Şimdi Ara

Global Mu Online Sorun (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • windows 8 compatibility Mu varken masauszerinde proje halinde bile degilmistir :D yani tabiki calisicak ama bir suru duzeltme suresi yasicaksiniz cp den win7 ye gecildiginde oldugu gibi yada 98 den xp ye eski playerlar hatirlayacaklardir ayni veya benzer sikintilar yasandi, dedigim gibi kendiniz olaya hakim degilseniz formlari takip ederek sorununuzu hallediceksiniz, ben 8 i sadece betayken kullandim uzun bir sure daha kullanmam beklicem o yuzden yorum yapamiyorum.
  • Valla şuan Maşallah'ı var hiç bir şeyi ayar yapmadan giriyorm

Bu gece Seasoasın 8'e geçilecek belki yeni clientle hiç sorun kalmaz kim bilir.
  • bu mu da karakter transferini nasıl yapacağız?
  • Onceki gib ise dostum yine kontrol et, once account aliyosun normal tasiyacagin servera tasicagin caharacter koadar bos birak yani kisas karakter acma yeni aldigin accounta, sonra premium service den character transferi al orda nerden nereye tasciagini character ismi zart zurt bilgileri doldur, sonra guild mastersan kapat membersan cik gen uyeligin varsa cik invye birsey olmuyodu setler felan ustunde geciyodu(yine guncel oynayan isanlara sor emin ol ticket at onemli) sonra 1 gunden maintantnceye kadar gecmis olur.

ama bunlar 1-2 yıl onceki bilgilerim degismis olabilir !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.