Şimdi Ara

GM 20 ve GM 20 Pro tanıtıldı! İşte özellikleri ve fiyatı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
276
Cevap
4
Favori
18.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 ağustos pro modeli yok. Pro modelini çek kupon puan ile 2200 civarına alınırsa fiyat performans ürünü olacaktır.

Gm android 4g 5 plus aile büyüklerinde halen çalışıyor. Telpa hızlı servis aynı gün yapıp veriyordu en son.

En yakın 6 gb ram 128 ram 108 mp kamera model söyleyin. Hadi kamera mp önemli değil 64 olsun. Rakip var mı?

• muhalif13 kullanıcısına yanıt

önemli olan donanım kalitesi ve yazılım. gm 9 pro da dönemim en iyi telefonuydu kağıt üzerinde parasına göre. sonuç ne ana konusuna bir bak. mikrofon girişini elektrik bandı ile kapatmalar falan :)

umarım bu sorunlar çıkmaz yeni modellerde

• Sakın GM ürününü bedava verseler almayın ben iki defa aldım pişman oldum.samsung en iyisi şaşmayın

• Öncelikle Gm Türk Malı değildir. Yerli Üretim diyebiliriz. Örneğin bir çok otomobil devi araçlarını Türkiye de fabrika kurmuş makinalar getirmiş burada yapıyor. Buna Türk Malı denmez. Konu hükümet ve şimdilik küçük ortağı partizanlarının anlayamayacağı kadar basit ve kolaydır. Neyse onları yok sayıyorum. Gm' e gelecek olursak, birisi 5plus modeliyle yazıyorum demiş ama bilmez ki o cihaz qualcomm. Uzun lafın kısası mtk olan hiç bir cihaza para vermem ki hele de bu gizlenmeye uğraşılan Türkiye'de ki ekonomik kıriz de asla para vermem. (Bu arada Teknik Servisim) Telefon da mtk bilgisayar da amd uzak durun. Bırakın alan alsın sonra da kendisi aldı diye övsün dursun ama siz bir iki üç dört farketmez gerekirse fazla verin bir kere alın uzun süre kullanın, kaliteli ürün alın. Saygılar Sevgiler.

• hareketliperde kullanıcısına yanıt
    Kamera incelemesini bekliyoruz. Vaat ettiği gibi iyiyse alınır. Muadili yok. Fiyatı aşırı iyi. Çin çöpleri 200 300 dolarlık teller ülkemizde daha yüksek fiyatlı. İşlemci ram kamera kağıt üzerinde güzel. Gerçek incelemmeleri ortaya çıkar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Öncelikle Gm Türk Malı değildir. Yerli Üretim diyebiliriz. Örneğin bir çok otomobil devi araçlarını Türkiye de fabrika kurmuş makinalar getirmiş burada yapıyor. Buna Türk Malı denmez. Konu hükümet ve şimdilik küçük ortağı partizanlarının anlayamayacağı kadar basit ve kolaydır. Neyse onları yok sayıyorum. Gm' e gelecek olursak, birisi 5plus modeliyle yazıyorum demiş ama bilmez ki o cihaz qualcomm. Uzun lafın kısası mtk olan hiç bir cihaza para vermem ki hele de bu gizlenmeye uğraşılan Türkiye'de ki ekonomik kıriz de asla para vermem. (Bu arada Teknik Servisim) Telefon da mtk bilgisayar da amd uzak durun. Bırakın alan alsın sonra da kendisi aldı diye övsün dursun ama siz bir iki üç dört farketmez gerekirse fazla verin bir kere alın uzun süre kullanın, kaliteli ürün alın. Saygılar Sevgiler.

Cahilliğin bu kadarına pes. Telefonda mtk pcde AMD'den uzak diyor şaka gibi... Cahillikte bu kadar zirve yapan adamla kimse münakaşaya girmez. Kendi bildiğini oku sen  

• quote:

Sakın GM ürününü bedava verseler almayın ben iki defa aldım pişman oldum.samsung en iyisi şaşmayın

4 yıldır GM5 Plus kullanıyorum, sadece 2 defa servise götürdüm. Birinde telefonu aynı gün geri aldım, diğerinde birkaç gün oldu.

En az 100 defa yere düşürmüşlüğüm var (beton, fayans, parke) ama Allah'a şükür kırık, çatlak dile olmadı. GM9 Pro alacaktım ama nasip olmadı, bu defa büyük ihtimalle GM20 Pro alırım.

Millet neden bu markayı o kadar kötülüyor, anlamadım.

• quote:

Öncelikle Gm Türk Malı değildir. Yerli Üretim diyebiliriz. Örneğin bir çok otomobil devi araçlarını Türkiye de fabrika kurmuş makinalar getirmiş burada yapıyor. Buna Türk Malı denmez. Konu hükümet ve şimdilik küçük ortağı partizanlarının anlayamayacağı kadar basit ve kolaydır. Neyse onları yok sayıyorum. Gm' e gelecek olursak, birisi 5plus modeliyle yazıyorum demiş ama bilmez ki o cihaz qualcomm. Uzun lafın kısası mtk olan hiç bir cihaza para vermem ki hele de bu gizlenmeye uğraşılan Türkiye'de ki ekonomik kıriz de asla para vermem. (Bu arada Teknik Servisim) Telefon da mtk bilgisayar da amd uzak durun. Bırakın alan alsın sonra da kendisi aldı diye övsün dursun ama siz bir iki üç dört farketmez gerekirse fazla verin bir kere alın uzun süre kullanın, kaliteli ürün alın. Saygılar Sevgiler.

Qualcomm hariç işlemciler çöp ise neden Samsung'un Exynos işlemcili telefonlarını öneriyorsunuz ? Benim için açıkçası GM, Xiaomi, Oppo bilmem ne çok farklı değil. Ben 1 yıl Nokia 8 kullandım ve telefon resmen hatalı üretim olduğu için bir sürü problemle karşılaştım. Öyle marka adıyla da olmuyor bu işler.

• quote:

Bu ne özgüven arkadaş ya.Herkes cahil bir siz biliyorsunuz. Hangi teknik servis söyleyin de bilelim.

Şu DH iyice çöplüğe döndü .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 28 Ağustos 2020; 6:42:41 >

• quote:

Tövbeler olsun. Sende kimsin ya : )

Sana misafir alanını açanda kabahat. Teknik servis olunca doğru sende mi oldu? İki lehim bir format atan zaten servis. OOy. vaş. vışş.

Yaşım 40. Senelerdir AMD kullanırım. İntel de iyidir. YAw bırakın bu ergen konuları. Cevap versen de yazmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asyagrafik -- 29 Ağustos 2020; 2:31:12 >

• 21 ağustos denmiş de neden halen satışı yok ki?

• yuxeses kullanıcısına yanıt

Bu hafta satışa sunulması bekleniyor, inşaAllah

• Bu çöpler için bile heyecanla bekleyenler var şaka gibi.
    Adamlar boşuna kitlemiyor bir talep var ki arz oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amma velakin

Bu çöpler için bile heyecanla bekleyenler var şaka gibi.
    Adamlar boşuna kitlemiyor bir talep var ki arz oluyor.

Bu fiyat aralığında bir tane telefon önerebilir misin? Bırak Huawei, Samsung'u Honor vs gibi alt markalar bile yok 1800-2300 tl arasında.

• Sitesinde satışa sunuldu bekleyen arkadaşlar bakabilir

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

gm 20 pro için link alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yolyordam35 kullanıcısına yanıt

Dün gece vardı kaldırmışlar hocam. Şu an gözükmüyor

• Dün geceki link hataliydi, gm20 pro için tıkladığında gm20 sayfasını açıyordu, sonra da kaldırdılar demekki.

• Telefona hala bir inceleme videosu gelmedi. Duruma göre alıp almamaya karar vereceğim.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.