Şimdi Ara

GLOBAL MU ONLİNE YENİ SERVER ACILDI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
5.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: claneys

benim CLaneysTR yalan oldu beyler :D yerine HATUN var EE kasmaktayım kasanlarla kasılır Yggdrasil deyim. ayrıca guild kurulduysa toplanalım orda belli bi gün belli bi saatte

Snn EE hatunla kasmak çok isterim
  • geldim server'a şu anlık 45 lvl'im :))) ismim SIHHIYE
  • 306 SM var Türk guildi kurmak lazım ama claneys hallettiyse haberleşelim onunla girelim
  • hangi kanaldasınız arkadaşlar onuda bir yazsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

hangi kanaldasınız arkadaşlar onuda bir yazsanız

gold channellerden hepsi olur.. pt ye göre alışverişe göre yani birçok nedene göre sw değişebilir.. golda girdiğinde gens bölümünden ally geçersin.. gören Türk arkadaşlar cevap verirler..
  • valla benim gold'a geçme gibi bir özelliğim yok :) premium'um yok çünkü yeni başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: lerenl

valla benim gold'a geçme gibi bir özelliğim yok :) premium'um yok çünkü yeni başladım

bu konunun ilk sayfasına git. orda ilk mesajda arkadaş güzelce anlatmış eventleri.. onları uygula bol bol hediye kazan..
  • şu anda non pvp 7'deyim soul gelip bir miktar para verebilme imkanın varmı ?

bu '' 1st lucky armor ticket '' ne işe yarıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerenl -- 23 Haziran 2012; 16:44:46 >
  • Gençler yarım saat - 45 dakikalığına online olucam.Sonra akşam tatile çıkıyorum Tekrar girmem haftaya olur. bu arada ben de friend list'e ekleyeyim sizi.Eğer friend teklifi gelmezse siz ekleyin lütfen arkadaşlar.
    Nick : Turkish26
  • EDXIII mg açtım artık bu son kasıyorum bunu :D yeni arkadaslarla birlikte kasarız eklersniz
  • Daha neler gelir neler geçer gençsin daha
  • oyunu indirmemiz için link atarasanız süper olacakhttp://www.webzen.com/Download/MU?Ctn=002 buraya girdim ama bi türlü beceremedim çok yavaş iniyor burdan. başka yerde yokmu torrentdan falan mesela. aciiil yardıma ihtiyacım var
  • torrenti yok.. globalin client i hızlı download olması lazım!!
  • veeee 15günde LVL 400 RF ShineX

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest4234245665 -- 28 Haziran 2012; 13:04:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EShine

veeee 15günde LVL 400 RF ShineX

Helal sana..

Yalnız senin RF olarak çok avantajın var. Sm ile tek kasılmıyor. İllaki pt bulman lazım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Helal sana..

Yalnız senin RF olarak çok avantajın var. Sm ile tek kasılmıyor. İllaki pt bulman lazım..

sende acsaydin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

Helal sana..

sende acsaydin

315 oldum DL açım dedim ya 315 te char mı bırakılır dediler. 330 da bırakacaktım sacmalama dediler.. anlıyacağın kazıklandım..

• orasida öyle kanka, birakilmaz oakdar kasmisin :D
  • bıraktım.. bi daha sm mi (Tövbe) !!!
  • okadar kastin aga ya :S
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.