Şimdi Ara

GLOBAL ELİTE item bıçak key anahtar satışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar İstanbul'da oturuyorum. Güven açısından neden ben derseniz 1999 senesinden beri counter strike'ı bırakamadık oynuyoruz ve tutkunuyuz :) Yüzlerce lan game turnuvası ve internet turnuvalarına katılmışlığım var ve bu camiiada tanınan biriyim ve para için adımı kirletme lüksüm yok. Profilimden benimle alışveriş yapan arkdaşların yorumlarını (yerli,yabancı) görebilir ve soru sorabilirsiniz. Herşeyim açıktır, arkdaş listeme envanterime bakabilir arkdaş olarak ekleyebilirsiniz.

STOCK: 900 KEY + 5 BIÇAK (1000 TL ÜSTÜ) ve Fazlası

Steam Market üzerindeki herhangi bir itemi fiyatının %15 - % 20 indirimle satıyorum. İstediğiniz herşeyi envanterimde yoksa bile sizin için alabilirm ve satışını yapabilirm.
    Bir adet cs go key fiyatı 6 tl dir. ( 5 küsür tl'ye satan var sen niye bu fiyattan satıyorsun diyen arkdaşlarım lütfen gidin onlardan alın... canı yanan okadar çok insan var ki sonra gelip benden aldılar )
    İstanbul içi elden satış imkanı vardır ve isteyen banka hesap numarama havale yaptıktan sonra ürün teslim edilir.
    Ben bıçak alıcam fakat ne alacağıma karar veremiyorum diyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirim. İki senedir takasla uğraşıyorum ve hangi bıçak popüler ve takasda nasıl kar elde edilir bunu sizinle paylaşabilirim.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198067964999 Steam Profilim (tek profilimdir).

Üç beş kuruş ucuza alacağım diye tanınmadık insanlardan alışveriş yapmayın, iyice araştırın, güvenilir referanslı insanlarla alışveriş yapmanızı öneririm çünkü çok fazla canı yanan insan var...

Aşağıda profilimden bir görüntü:
     GLOBAL ELİTE item bıçak key anahtar satışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umutkara86 -- 11 Mayıs 2016; 11:43:29 >

• pub'larda görüyorduk senı dostum artık yoksun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoseMaria28

pub'larda görüyorduk senı dostum artık yoksun :)

vaktim olmuyor pek dostum ya akşam gelince de maç atıyoruz genelde :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutkara86

quote:

Orijinalden alıntı: JoseMaria28

pub'larda görüyorduk senı dostum artık yoksun :)

vaktim olmuyor pek dostum ya akşam gelince de maç atıyoruz genelde :)

Alıntıları Göster
    güncel
  • umutkara86 kullanıcısına yanıt
    Umud bayağı zamandır tanıyorum, her ne kadar uzun zamandır görüşmesekte kendisine vekilim. Güvenilir ve dürüst bir arkadaştır. Satışlarında başarılar dilerim ve bol kazançlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsh

Umud bayağı zamandır tanıyorum, her ne kadar uzun zamandır görüşmesekte kendisine vekilim. Güvenilir ve dürüst bir arkadaştır. Satışlarında başarılar dilerim ve bol kazançlar

eyv kardeşim bende seni göremiyorum ne zamandır. Teşekkür ederim güzel yorumun için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smsh

Arkadaştan bıçak satın aldım, sağolsun kendisi çok ilgili, dürüst ve güvenilir bir arkadaş, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angél

Arkadaştan bıçak satın aldım, sağolsun kendisi çok ilgili, dürüst ve güvenilir bir arkadaş, rahatlıkla alışveriş yapabilirsiniz

güvenilir alıcı olunca problem kalmıyor ;) iyi günlerde kullan kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Angél

güvenilir alıcı olunca problem kalmıyor ;) iyi günlerde kullan kardeşim

Alıntıları Göster
    güncel..

• quote:

güncel..

Alıntıları Göster
    güncel..
  • quote:

güncel..

Alıntıları Göster
    güncell.
  • quote:

güncell.

Alıntıları Göster
    güncell
  • quote:

güncell

Alıntıları Göster
    güncell
  • quote:

güncell

Alıntıları Göster
    Umut abi adamın dibi çok ilgilendi allah razı olsun kesinlikle hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BunnyFooFoo

Umut abi adamın dibi çok ilgilendi allah razı olsun kesinlikle hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.

güzel günlerde kullan kardeşim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BunnyFooFoo

güzel günlerde kullan kardeşim

Alıntıları Göster
    güncel
  • PM Atıldı.
  • Key yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Numan KILINÇOĞLU

Key yok

key var problem yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: JacquesC

PM Atıldı.

quote:

Orijinalden alıntı: Numan KILINÇOĞLU

Key yok

cevaplandı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.