Şimdi Ara

★★ GM 5 Plus Kullanıcıları Kulübü ★★ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.155
Cevap
24
Favori
58.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CapsLockTR

Bildiğim kadarıyla tek simli ile çift simli arasında fark yok. Çift simli de ikinci sim yerine hafıza kartı takılabiliyor. Tek simlide de takılır heralde o konuda bilgim yok.

quote:

Orijinalden alıntı: oskurrr

Hocamtürkcell harici tek sim pek bulunmaz bulsanızda almanızı tavsiye etmem onlar ilk cıkanlar sonradan cıkanlar çift simliler.

Çift simlide tek fark 2. slota simkart veya hafıza kartı takılması tek simlide 2. slota sadece hafızakartı takabliyorsunuz
    Çok sağolun yarın Allah'ın izniyle çift simli alıyorum

• mstf_mstf M kullanıcısına yanıt
    Alın yarın hemen listeye ekleyelim :)
  • Cihazı bugün aldım. Düzgün uyumlu bir cam ekran koruyucu tavsiyeniz var mı?
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    Hocam kırılmaz camlarda kenarlarda boşluk kalıyor tam kaplayan jelatin tarzı korumalar var.
  • quote:

Hocam kırılmaz camlarda kenarlarda boşluk kalıyor tam kaplayan jelatin tarzı korumalar var.

Hocam hücresel veriyi bir türlü açamadım bi yardımcı olur musunuz? Açık görünüyor ama bağlantı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lilpackage -- 1 Eylül 2016; 2:08:05 >
  • quote:

Tamam cihazı yeniden başlattım düzeldi
  • Hocam şimdi gece tel şarj olurken biraz ışık sızdığını farkettim. Teli bikaç gün önce almıştım biliyosunuz.. Servise götürsem bunun için, değiştirilmesini ve çift hatlı modelin verilmesini talep etsem yapılır mı? Ayrıca telefonu aldığım telpa/turkcell bayiisine mi götürmeliyim, onlar garantiye biz yollarız demişlerdi, yoksa direkt kendim mi servise götürmeliyim sizce? Veya götürmeli miyim? Çift hatlı olması da bi bakıma iyi olurdu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikircikli İ kullanıcısına yanıt
    ışık kasadan dışarı doğrumu ekrana doğrumu sızıyor ?
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    Ekrana doğru

• ikircikli İ kullanıcısına yanıt
    Değişim yapacaklarını sanmıyorum. Bende de ışık sızması var ve bendeki dışarı doğru sızıyor. Götürdüm yazılım atıp verdiler.

• kasa acıklıgından değişim alanlar oldu ama ışık sızmasından ötürü olurmu bilmiyorum @ikircikli @CapsLockTR
  • hb den aldık bakalım inşallah yanılmayız
  • Arkadaşlar bugün kulaklığını test ettim.Orjinal kulaklık takıldığında giriş yerinden oynatılınca herhangi bir sorun yok.Ancak farklı kulaklıkda ok Google açma,şarkı durdurma mevcut.Orjinalde de farklı kulaklıkda da ekran açıkken ses açmaya basıldığında bazen kısıyor bazen açıyor.Ama kısmada tamamen kısabiliyor.Ayrıca dokunmatik kendi kendine biyerlere giriyor.Fakat orjinalinde nispeten daha az.Dikkat edin bunlar ekran açıkken oluyor.Fakat telefon ekranı kapalı olduğunda hiçbir sıkıntı yok.Kulaklıkların tüm işlevleri çalışıyor.Y ine ekran kapalı iken farklı kulaklıkda Jack girişi oynatıldığında ok Google,şarkı durdurma mevcut.Bu sorunlar yazılımsal görünüyor.
    Sizlerde test edin buyurun yoruma gelin ortak çözümlere başvuralım.Şu an tek çözüm ekran kapalı iken kulaklık kullanmak gibi.Son olarak orijinal kulaklıkta ses daha tizli ve karıncalı geliyor.Sanırım bass bir kulaklık olması nedeniyle böyle.
    İyi forumlar.

• gümüskurşun G kullanıcısına yanıt
    Ben orjinal kulakligini hic takmadim. Kulakligin jack kismini bazen oynatinca sarkiyi ileri sariyor. Bunun nedenininde su oldugunu dusunuyorum.

Normalde metal telefonlarda kulaklik girisinin etrafini plastik bir malzeme ile telefondan ayirirlar. Ancak bu telefonda yok. Jack oynatilip metalle temas edince bu problem ortaya cikiyor olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkuba -- 1 Eylül 2016; 15:51:19 >
  • Fotoğraf çekerken çıkan sesi kapatmanın bi yolu var mı?
  • onkuba kullanıcısına yanıt
    oskurrr kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz doğru olabilir, kendi kulak fişinin dip kısmı plastik kaplı olduğundan etkilenmiyor. @ onkuba

Beni de listeye ekleyebilir misiniz? Space Gray, Çift Hatlı, Boğaziçi Resimli, 24 Mayıs'tan beri kullanıyorum. @ oskurr
  • Lilpackage L kullanıcısına yanıt
    Telefonun kendi kamera uygulamasında ses kapatma mevcut değil. Farklı bir kamera uygulamasıyla deneyebilirsiniz. Camera MX'i öneririm.
  • Google kamera ile malesefyok. camera mx uygulaması kurarsaız onda kapatabiliyorsunuz @Lilpackage

Ekliyorum hocam @Aktepe
  • quote:

Orijinalden alıntı: L3Go

şarj sorunu yaşayanlar için bilgilendirme yapayım kablo değişimi yapılıyor kablolarınız eskide ki gibi ise servise gönderirken cihazınızı kabloları ile birlikte gönderim yapınız kablodan dolayı şarj sorunu yaşanmaktadır bilginize

Bu hızlı şarj eskisi kadar hızlı değil sanırım bunun sebebi nedir ? ilk yarım saatte %5 ten % 30 lara ancak geliyor. Diğer yandan şu şarja takında şarj yüzdesinin ilerlemmesi cıkarınca aniden % nin düşmesi ve kaaptıp acınca göstergenin normal şarj seviyesini göstermesi bunlar kablo ile ilgilimidir ?

• quote:

Google kamera ile malesefyok. camera mx uygulaması kurarsaız onda kapatabiliyorsunuz @Lilpackage

Ekliyorum hocam @Aktepe

Android 7 de bununla ilgili bi gelişme var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.