulup:)
  • Beyler Config Dosyası Nerde Pencere Boyutunu Elle Ayarlamam Lazım
  • C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\global agenda live\tggame\Config
  • girenlerin sayısı baya arttı arkadaşlar agency kuruyorum oyuna girenler agency centerden basvursunlar butun turkler alınacak.Agency ismi Turk tur.
  • Yarım saat once girdim bi denedim oyun gayet guzel ama solo oynayınca pek sarıcakmıs gıbı gelmıyor. Tekrar gırdıgımde agencye basvururum 15 ten sonra guzel ortam olursada satın alırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreslmn
    Yarım saat once girdim bi denedim oyun gayet guzel ama solo oynayınca pek sarıcakmıs gıbı gelmıyor. Tekrar gırdıgımde agencye basvururum 15 ten sonra guzel ortam olursada satın alırım

Open world(col) olarak kasmamani oneririm. Co op missionlar daha zevkli.
  • son sayfayı okudum arkadaslar bende aktıf olarak satın alıp baslayabılırım akfıf oynayanlar varsa benı mns e eklerse sevınırım hem bılgı alırım hem bı kac sey sorarım

aksu.caner@hotmail.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

http://store.steampowered.com/app/17020/

Steam'de $14.99'a düşmüş. Artık almayan kalmasın arkadaş şu oyunu ya

Kredi kartım olsa direk alacağım işe bak

Steamde bu sıralar baya indirim var yılbaşına özel kaçırmayın derim bir de alabilsem

• suan downloadı bitti aksamada satın alacagım ama merak ettiğim bir sey var denildigi gibi lvl 50 sınırı var lvl atlamak ne gibi + lar kazandırıyor bize yani yeni armor silah skill vs vs gibimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cezaaka

suan downloadı bitti aksamada satın alacagım ama merak ettiğim bir sey var denildigi gibi lvl 50 sınırı var lvl atlamak ne gibi + lar kazandırıyor bize yani yeni armor silah skill vs vs gibimi ?

Oyunda skill yok gibi birşey. Yani skilleriniz, alacağınız eşyalardan ibaret. Level kazanma silah + armor kazandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orijinalden alıntı: cezaaka

suan downloadı bitti aksamada satın alacagım ama merak ettiğim bir sey var denildigi gibi lvl 50 sınırı var lvl atlamak ne gibi + lar kazandırıyor bize yani yeni armor silah skill vs vs gibimi ?

Oyunda skill yok gibi birşey. Yani skilleriniz, alacağınız eşyalardan ibaret. Level kazanma silah + armor kazandırıyor.

cevap için teşekkür ederim tam kurulumu yaptım ve sanırım 7.64 gb patch cekeCek pff :D
  • 33 lvl de skill puanı full oluyor.
  • Agencye giricem ama su sıralar bır forum hazırlıyorum sureklı rehber yazmam gerekıyor:)
    Ayrıca ekran kartımda sorun cıkarıyor aranızda oyunu hıc kasmadan full ayarlarda 60 fpsnın ustunde oynayan varmı?
    Varsa sistem özelliklerini yazabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Easx -- 21 Aralık 2010; 17:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beates

33 lvl de skill puanı full oluyor.

Pardon talent meselesini unutmuşum.
    Ama gerçi onlar da skill değil yani.
  • banka kartıyla alabiliyomuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

banka kartıyla alabiliyomuyuz?

Bankamatik ise olmaz.Kredi kartı olması lazım.
  • Bildiğim kadarı ile sadece kredi kartı kardeş
  • Bankaya göre değişiyor arkadaşlar işbankasından ben bı kac kez oyunlar ıcın alısverıs yapmıstım hatırladıgım kadarıyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

banka kartıyla alabiliyomuyuz?

Steam'den alınmıyor ama Global Agenda store'dan alınabilir belki.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.