Şimdi Ara

GLOBAL ELITE HESAP ALIRKEN DIKKAT EDIN.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Türkiye'de birçok hile kullanan arkadaş global elite - supreme master account satışına başladı. Bunlardan birçoğunun hileci olduğunu biliyoruz. Lütfen Yüksek rütbeli hesap alırken hesabın ; kaç yıllık olduğuna , kaç saat oynandığına , kaç win bulunduğuna ve hesabı satan arkadaşlara dikkat ediniz. Yüksek rütbeye kadar çıkmanın ne kadar zorlu bir aşama olduğunu hepimiz biliyoruz peki bu zorlu aşamadan geçtikten sonra hesabını niye satasın ki. Tabiki paraya ihtiyacı olup elinin , bileğinin emeğiyle kasıp , o hesabı satan arkadaşlara değil sözüm. Hile kullanıp birçok hesabı yüksek ranka getirip bu hesapları satmaya çalışan arkadaşlara. Lütfen dikkat ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menarez -- 7 Şubat 2015; 13:36:05 >

• Hocam zaten bana kalirsa, birinden hesap almayi veya kendi hesabini birine boostlattirmayi tasvip etmiyorum. Herkes kendi emegiyle bir yerlere gelmelidir, gelemezse bile Global Elite veya Supreme Elit Master tarzi bir hesap almasinin anlami yoktur. Kendi basina o rutbelere gelemiyorsa yeni aldigi hesaptada alt rutbelere dusecektir ki parasinada yazik olacaktir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuda dikkat edilmesi gerekiyor fakat kimse global main 3000 saatlik hesabını satmak zorunda değil 500 civarı saatlik olup global olan samak üzere aldığım hesaplarım var ortalama 60 maçta LEM'den sonra premade girilerek biraz da şansın yardımı ile kolayca gerçekleşen bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

Bu konuda dikkat edilmesi gerekiyor fakat kimse global main 3000 saatlik hesabını satmak zorunda değil 500 civarı saatlik olup global olan samak üzere aldığım hesaplarım var ortalama 60 maçta LEM'den sonra premade girilerek biraz da şansın yardımı ile kolayca gerçekleşen bir olay.

global olmak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Bu konuda dikkat edilmesi gerekiyor fakat kimse global main 3000 saatlik hesabını satmak zorunda değil 500 civarı saatlik olup global olan samak üzere aldığım hesaplarım var ortalama 60 maçta LEM'den sonra premade girilerek biraz da şansın yardımı ile kolayca gerçekleşen bir olay.

global olmak mı?

Evet kardeşim aynen öyle çok büyütmeyin bunu global olmak demek çok iyi olmak demek değildir al iki tanesini satıyorum şu an konusunu da açtım daha önce sattım satmaya da devam ediyorum. 10 maç sonunda LE-LEM olan tonla kişi var zaten bu forumda bile. Siz de 8-10 hatta daha fazla süredir(en son 14 yıldır 1.5'ten beri oynayan bir abimiz ile tanıştım) bu oyunu oynuyorsanız bir süre sonra çok büyük bir olay değil global olmak.

• The_North_Face kullanıcısına yanıt
    valla hocam cıktıgından beridir oynuyorum global rütbesini görmüş değilim. olan arkadaslarım var 5 kişi takım giriyolar ki ülkenin en iyi oyuncuları o cocuklar bile zorluk cekiyor global olmak için.ya da bende sorun var ya da cok hile denk geliyor karşıma. en son suprem oldugumda 4 mac kazanmıştım sonra hileler baltaladı. yani bence hilesiz cooook zor istisnalar hariç.ayrıca yanlış anlama beni sakın.
  • Dostum global olmak okadar kolay birşey değil. Nasıl değil rakibe hile geliyor rank atlamakta zorlanıyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

valla hocam cıktıgından beridir oynuyorum global rütbesini görmüş değilim. olan arkadaslarım var 5 kişi takım giriyolar ki ülkenin en iyi oyuncuları o cocuklar bile zorluk cekiyor global olmak için.ya da bende sorun var ya da cok hile denk geliyor karşıma. en son suprem oldugumda 4 mac kazanmıştım sonra hileler baltaladı. yani bence hilesiz cooook zor istisnalar hariç.ayrıca yanlış anlama beni sakın.

Yok ne yanlış anlayacağım oyun çıktığından beri dediğin 2 yıldır 1.6 geçmişi olmayan birinin bu olayı kavraması zor hemencecik tabiki hatta sana şöyle söyliyeyim eğer 1.6 competitve geçmişin yoksa ve sadece GO'da başlayıp supreme olup rütbede tutunabiliyorsan ne ala. Bu iyi bir başarıdır.

Kaldi ki global'e çıkmak değil globalde kalmak zor fakat yaptığımız belli hareketler var boost için.

1-) LEM'e kadar soloq getiriyorum sonrasında ise solo çıkamıyorum o noktada premade lazım en az 3 kişi bunlarda iyi oyunculardan oluşacak.
    2-) LEM'den sonra sadece mirage oynuyoruz bunun sebebi iki haritada şansa yer yok eğer karşına karma gelirse ve sen 4-5 kişi girip sistemli oynarsan özellikle mirage'da maç kaybetmezsin. T'de başlarsak ne ala zaten taktik ile oynarız karşıdaki adamlar karma ct olarak avantaj onlarda fakat taktiklerle oynarsan (ki burda dikkatini çekeyim çok ciddi taktikler değil bunlar mesela dün bu işe çok daha emek vermiş bir abi ile konuştum bildikleri benim bildiklerimin 10 katıdır heralde strateji olarak).
    3-) Son çare vardır baktık yeniliyoruz boostladığımız hesaba fragde birinci oalcak şekilde ayarlıyoruz böylece standart elo sistemi olarak yenildiğin maçta 1. olmuş oluyor hesap ve rank düşmüyor ya da uğradığı zarar daha az oluyor.

Buna ek olarak belirttiğim gibi global'a çıkarsın ama orada kalmak zor bu hesaplar global olduğu anda satışa çıkıyor üstüne bir maç daha oynamıyoruz.

Rakibe hile gelirse yapacak bişey yok bu da dediğim şans noktası.

Edit: Bunun yanında işi bu olan adamlar var forumlarda görürsünüz yani talep var forumlarda bu hesap ve boost işine. Aynı lol'de olduğu gibi elobost bir sektör oluşturmuş durumda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 7 Şubat 2015; 18:32:06 >

• 10 maçta lem oluyorum sıkıntı yok global hesabımda var fakat zor çıkılıyor globale hile geliyor sürekli anlatamadık sanırım dostum. hile geldiği için globale çıkılması zor hile boostlayıp hesap satan arkadaşlar var. okadar hileci ile mücadele verip globale çıkıp 100tl satmaya değmez bile ama alırsın hile 31 maçta global yaparsın satarsın 50 tane account
  • LEM derken kardeşim

@The_North_Face
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahiNN1

LEM derken kardeşim

@The_North_Face

Legendary Eagle Master müdür çift kartal.
  • quote:

quote:

LEM derken kardeşim

@The_North_Face

hiç kısaltma kullanmamıştım o rütbeyi ondan :) valla benim real bir takımım olsa çok rahat çıkıcam Supreme'e global'e de düzenli girdiğim kişiler yok.. Solo girince gelen troll'lerden bıktım usandım zaten :)

bu arada aşağıdaki konuma bir bakarmısın belki çözümünü biliyorsundur

http://forum.donanimhaber.com/m_102195092/tm.htm

• quote:

quote:

quote:

LEM derken kardeşim

@The_North_Face

hiç kısaltma kullanmamıştım o rütbeyi ondan :) valla benim real bir takımım olsa çok rahat çıkıcam Supreme'e global'e de düzenli girdiğim kişiler yok.. Solo girince gelen troll'lerden bıktım usandım zaten :)

Supreme, Global için sabit takım ya da arkadaş şart fakat listemde solo Supreme, Global arası gidip gelen bir arkadaşım var nasıl yapıyor bilmiyorum iyi oyuncu ama adam 1200 saattir oynuyor ne ban yedi ne bişey çok da muhabbete girmedim uzaktan tanıyorum bir maç sırasında denk gelmiştik ama yapan yapıyor.

Sorunun çözümü bende bir dönem sadece bazı maplerde olmuştu mesela training_aim_csgo, aim_map gibi maplerde çözümünü bulamadım. Sende competitive'de de bunu yapıyorsa seçenekler sınırlı:
    1-)Dosya doğrulama
    2-)Oyunu yeniden yükleme
    3-)Format

Oyunu yeniden yüklerce revo, cleaner tarzı programlar kullanmalısın eğer format atmıyacaksan. Eğer çok cıvcıvlı rate ayarları içeren bir config kullanıyorsan o da sorun çıkartabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

LEM derken kardeşim

@The_North_Face

Supreme, Global için sabit takım ya da arkadaş şart fakat listemde solo Supreme, Global arası gidip gelen bir arkadaşım var nasıl yapıyor bilmiyorum iyi oyuncu ama adam 1200 saattir oynuyor ne ban yedi ne bişey çok da muhabbete girmedim uzaktan tanıyorum bir maç sırasında denk gelmiştik ama yapan yapıyor.

Sorunun çözümü bende bir dönem sadece bazı maplerde olmuştu mesela training_aim_csgo, aim_map gibi maplerde çözümünü bulamadım. Sende competitive'de de bunu yapıyorsa seçenekler sınırlı:
    1-)Dosya doğrulama
    2-)Oyunu yeniden yükleme
    3-)Format

Oyunu yeniden yüklerce revo, cleaner tarzı programlar kullanmalısın eğer format atmıyacaksan. Eğer çok cıvcıvlı rate ayarları içeren bir config kullanıyorsan o da sorun çıkartabilir.

ilk 2 sini denedim geriye bir format kaldı onuda pek yapmak istemiyorum açıkcası.. oyunun güncellemesini bekledim belki düzelir diye geçen güncelleme geldi hala aynı Competitive server'larda hepsinde aynı sorun var cfg desen yok :) birdaha tekrar yükleyeyim bahsettiğin cleaner programıyla olmadı son çare format

• menarez M kullanıcısına yanıt
    bahsettigim hesap da trade banli. neyse, sana da gecmis olsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.