Şimdi Ara

Global Mu Online Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar Login olmama rağmen login olun diyor ?

Oyunu sildim,Mozillayı Google Chrome'yi falan alayını silip tekrar yükledim bana mısın demiyor aynı hatayı veriyor

Nedenini bilen var mı ? En son gene olmazsa format atıcam o olacak.

İyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoMeNiZeR_ -- 14 Şubat 2013; 12:33:12 >

• Baktınız ama sorunun çözümünü bulamadınız değil mi ? Biliyordum bu sorunla dünyada tek karşılan benim.
    Allah'ın sevmediği kuluyum.
  • Webzenbrowser diye bir program kuruyorduk siteden girmek için. Onu tekrar kurmayı dene olmazsa oyle format at bari.
  • Ben hayatım boyunca böyle saçma bir iş görmedim !

WebzenBrowser'i sildim kabul etti 1.charla girdim,2.chara girerken aynı hatayı verdi bu sefer te Allah'ım 1 hafta öncesine kadar 3 char kasıyordum şimdi tek chara girmeye çalışıyoruz !

• Globalmu oynamadim ama belki aktivasyon gerekiyordur
  • Aktivasyon edilecek bir şey yok ki kardeş. Dedim ya 1 hafta önce 3 charla kasıyordum.
  • 3 account açma işlemini Webzen engellemiş olabilir.2 3 tane oturum açıp öyle deneyebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yok oturum açma işiyle ilgili değil yaa öyle de hata veriyor. Sabah 3 charı açtım gene aynı hatayı aldım bu gece. Bu işte bir terslik var ya ama hala çözemedim.
  • Oyundan birilerine sorma şansın varsa 2 3 karakterle girmeyi denesinler onlarda da olmuyorsa sistemden kaynaklıdır zaten, Ya da sadece senden kaynaklı bir sorun ise format ta atmak istemiyorsan sistemi 1 2 hafta geriye yüklemeyi dene belki o zaman çalışabilir.
  • Yok yaa sorun tek bende ona kesinlikle emin olabilirsin. Çünkü oyunda bana yardım eden Türkler hep 3-4 charla onlineler. Sistemi 1-2 hafta geriye yüklemek pc'ye bir şey yapmasın ?
  • Sistemi geri yükleme Belgelerimdeki ve D diskindeki dosyalara etkisi yoktur Sadece 1 2 hafta içinde C diskine kurduğun programlar Silinir.Diğer programlarda hiç bi değişiklik olmaz.zaten maximum 5 10 dk geri yükleme işlemi tamamlanır.Bi sıkıntı olursada sistemi bi daha ileri yükleme şansın var.
  • Eyvallah hocam bir de bunu deniyeyim.
  • Hiç bir işe yaramadı illa format atacaz belli
  • Formattan sonra sorunun düzelir İnşallah.

Kılıcın Keskin Olsun...
  • Mu gibi bir oyun için format atma. Biraz araştır bulursun belki
  • Oyundaki hatayı play'e 20 kere tıklayarak tıklaya hallettim. 19 tane sorun veriyor sonuncusunda falan açıyor launcheri

Bu çarşamba Season 8'e falan geçilecek dediler bilmiyorum doğru mu

Başlayacak olanlara duyrulur
  • kardeş hangi serverde oynuyorsun?
  • Dostum MuCMS denen olay registeryden oyunun giriş bilgilerini okumasıyla start aliyo Sisteminde nasil bir hata olurda girdiğin veri Registery e kayır olmaz.
    1-Administrator yetkin yoktur en cok yapilan hata.
    2-Browserin Registeriye kayıtı engelledir.Guvenlik ayarlainda seviye ile ilgili oabilir.
    3-Oyun kurarken hata olusmus olabilir 1. neden oturu Oyun kendi registerisini olusturmadiysa Starteri bulmuyodur.
    Cozum olabilir - Sistemdeki yetkilerini okuma yazma kontrol et Oyunu kurarken registeryi kayit olup olmadigini bak, Setup dosyasindan kur, Prxy'in kapalı browser guvenlik ayarlari standart,Explorer kullaniyosa native XMLHTTP supportun acik olduguna dikkat et.

\Software\Webzen\MU\Config
  • @Kkızıkk Helheim'deyim kardeşim

@@7GNJumper pc bilginin süper olduğuna eminim ama dediklerinden pek bir şey anlamadım
    Ama yardımcı olmaya çalışman bile yeter kardeşim
  • Vallahi acik dille anlttim ama kısacasi.
    Regedit windows register yapısını tutan dosya oyuna girerken orasi okunuyor senin girdigin veriler bir sekilde oraya kayit olmuyo okuyamıyo yada okurken erisim izni kısıtlı bunu asmak icin windows yetkilendirmelerini kurcala administrator nedir nasil full control olur felan sonra oyunu duzgunce kaldir yeniden yukle formatlik birsey yok yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.