|
Bildirim
Xioami Note 8 pro da mediatek işlemciyle geldi. Onu susuz yuttunuz. Avrupa'da ve ülkemizde en çok satılan telefon oldu neredeyse. Ama yerli firma mediatek kullanınca çöp diyorsunuz. Telefondan hiç anlamıyorsun. Sus bence çöp diyenler. Şahsen özellikle pro modeli çok güzel. Fiyatı da güzel. Yazılım sorunu olmadığı sürece alinabilitesi yüksek telefonlar. Ama zaten 2000 altına gelir kısa zamanda.
|
Sayın GM yöneticileri. Neden bu Mediatek işlemcili telefonları getiriyorsunuz bilmiyorum ama ben eski bir GM 4G kullanıcısı olarak şahsen Snapdragon işlemcili getirmezseniz hiçbir modelinizi almam. Eminim benim gibi düşünen çok kişi vardır
|
Haberi okurken şarj soketi bozuldu...
|
Direkt ÇÖP
|
Adamlar eski serideki cihazlarının altında cihaz üretmişler. Mediatekli cihazları sürerken hiç mi oturup düşünmediler acaba? O değil gm 9 pro da olduğu gibi bunda da "ne zaman güncelleme gelecek artık yeter" diyecekler ama yine alacaklar. Şu marka cihazları neden alırsınız ki artık? Hiç mi kullananların şikayetlerini görmüyorsunuz. Almayın dedikçe yerli diye alan kitle var. Madem inadına alıyorsun. Bunlara katlancaksın o zaman.
|
Hala adamların en iyi telefonu GM9 Pro şaka gibi.
Snapdragon 720G, AMOLED ekran yap. 5000 mah pil, IMX586- 686, ve GM9 Pro'daki gibi müthiş bir video sabitlemeyi 3000'e 3500'e ebile koysan GM bütün piyasayı adeta biçer. Vizyon yok. Mediatekle uğraştıyorlar. Emin olun yerli telefon almak isteyen bir çok insan var ama düzgün cihaz çıkartmıyorlar. |
Bu fiyat aralığında bir tane telefon önerebilir misin? Bırak Huawei, Samsung'u Honor vs gibi alt markalar bile yok 1800-2300 tl arasında. |
Cahilliğin bu kadarına pes. Telefonda mtk pcde AMD'den uzak diyor şaka gibi... Cahillikte bu kadar zirve yapan adamla kimse münakaşaya girmez. Kendi bildiğini oku sen |
4 yıldır GM5 Plus kullanıyorum, sadece 2 defa servise götürdüm. Birinde telefonu aynı gün geri aldım, diğerinde birkaç gün oldu. En az 100 defa yere düşürmüşlüğüm var (beton, fayans, parke) ama Allah'a şükür kırık, çatlak dile olmadı. GM9 Pro alacaktım ama nasip olmadı, bu defa büyük ihtimalle GM20 Pro alırım. Millet neden bu markayı o kadar kötülüyor, anlamadım. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
Tam dedelere alınmalık telefon. |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eylül kabus -- 14 Ağustos 2020; 13:10:48 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAD4AAA61 -- 14 Ağustos 2020; 13:54:18 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |