Şimdi Ara

GLOBAL MU BİLMENİZ GEREKENLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TEKRAR TEKRAR KUSURA BAKMAYIN KONUYU BURAYA BASTAN ACMAM GEREKTİ.İNANILMAZ COK SORU GELİYOR HEPSİNE YETİSEMİYORUM.BU YAZDIKLARIMI OKUYUP ONDAN SONRA AKLINZIDA BİRŞEY KALIRSA TEKRAR SORABILIRSINIZ.OYUNDA KESINLIKLE BENI BULUN GUILD ICIN.

Arkadaşlar oyundaki Türk arkadaşlarımla ilgilenmekten forumlara bakamadım.Bazı arkadaşlar sitem etmişler bana özür dilerim.Dikkat ettiyseniz nickimi bıraktım oraya.GODL1KE ekleyin bu nicki.şimdi çoğu oynayan seal işlerini bilmediği için anlatmam herşeyine yardımcı olmam cok uzun sürüyor.O yüzden forumlardaki mesajlara bakamadım.Buraya yapacağınız herşeyi söyleyeceğim rahat bir şekilde oyunu oynayabilirsiniz.

1 - Arkadaşlar yeni accont açın.30 mayısdan sonraki accontlara 50 60 dolara alacağınız seal vb seyleri belesten veriyorlar.{yeni serwer icin gecerli
    2 - Bunu yapmayı unutmayın.globalin sitesinde üye yerinize girdikten sonra update 700 diye birşey var oraya tıklayın.En altta tarih gibi birşey var.Mesala haziran 1 , 2 , 3 ,4 ,5 bugün hangi gündeyse accontunuzla giriş yaptıkdan sonra ordam daily reward diye birşey var ona tıklayınca stamp yapmış oluyorsunuz.ve size bir çok hediye veriyor.25 gün boyunca tek tek yapınca 25günün sonunda 7 günlük gold kanal , wizard ring ,skeletn ring gibi şeyler veriyor.Günlük ödülü ise 1 günlük wizard ring , gm box , 1 günluk speed +3 hp recli kolye , hp pot ilk gün icin 1 gunluk gold kanal fln.
    3 - 150 lvle geldiginiz zaman yine sitedeki uptade 700 yazan yerden 150 lvl odulune tıklıyorsunuz reward yazan yere ve size 7 günlük kasmanız rahat olsun diye ancient opt li full set veriyorlar.bu setin toplam kullanım saati tam 7 güne denk geliyor ve bu set sizi akıl almaz şekilde lvl atlamanıza yardımcı olacak.ayrıca yanındada 7 günlük gold kanal hediye veriyor.
    4 - 250 lvl olunca , 250 lvl ödülüne tıkladıgınızda 15 günlük gold kanal ve red fenrir hediye veriyorlar.
    5 - Yeni server oldugu icin yeni acılan accontlarda 7 günlük skeletion pet , 7 günlük skeletion ring , 7 günlük seal of wealth veriyorlar.Ayrıca 7 günlük defans ve 7 günlük attack power gibi seal veriyorlar.
    6 - Ayrıca yeni bir castle siege gibi savaş mapi eklendi.Burayı kazanan guild elemanlarına 10 bin w coin veriyorlar 1 ay boyunca.1 aydan sonra bu coin verme işini kaldıracaklar ve haftada 1 kez oluyor bu savaş.Bu demek oluyor ki o hafta eger yabancıları yenersek.1000 dolara alabileceğiniz coini bize hediye olarak veriyorlar :)
    7 - Castle siegeyi kazanan guilde cok saglam item odulleri veriyorlar.
    8 - 7 ws 7 turnuva düzenliyorlar kazanan 7 kişiye 15 bin dolar para odulu veriyorlar.bazılarınada teselli olarak 10000 dolarlık bilgisiyar parcası hediye edıyorlar.
    9 - Buraya kadar anlaşıldıysa şimdi en önemli şeyi acıklıyorum arkadaşlar bunu oyunda pro oyuncular haric kimse bilmez.Sealleri nasıl kullanacagınızı nasıl 1 veya 2 haftada 400 lvl olacagınızı acıklıyorum.
    ilk olarak Stamp odulunde bahsettigim 1 günlük gold kanalını kullanıyorsunuz aynı zamanda yanında 7 günlük seal of wealth + 7 gunluk skeletion pet ve ringi kullanıyorsunuz yine bunlara ilave olarak defans ve attack power veren 7 günlük seali kullanıyorsunuz.Bunları kullanır kullanmaz kasmaya baslayın ve 1 günde ortalama 200 250 lvl olacaksınız.250 lvl bir günde olacagınız icin yukarıda bahsettigim 150 lvl ödülü ve 250 lvl odulunu otomatık olarak kullanacaksınız.150 lvl e geldıgınızde 7 gunluk gold kanalı aktif edip kullanın ve global munun 150 lvl odulundeki lucky seti kullanın.bu kasmanızı 2 3 kat hızlandıracak.7 gün boyunca inanamayacagınız levele gelince çok sasıracaksınız.400 lvl hemen olunabılır ama iş bu oyunda 400 lvl le bitmıyor.güzel item kasmak icin 5 kisilik pt de hunt yapmanız lazım güzel item dusurmek ıcın energy elfi agility sm si energy mg si str mg si gibi charlar hunt yapmak ıcın sart ona gore char kasmanızı onerırırım.400 lvlden sonra master lvl kasma kalıyor onuda rahat kasacagımzıdan emin olun yavas yavas acelemız yok.cünkü sw yeni oldugu icin daha bir cok event koyacaklar diger haftalar ve daha cabuk kasacagız.ayrıca sunu belirteyim buda cok onemli onumuzdeki persembe günü 2 hafta boyunca exp %200 fazla olacak buda bir event webzenin bize sundugu.Oyundaki 7 8 yıllık playerların hepsi isyanda.Çünkü 8 yıldır kasan birisini 3 haftada rahat sekılde gecebılme fırsatı sunuluyor.Eger yeni serwer diye memnun kalmazsanız eski serwerlarda oynamak istiyorum artık dersenız webzennin az bi coin karsılıgı charınızı komple istediginiz serwera tasıyor.Mesela burada charlarınızı cok saglam yapıp diger eski 3 serwerdan istediginize gecebilirsiniz.Buda 10 yıldır acık olan bir serwer icin inanılmaz bir olay bence.Ama yeni serwer oldugu icin herkes esit basladı kimse yerini bırakıp tasımaz aksine diger oyuncularda oralardaki charlarını gercek paraya satıp bu yeni serwerdan baslıyorlar.

Gel gelelim benim bunları yazmamdaki amacım nedir biliyor musunuz? Hiçbir şekilde bir cıkarım yok.Global mu gibi belki 10 20 sene daha cık duracak bir serwerda bayragımızı bu sefer hep onde goturen bız olmamız lazım.Biliyorsunuz bu zamana kadar bütün yabancı serwerlarda Türk bayragı hep arkadaydı.Şimdi bize birlik ve beraberlık yapmamız için bir şans dogdu ve biz bu sansı en iyi şekilde degerlendirmeliyiz.Benim kafamda ki plan guilde ne olursa olsun Azeriler haric yabancı adam almamak.Hepsi Türklerle dalga gecen varlıklar onalra hadlerini bildirmek istiyorum.Basımdan daha once global muda cok buyuk bır olay gectigi icin beni bu oyuna daha cok bagladı daha cok hırs yapmamı sagladı.Onları aglatanana kadar bu oyunu bırakmayacam.Zaten Türklerde nezaman bir mu serwerı kursa sonu hep hüsranla bitti biliyorsunuz.Patlama serwerlarda oynayanana kadar burda oynarız daha iyi herşeyin degeri var.

Ayrıca bu oyundan para kazanmak isteyenelr olursa söyle bir olayda var.Güzel itemler dusurup güzel kanatlar acc lar ws. gercek parayla alacak 1 mılyon oyuncusu var bunu unutmayın.Arkadasım gozumun onunde gecen sene +15 3rd mg wıngı 3000 dolara bir arap sattı ve bunun gibi bir dunya sey.soul bless satıslarını soylemıyorum bile.Oyundan hem zevk alabılırsınız hemde para kazabılırsınız.Benden bukadar arkadaşlar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.Forumdaki mesajlara gec bakarsam kusuruma bakmayın.Onun icin oyunda eklemınızı tavsiye ederim

GODL1KE

• Ellerine sağlık.
  • Ellerine Sağlık , Çok yardımcı oldu ...
  • cagrlll

kardesim sen hangi serverdasin kac lvl sin bende yeni basladim bi turk guildi altinda toplanip yardim edelim birbirimizee ben midgard da SpawNBM ;)
  • Yggdrasil deyiz.
    cagrlll 'nın charı - GODL
    1KE
  • 150 lvl i geçtim şu an 223 lvl im. 150 den sonra lucky set verdi ama kart şeklinde onu nasıl kullanacam?? bilen var mı..

resimde koyabilirim..
  • Lorencia'nın kuzey köprüsünde(dungeona giden) mor setli kanatlı bir npc ve elvelandda bir npc var(çember şeklinde dizilen npclerin en solda olanı). Onlara kartı koyup eşyaya dönüştürebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: harold

Lorencia'nın kuzey köprüsünde(dungeona giden) mor setli kanatlı bir npc ve elvelandda bir npc var(çember şeklinde dizilen npclerin en solda olanı). Onlara kartı koyup eşyaya dönüştürebilirsin.

Eyvallah kardeşim.. güzel set oldu :)
  • biede bu marlo görevinin 1. sini bitirdim.. ring of honer olan. bunun 2. görevi yokmu? varsa nasıl yapılıyor?
  • hacı tıkladıysan baska gorev vermıyorsa gorev yapılmıstır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrlll

hacı tıkladıysan baska gorev vermıyorsa gorev yapılmıstır.

dark stone görevi vardı birde ama onu herkes yapıyormuydu onu hatırlamıyorum..
  • w coin satın almak istiyorum fakat hangi ödeme tipini kullanmam daha sağlıklı olur..
  • Sistem değişmediyse kredi kartıyla satın alırsan wcoin c, aracı siteyle satın alırsan(paypal gibi) wcoin p veriyor. Ne almak istiyosan ona göre alışveriş yap.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harold

Sistem değişmediyse kredi kartıyla satın alırsan wcoin c, aracı siteyle satın alırsan(paypal gibi) wcoin p veriyor. Ne almak istiyosan ona göre alışveriş yap.

kredi kartı ile alımak istiyorum fakat reddediliyor.. bu işlemi yapan var mı??
  • kartın internet alısverısıne acık değildir büyük ihtimal ondan.bankayı arayıp yurtdısı alısverısıne acılmasını ıstıyorum dıceksın.
  • quote:

kartın internet alısverısıne acık değildir büyük ihtimal ondan.bankayı arayıp yurtdısı alısverısıne acılmasını ıstıyorum dıceksın.

hangi ödeme tipini kullandın sen??
  • normal cercit card yazan yere girip ordan yapıyorum.benim ki paracard oldugu halde bile yaptı alısverisi.senınkı buyuk ihtimal avrupa alısverısıne kapalıdır ondan olmuyordur.onu actıracaksn.olmadı bankayı ara internetten boel bole alısverıs yapacam kabul etmıyor diye söyle yaparlar.
  • quote:

normal cercit card yazan yere girip ordan yapıyorum.benim ki paracard oldugu halde bile yaptı alısverisi.senınkı buyuk ihtimal avrupa alısverısıne kapalıdır ondan olmuyordur.onu actıracaksn.olmadı bankayı ara internetten boel bole alısverıs yapacam kabul etmıyor diye söyle yaparlar.

benim kartını kullandığım banka alışveriş yapmak istediğim kurumu yasaklamış.. bir küfür edesim geldi müşteri hizmetlerine.. kendimi zor tuttum..
  • Turkcell cep-t paracard ile wcoin satın alınabiliyor mu? öyleyse süper :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.