Şimdi Ara

GLOBAL ELİTE item bıçak key anahtar satışı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkdaşlar İstanbul'da oturuyorum. Güven açısından neden ben derseniz 1999 senesinden beri counter strike'ı bırakamadık oynuyoruz ve tutkunuyuz :) Yüzlerce lan game turnuvası ve internet turnuvalarına katılmışlığım var ve bu camiiada tanınan biriyim ve para için adımı kirletme lüksüm yok. Profilimden benimle alışveriş yapan arkdaşların yorumlarını (yerli,yabancı) görebilir ve soru sorabilirsiniz. Herşeyim açıktır, arkdaş listeme envanterime bakabilir arkdaş olarak ekleyebilirsiniz.

STOCK: 900 KEY + 5 BIÇAK (1000 TL ÜSTÜ) ve Fazlası

Steam Market üzerindeki herhangi bir itemi fiyatının %15 - % 20 indirimle satıyorum. İstediğiniz herşeyi envanterimde yoksa bile sizin için alabilirm ve satışını yapabilirm.
    Bir adet cs go key fiyatı 6 tl dir. ( 5 tl'ye satan var sen niye bu fiyattan satıyorsun diyen arkdaşlarım lütfen gidin onlardan alın... canı yanan okadar çok insan var ki sonra gelip benden aldılar )
    İstanbul içi elden satış imkanı vardır ve isteyen banka hesap numarama havale yaptıktan sonra ürün teslim edilir.
    Ben bıçak alıcam fakat ne alacağıma karar veremiyorum diyorsanız bu konuda size yardımcı olabilirim. İki senedir takasla uğraşıyorum ve hangi bıçak popüler ve takasda nasıl kar elde edilir bunu sizinle paylaşabilirim.
    http://steamcommunity.com/profiles/76561198067964999 Steam Profilim (tek profilimdir).

Üç beş kuruş ucuza alacağım diye tanınmadık insanlardan alışveriş yapmayın, iyice araştırın, güvenilir referanslı insanlarla alışveriş yapmanızı öneririm çünkü çok fazla canı yanan insan var...

Aşağıda profilimden bir görüntü:
     GLOBAL ELİTE item bıçak key anahtar satışı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.