Şimdi Ara

GLOBAL MU ONLİNE YENİ SERVER ACILDI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu soul masterlar nasıl pvp yapacak merak ediyorum.. 1k ene 300 agi 150 vit var.. mobslara bile adam gibi vuramıyorum..
  • Yeni server da "haydi bakalım Türkler toplanıyoruz" falan dediniz. biz başlayınca mı gitti millet. 2-3 kişi var sanırım devam eden. onlarıda forumdan anlıyorum oyunda aktif olduklarını. oyunda bir tane Türk ile yüzyüze gelemedim daha. Kime mesaj atmalıyım. bir yardımcı olun lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homeros1 -- 18 Haziran 2012; 16:16:32 >
  • bizim guildde var türk baya :) guild master ismi Turk , ayrica ben varim ShineX, GODL1KE, BraveReis ve baska arkadaslar var. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

bizim guildde var türk baya :) guild master ismi Turk , ayrica ben varim ShineX, GODL1KE, BraveReis ve baska arkadaslar var. :)

beni neden yazmadın.. byakuya ben *_*
  • pardon :D
  • arkadaslar ben oyunu kurdumn oyundaım godlike senide ekledim abicim friendlistten ama chatte konusamıorum offline dio ayrıca senn oldugun severa giremiorum buy a gold ticket gibi bi hata verio hellmas nick yardımcı olabilecek bi arkds varsa bana oyundan yazabilirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeLLMaS

arkadaslar ben oyunu kurdumn oyundaım godlike senide ekledim abicim friendlistten ama chatte konusamıorum offline dio ayrıca senn oldugun severa giremiorum buy a gold ticket gibi bi hata verio hellmas nick yardımcı olabilecek bi arkds varsa bana oyundan yazabilirmi

arkadaş gold serverde oynuyor.. sen normal servere girebiliyorsun.. ilk 5 server ücretli ama normal serverde kasıp lvl ödüllerini alırsan 1 günlük - 7 günlük - 15 günlük gold channel ticket veriyor.. bunları almanda biraz sana bağlı.. kolay gelsin..
  • bu arada beyler sm yi (311 lvl) bırakıp dl başlamak istiyorum.. sizce başlim mi fikri olan yazsın lütfen..
  • EE kasayım diyorum yada sm hangisi?
  • Beyler nasıl gidiyor kasma işleri??
  • Ragefighter lvl 372 - iyi gidiyor :)
  • valla 392 de benim kasiyoz işte.ayrıca homeros biz oyundayiz daima ama afk ken denk geliyorsun herhalde.
  • ben 314 te kaldım.. birileriyle sağlam kasmam lazım..
  • arkadaşlar web sitesi adresini verirmisiniz ?
  • Arkadaşlar bende geliyorum hayırlısı askerden izine geldim 20+4'e canım çok sıkılıyor bakalım inşaallah güzel olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

arkadaşlar web sitesi adresini verirmisiniz ?

http://muonline.webzen.com/Main
  • teşekkür ederim ben akşam araştırdım buldum
    tek birşey kaldı oyundaki nickleriniz ^^
  • Server'in ismini alabilirmiyim ?
  • server ismi: yygdrasil (en alt server)
    benim nick: byakuya

baya Türk var serverde ama afk haricinde bulabilirsen iyi
  • kardeşim messenger adresini verebilirmisin sormam gereken baya bir soru varda ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.