Şimdi Ara

Global Mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeter artik beyler, Global Mu basliyorum, ekip kurup biraz para ödeyip wcoin almamiz gerekicek ama güzel olucak, su an kampanya var yeni account alana 7 gün skeletpn pet+ring 7 gün bedava. yanina bi seal + gold channel ticket aldik mi tmm dir.

hangi serverda baslicagimi bilmiyorum, hepimiz beraber karar verip girmemizi isterim.

• çok haklısın batucum bana uyar bi yola girersek bana uyar ben her türlü giderim inşallah bi ekip olarak başlayabiliriz. Hangi serverda başlıcağımıza karar verelimde önce ama :)
  • Bu konuya her gün mesaj yazılsın da yukarılarda kalsın. Toplanmamız ve karar vermemiz birkaç günü bulur. Madem çoğunluk olarak Mu oynanılcak o zaman en mantıklısı global mu olur. Bana her server uyar önemli olan ortam :)
  • bende öyle düşünüyorum :) şuan download ettim eski üyeliğim varmış mailleri karıştırırken gördüm neyim var neyim yok hiç bilmiyorum belkide boş karakterdir :) şimdi girip biraz ortama alışıcam :) toplandığımız zaman 0'dan kasmaya başlarız :)
  • Valhala diyelim olurmu? hepiniz account alin, oyuna girin ve char olusturun.

benim wcoin alicagim kesin, 100coin = 1 dollar
    500 coin alip lvl 1 de RF acicam
    bide 36 dolarlik coin alicam = 3,6k
    öylece gold channel ticketimiz ( daha fazla exp ) olcak ve seal alicaz.

herkesin almasini tercih ederim, fazla bi miktar da degil :)
  • vallaha boka sarmış diyorlar ? herkeze +14 setler ring ler felan verilmiş diye duydum ben ama ??
  • Ozaman midgard olsun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GM 20 PRO DAKİ BÜYÜK HATA
    7 ay önce açıldı
    Türkiye'de var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam :)
  • cuRs3d online :P
  • bu skeleton ring pet felan nerden alıcaz onları batu ?
  • yeni accoun alicaksin, oyuna gireceksin X bastinmi orda skeleton pet+ring 7 gün verilmis oluyor ):) USE bastinmi kullanmis oluyoruz
  • midgardta eminmisin ? yeni acc aldım yeni character açtım ama göremedim ben bişey :D
  • hmm ozaman sadece Valhala icin gecerli sanirim ...
  • tmm teşekkürler
  • Fuck :D ozaman skeleton+Ring de alcaz :S 50 dolari gecer ^^
  • hahhaahha hayırlısı olsn kardşmm :D
  • hacı questler çok önemli varya :D deli gibi exp kasıosun questlerle :D
  • biliyorum ^^
  • Hangi serverde başlıyoruz şimdi ? Başlayayım tekrardan bende :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.