Şimdi Ara

Global Mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • midgard'a girdik piyasa bi otursun millet gelmeye başlasın konuyu yukarda tutalım herkez görsün herkez gelsin başlıycağız
  • Tamam ben de açtım şimdi kasıyorum 3 level

Nick : WoMeNiZeR
  • yaw daha kasmayin, hepimiz beraber giricez
    daha wcoin cart curt alicaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

yaw daha kasmayin, hepimiz beraber giricez
    daha wcoin cart curt alicaz

aynen öyle . ..
  • Gördüğünüze özelden mesaj atın da server'e gelsin madem :D ayrıca bizim Eskişehir'de Global'le ilgili en ufak bir şey satan bi yer yok. Nasıl alcaz ?
  • paypal ile yatircaz parayi globale, onlarda bize wcoin vericek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

paypal ile yatircaz parayi globale, onlarda bize wcoin vericek.

ben de paypal da yok :D :D
  • buluruz bbi yolunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rust

midgardta eminmisin ? yeni acc aldım yeni character açtım ama göremedim ben bişey :D

aga ben benim yeni accountla midgarda girdim ve bana ring+pet verdi 7 gün, sen yanlis baktin herhalde.

X bas sag tarafta Skeleton Pet 7 Days
    Skeleton Ring 7 Days

yaziyor.
  • karar verdim Hellheim baslicam beyler, en dolu server orasi :)
  • Arkadaşlar sizinle globalde oynamak isterdim gerçekten yeter artık Ancak işlerimin yogunlugundan dolayı mümkün değil su an için.. Kararsız olan arkadaslar varsa hiç düşünmeden başlasın derim global can'dır ayık olalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

Arkadaşlar sizinle globalde oynamak isterdim gerçekten yeter artık Ancak işlerimin yogunlugundan dolayı mümkün değil su an için.. Kararsız olan arkadaslar varsa hiç düşünmeden başlasın derim global can'dır ayık olalım

Sen daha can'sın kankim :D
  • arkadaslar bende arkadasimla baslamayı dusunuyorum dun indirdim oyunu ancak bu skeleton king olayını falan ogrendim benim sormak istedigim bu alacaginiz seyler sadece exp icin aldıgınız itemlermi yani sadece hızlı lv atlamak icinmi yoksa ilerde size baska yararlarıda olacak ve parayla satılan itemler almamız gerekecekmi baslarsak yani biz zaman gecsin diye oynuyacagimiz icin para harcamayı pek dusunmuyoruzki wow pre-paidlerimizin hala 2 aylık zamanları varken boyle bir karar aldık cunku mu online candır :) nostalji olsun diye. dedigim gibi para harcanmadanda (uzun sürecegini biliyorum) harcayanlar gibi karakter yapılandırma olayı varmı yoksa kesinlikle almamız gereken ve bu bize bir avantaj saglayacak dediginiz esyalar varmı?(bu arada midgradtta yeni karakter actim ismi :Eolos eklerseniz sevinirim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HoLyMasteR -- 8 Nisan 2012; 13:43:09 >
  • biz süreli item alicaz sadece gold channel ticket ve seal bu itemler süreli itemdir, ve 1, 3 7 yada 30 gün sonra kaybolur .

aldigimiz itemler sadece exp arttirmak icindir.
  • anladım yani sadece hızlı lv kasmak icin yapılan birsey bu peki bu gold channel olayı nedir tam olarak yani oda belli bir sure icinmi yoksa 1 kere alındıktan sonra istenildigi kadar kullanılıyormu( bu arada biliyorum cok soru soruyorum ama dedigim gibi hem oynamak isteyip hemde diablo gelecegi icin para harcamamak istiyorum:) )
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoLyMasteR

anladım yani sadece hızlı lv kasmak icin yapılan birsey bu peki bu gold channel olayı nedir tam olarak yani oda belli bir sure icinmi yoksa 1 kere alındıktan sonra istenildigi kadar kullanılıyormu( bu arada biliyorum cok soru soruyorum ama dedigim gibi hem oynamak isteyip hemde diablo gelecegi icin para harcamamak istiyorum:) )

Gold channel ticket ı vardır. O ticketlar günlük haftalık ve aylık olarak 3 e ayrılıyor. Şu ara bir kampanya yapmışlar 3 aylık gold channel ticket. Ekonomik paket gibi daha uygun fiyatı. Gold channel larda xp 3 kat daha fazladır. Yaratıkların sana vuruş gücü biraz daha zayıftır. Ara eventlar ( chaos castle, devil square vs. ) daha fazladır. Birde son birşey duydum ama henüz denemedim; Her ana haritaların kapı çıkışlarında bulunan buff ( def + atak ) verici ELf soldierlar 400 lvl a kadar buff verecekmiş. Daha önce 180 miydi 200 müydü öle bir şeydi. Bunlar gold channel ın avantajları.

• Arkadaşlar midgardda bende başladım nick 0Lampard0 . Yalnız oyun çok ama çok zor geldi :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrLampard

Arkadaşlar midgardda bende başladım nick 0Lampard0 . Yalnız oyun çok ama çok zor geldi :(

• Yanlis baslarsan öyle olur tabikide 5 kisilil pt ile baslicaksin lvl 1 den 400 e Kadar yoksa bisey yapamazsin:)
  • Ben de midgardda başlayacam kimler var?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.