Şimdi Ara

GLOBAL MU ONLİNE YENİ SERVER ACILDI (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
1
Favori
5.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a arkadaslar ben globalmuonline sitesini acınca pc benım sayfayı hemen kapatıyorum ne yaptıysam olmadı bi çözüm yolu bılen varmı?
  • Yeni server.!! Her şey yeni ortam sıcak, yeni yeni evantlar herkez le aynı anda başlama olanağı..ama görüyorum ki başlayanların %80-90 gibi bir kısmı oyunu bıraktı neden.?
  • Yeni serverde çok fazla Türk'e denk gelmedim ben sonra Hellheim'e devam ettim
  • vomanizer biz hala oynuyoruz.İlk açıldıgından beri.Siz hepiniz kaçtınız :) Dolu Türk vardı.Şimdi toplasan 10 u gecmeyiz.Ama biz hala oynuyoruz.Yavas yavas yeni gelenler var.Türk guildimiz hala bozulmadı.Çoğalmaya başladı tekrar serwer.

Benim RF 625 lvl şuan.

MG de 630 lvl.
  • sarmadi aga napalim ya :D
    senin rf ve mg ucmus ^^
    kac para yaptin anlat bakam ^^
  • valla biliyon ilk açıldıgında biraz coin aldm.ondan sonra bidaha hiç almadım.hep oyunda jewel karsılıgı coin aldm^^.valal 700e kadar durmak yok yola devam.2 chardada full 1 aylık gold+pet skelet+ring+wealth+heal var. 2 sinide 700 yapacam sonra paso hunt market ^^.Batu sen napıyorsun.Akıllanmadınmı hala sw sw dolaşmaktan :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrlll

valla biliyon ilk açıldıgında biraz coin aldm.ondan sonra bidaha hiç almadım.hep oyunda jewel karsılıgı coin aldm^^.valal 700e kadar durmak yok yola devam.2 chardada full 1 aylık gold+pet skelet+ring+wealth+heal var. 2 sinide 700 yapacam sonra paso hunt market ^^.Batu sen napıyorsun.Akıllanmadınmı hala sw sw dolaşmaktan :D

kardesim napayim, bi kac kisi sürekli serverlara saldiriyor, oynayamiyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrlll

vomanizer biz hala oynuyoruz.İlk açıldıgından beri.Siz hepiniz kaçtınız :) Dolu Türk vardı.Şimdi toplasan 10 u gecmeyiz.Ama biz hala oynuyoruz.Yavas yavas yeni gelenler var.Türk guildimiz hala bozulmadı.Çoğalmaya başladı tekrar serwer.

Benim RF 625 lvl şuan.

MG de 630 lvl.

Siz kaçtınız derken ?

Kardeşim ben sırf buradakiler başladı diye Hellheim'i bırakıp başladım oraya.
    Serverdeki online sayısı düşük olunca ve kendi kendime kasınca sıkıldım Hellheim'e geri döndüm orada kasmaya devam ediyorum

• Global'de tam olarak exp ve drop nedir? ben en son oynadığım zaman exp 4'dü sanırım.
  • Ve son olarak ben Üniversite Sınavı yüzünden oyunu oynamadım. Kaçmadım yani kardeş.

@Lucifer Şuan Globalde Event var Exp %200 arttı Ayın 19'unda biticek event
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Ve son olarak ben Üniversite Sınavı yüzünden oyunu oynamadım. Kaçmadım yani kardeş.

Baslasammi napsam acaba tekrardan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lev1s

quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

Ve son olarak ben Üniversite Sınavı yüzünden oyunu oynamadım. Kaçmadım yani kardeş.

Baslasammi napsam acaba tekrardan :)

Sen gel sana canım feda kanka

• beyler ben şimdiye kadar hiç global oynamadım da bunun farkı nedir reset oalyları pointler falan, ben bk açmayı düşünüyorum nasıl olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deblue

beyler ben şimdiye kadar hiç global oynamadım da bunun farkı nedir reset oalyları pointler falan, ben bk açmayı düşünüyorum nasıl olur.

farkı

reset yok.
    max lvl 400 + master lvl
    exp düşük.
    online oyuncusu cok fazla.
    kapanma sorunu yok.
    paran varsa iyi kasarsın
    son olarak iyi zaman ayırman gerekiyor.. afk olsan bile..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

beyler ben şimdiye kadar hiç global oynamadım da bunun farkı nedir reset oalyları pointler falan, ben bk açmayı düşünüyorum nasıl olur.

farkı

reset yok.
    max lvl 400 + master lvl
    exp düşük.
    kapanma sorunu yok.
    paran varsa iyi kasarsın

peki statları nasıl ayarlamalıyım ve bk iş yapar mı baktım hiç biriniz bk dememişsiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Soul Master

quote:

farkı

reset yok.
    max lvl 400 + master lvl
    exp düşük.
    kapanma sorunu yok.
    paran varsa iyi kasarsın

peki statları nasıl ayarlamalıyım ve bk iş yapar mı baktım hiç biriniz bk dememişsiniz.

DL ya da RF aç..

• oyun exp ve drop kaç şuan peki ?
  • 1.5 hafta öncesine kadar oyundaki exp 9 falandı.
    O event bitti sonra tekrar 3'e düştü.
    Oyundaki Kral char da RF'dir. ( Hit ve serilik açısından )
    Üni yüzünden oynayamıyordum 2 haftadır ama şimdi oynamaya başlıcam tekrar
  • beyler sealed silver box falan ne oluyor yerede atılmıyor nerede kırdıracaz kutuları
  • arkadaslar link verirmisiniz bende katılmak istiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.